Skip to content
10 reacties
343 weergaves

Mijn sport maatje

Hallo allemaal. Ik kom nu al bijna een jaar in de sportschool. Daar heb ik een jonge leren kennen van 19. Zins we aan de praat zijn geraakt gaan we samen veel sporten. Als ik ergens mee zit dan vertel ik het hem. En dan heeft hij vaak een oplossing voor.ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Hij is zo mooi lekker gespiert enzo! De laatste tijd zijn we veel te vinden samen. We merken niet echt een leeftijds verschil! We whatsapen veel samen en hebben het over van alles en nog wat. Gisteren na het sporten moest hij zig daar omkleden en douchen omdat hij gelijk door moest naar zijn bijbaantje. Hij klede zig uit en wat was zijn lijf mooi ! Nergens haar ofZo! Ik zij Zoo jij bend gespiert!! Waarop hij zij bij jou komt het ook wel hoor! Hij ging douchen.en ik begon met mijn sport kleding uit te trekken en ik stond in mijn boxer toen hij binnen kwam met aleen een handdoek om! Ik zag in mij ooghoek dat hij paar tellen naar mij keek en dee zijn handdoek af !!! Ik voelde mijn kop rood worden en voor ik het wist had ik een stijfe!!! Ik schaamde mij dood!!! En ik beseffen dat ik nog steets stond te kijken! Hij glimlachte en zij die spier hoef je niet meer te trainen! Hij liep op mij af en klopte op mijn buik . Ik snel aankleden en naar huis. Thuis heb ik me afgetrokken op het Bilt wat ik nog steets voor mij zag. Toen ik ik bed lach kreeg ik een whatsap van hem. : D. alles goed kunnen we ff praten? Ik: jha hoor wat is er? Hij: ik zit al manden met iets. Ik: wat dan vertel?????? Hij: ik denk elke dag aan jou enzo. Ik: oohhhhhwww 10 min stil Hij :ik val op jongens maar jij hebt iets wat anderen jongens niet hebben. Ik oke ik heb dat ook! Hij : jha ik hat al zo vermoede. Ik : hihihihi Hij : ik zag het al aan jou in het begin maar omdat jij paar jaar jonger bent als mij heb ik niks ondernomen. Ik denk elke dag aan hou !! Je bent lief super knap. Echt geweldig!!! De laatste tijd fantaseer ik veel over je ! En na vamiddag wat ik zag dat mooie lijf van jou! Je bend supper D echt!!!! De mooiste en lekkerste jonge die ik ooit gezien heb!!! Ik: hier het zelfde! Hij: aleen de leeftijd? Ik : dat maakt toch niks uit? Hij: weet ik niet! Hij: gisteren wou ik je zoenen en rukken maar kon mij nog inhouden. Ik: oke hihihihihi Ik: maar ik ga slapen moet naar school morgen spreek je morgen bij sportschool! Hij : oke D slaap lekker en tot morgen xxxx. Wat moet ik doen ik wil graag Vedder met hem!!!

14 jaar
10 jaren geleden

10 Reacties

  • ik hoop voor hun dat het lekker
    kleeft tussen die lakens
    Ik zou zeggen geniet er van
    grt P

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben bang dat die twee ondertussen meer tussen de lakens liggen dan op de sportschool zijn :)   Het ergste is wel dat ik jaloers ben op ze.   Hun gaan wel naar de sportschool en ik heb er geen tijd voor,,,,    

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou gewoon door gaan .Hij was zo eerlijk om dat jou te zeggen   en geniet er van   Laat nog wat van je horen .   grt P

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het intereseerd me nu wel hoe het Verder gegaan is tussen Julie :* Succes Met hem, en Vertel Verder Pls

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Topic starter, vertel even of er nog wat gebeurt is dan!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Hopelijk wel :-D

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Spannend verhaal. Is er vandaag nog iets gebeurd in de sportschool?

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Volgens mij heb je het al voor elkaar. Maak je geen zorgen over de leeftijd. Ik heb ook een vriendje die veel ouder is en het gaat niemand ene donder aan. Er zijn altijd mensen die het afkeuren. Ga er voor en geniet ervan. Dat doe ik ook! Laat je t weten?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • probeer hem te verleiden,vraag bijv of hij je kan helpen bij jij huiswerk trek dan een strakke dunne spijkerbroek aan en zonder onderbroek aan.je kan zeggen ik ben zo geil de laaste tijd en zit steeds aan jij lul,en afwachten hoe hij reageert.
    het heeft mij twee keer geholpen maar dat was wel iemand uit mijn eigen klas.ik hoop dat het lukt.r

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zou gewoon meyt hem in de kleed kamer gaan samen douchen en zoenen enzo vertel hoe het was x

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten