Skip to content
6 reacties
213 weergaves

nog niet

Hooi allemaal. ik heb wel is seks gehad maar ik ben nog nooit gepijpt mijn ex vond dat vies dus wou ze het niet is er enige idee wie er mij kan helpen ?

16 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • @ jongen 20 jaar: tja, sperma proef zij al als je het in haar mond mag spuiten. Maar, doorslikken is echt nog een stapje verder.
    @ jongen 21 jaar: niet lekker ruiken is toch echt een kwestie van schoonhouden, al is het inderdaad waar dat je daar al snel minder lekker ruikt. maar, dat is voor meisjes niet anders dan voor jongens. De rest van je tekst snap ik niet. Bedoel je nu dat als zij je niet wil pijpen je een andere vriendin zoekt (the next one, zeg maar), of zeg je dat ze mag weigeren je te pijpen? En, bef jij haar dan wel nog?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • weet ik niet hoor ik heb de idee dat je daar niet zo lekker ruik,pijpen is voor meisjes de normale zaak van de wereld tegenwoordig.probeert eens 69 en zeg tegen haar ik heb mij lekker gewassen daar :)specially for you.en zeg tegen haar wes niet ban schatje ik beloof dat ik buiten jou mond zal spuiten I Really Promise :)En als zij toch niet wil pijpen dan hou doe Next.sorry tis 2014 geen tijd voor bullshit.je mag haar niet dwingen nee is nee suc6 Ermee

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 19,

    Dan moet de jongen wel oprijd terug trekken zodra een jongen klaar komt in de mond van een vrouw/meisje proeft zij de sperma al dus is het kwaad al geschiet. Ik heb 1 keer gebeft en daar wert ik niet blij van dat doe ik dus NOOIT meer. Ik vind het natuurlijk lekker om gepijpt te woorden maar omdat ik zelf weiger te beffen verwacht ik ook niet dat een meisje mij pijpt.

    Veder sluit ik mij wel aan bij de rest voor mij. Begin bij je volgende meisje met beffen dan is de kans veel groter dat zij jou ook verwend.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Slikken van sperma speelt zeker mee, dat denk iik ook. Maar natuurlijk kan een meisje dat pijpt er ook voor kiezen om hem niet in haar mond te laten klaarkomen, maar het laatste stukje dus handmatig 'af te maken'. Of om het sperma niet door te slikken maar uit haar mond te laten lopen, of uit te spugen. Want tja, ik kan me voorstellen dat een meisje sperma nou niet echt lekker vindt smaken.
    Dat is wel gelijk ook een verschil met het beffen waarover meisje 19 het heeft. Befgeil smaakt niet vies, al is het wel 'dradentrekkend' maar dat is in wezen met sperma ook, al is de substantie daarvan vaak anders, vlokkeriger zeg maar. En sperma ruikt niet lekker, befgeil is veel neutraler van geur. Neemt niet weg dat de tip om te beginnen met je vriendin (de volgende dan toch) te beffen, en pas dán zelfs maar te denken aan je pijpen laten.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb zo het idee dat het probleem niet ligt bij het pijpen zelf maar bij het slikken van de sperma. Tja en als een meisje dat niet wilt moet je dat tocht echt respecteren.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Helpen waarmee? Met gepijpt worden? Nou, wat dacht je van je volgende vriendin. Al kun je die natuurlijk niet uitzoeken op of ze je zal willen pijpen.
    Wil jij haar wél beffen trouwens? Dan heb je zeg maar wisselgeld. Trouwens, een meisje beffen móet je eigenlijk gewoon altijd wel doen. Het is voor meiden iets dat bijna garandeert dat ze klaar kan en zal komen, al moet je je je er wellicht in bekwamen, hihi.

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten