Skip to content
29 reacties
10765 weergaves

Ruiken aan ondergoed van vrienden

 Doen meer mensen dit? Als ik bij vrienden slaap ofzo wil ik altijd aan hun gedragen boxers ruiken. Laatst op vakantie met 3 vrienden ook gedaan. Toen hun naar het strand waren zocht ik hun gedragen kleren. Ik wordt er zo geil van!! Een vriend had zulke grote pisvlekken in ze boxers! De geur was zooo lekker ;-) Ik schaam me ook wel dat ik het doe, maar ik denk ze weten het toch niet en ze hebben er verder toch ook geen last van.

18 jaar
11 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik vind het wel fijn om aan een gedragen slipje of string van mijn vriendin te ruiken, maar bij gedragen ondergoed van anderen? Nee, geen behoefte aan.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Er zijn er al weer die heel snel zeggen dat het weird of ziek is. Ksnap dat niet zo. Mwa, is dat dan echt zo weird of ziek? Ik vind van niet. Geur is zelfs belangrijk bij sex. En dus wat ik hier lees is echt niet gek hoor. Vind het best wel geil. Kzou dan alleen jongensshorts nemen, want daar hou ik van.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ziek. Maar wel blij dat ik dit hier lees. Bij de volgende training gaan we peper of niespoeder in onze slips strooien. Dan halen we de dader er zo uit!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • vind het geil om andere jongen zijn boxershort aan te trekken. heb één vriend waarmee ik regelmatig van boxershort wissel. Soms wisselen we al onze kleren en dan loop ik hele dag met een stijve rond

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ruik en lik wel aan de slipjes van m'n 2 zussen. M'n oudste zus weet dat en zorgt er meestal voor dat ze net klaargekomen is zodat ik haar geil kan oplikken. Ze doet dat trouwens met mijn onderbroekje ook als ik net erin gespoten heb zag ik ze mijn sperma oplikken. Ik de douche in en ze zei alleen: wat lekker is je sperma toch! en bleef gewoon doorlikken. Ze heeft toen nog meer gelikt!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • dit is raar

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Aan de slipjes van de moeder van een vriendinnen zou ik nooit durven en welvies vinden.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik bij een vriendinnetje blijft slapen of zij bij mij ruik ik ook altijd aan haar slipje. Ook als ik in de badkamer bent als ik bij haar slaap, ruik ik ook aan de slipjes van haar moeder en haar zusje.
    Maakt mij altijd geil.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ruik ook soms eens aan de slipjes van vriendinnen van mijn zussen als die bij ons komen logeren. Spannend en opwindend.

    Maar van een vieze geur bij toiletten moet ik echt niks hebben.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • De geur van onderbroek is heel speciaal maar ik word trouwens ook opgewonden van de vieze plasgeur bij toiletten. Wie heeft dit nog meer?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Lol als je de verkeerde hebt met ie je straks op je neus met een boksbeugel

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Komt je broer zomaar klaar in zijn broekje?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan me voorstellen dat je dat met een slipje doet van je zus, vriendin of nicht enzo. Ik weet dat m'n broer dat doet en hij geilt enorm als ik me net gevingerd heb en hij mijn kutgeil proeft, maar jongens met jongensondergoed. Ik doe dat wel en zeker als ik weet dat m'n broer er net in klaargekomen is. Sperma vind ik heel lekker smaken. en jullie?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb sins kort een stiefvader (ik ben trouwens bi) die ik vaak als mn moeder weg is stiekem hoor rukken op de wc en meestal doet hij daarna zijn onderbroek in de was mand ik pak meestal die boxer en geil ruk er op zo geil.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het soms wel eens bij een meisjesslipje. Gewoon super geil om te ruiken en aan te proeven.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Is echt geil aan ondergoed ruiken

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb ook aan boxer van mijn beste vriend geroken, kreeg spontaan een stijve. Dit gebeurde toen we zijn wezen stappen en bij hem bleef slapen.
    Heb me toen stiekem afgetrokken. Terwijl hij sliep. Ben eigenlijk wel een beetje verlieft op hem.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Het gebeurt wel dat ik het doe bij meisjesslips of andere kledij van meisjes.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb nu al bij 2 vrienden van 13-14 aan hun boxershorts geroken toen ik zogenaamd naar de wc moest. Daar dus een wasmand gevonden en meteen heel de familie 'geroken' :p

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Lekker toch een boxershort van n geile gozer aan doen en dan lekker je zaad erin spuiten

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten