Skip to content
1 reacties
85 weergaves

Verder of niet?

 Hallo allemaal.  Ik ben een meisje van 18 jaar en ik heb een vriendje van 21 jaar. We zijn echt dolgelukkig samen en we praten over alles tegen elkaar!   Nu hebben we een tijdje terug ruzie gehad, hij maakte het uit en een paar dagen later stond hij met rozen voor de deur. hij had een overhaaste beslissing genomen en wilde me niet kwijt. We hebben veel gepraat en uiteindelijk heb ik hem terug genomen omdat ik zo veel van hem houd... maar ik heb hem wel duidelijk gemaakt dat mijn vertrouwen in hem enorm is gekrenkt en dat het lang gaat duren voor hij dit weer opgebouwd zou hebben.   Een paar dagen later vroeg hij me of ik t leuk zou vinden om samen met hem naar mijn beste vriendin in Groningen te gaan. het was lang reizen, dus zag ik haar niet vaak. 
Hij kent haar niet zo goed, maar wilde dit graag voor me doen.   In groningen zijn we lekker uit geweest... nouja lekker... halverwege de avond werd ik niet lekker en heb ik de rest van de avond aan een tafeltje gezeten met extreme buikkrampen. Mijn vriend was wat aan het socializen en mijn beste vriendin was met haar crush aan het dansen. Ik praatte wat met de mensen die bij mij in de buurt zaten.   Toen we bij mijn beste vriendin thuis waren was ik blij dat ik kon gaan liggen! Ik kroop tegen mijn vriend aan en viel heerlijk in slaap.   De dag erna zijn we terug gereden naar het zuiden... maar onderweg vertelt mijn vriend dat hij met mijn beste vriendin heeft 'gefriemeld'  achteraf hoorde ik dat dat betekent dat hij haar heeft gevingerd... Ik was enórm kwaad! het is namelijk gebeurd terwijl ik naast hem lag te slapen! en nét nadat we het over vertrouwen hebben gehad...   op het moment heb ik even geen contact meer met hem, maar het voelt allemaal heel erg dubbel... aan de ene kant wil ik hem niet kwijt.. ik hou zo ongelofelijk veel van hem!
Maar aan de andere kant heeft hij me nu twee keer gekwetst in minder dan een midweek tijd...    Mijn vriendin en ik waren erg open. ook over seksualiteit, maar slechts in woorden... niet lichamelijk.  Mijn vriend heeft dat verkeerd opgevat en dacht dat wij voor veel open zouden staan. 's ochtends probeerde hij het gesprek ook naar een trio te draaien... zijn woorden achteraf: "Ik had het leuk gevonden als jij ook mee zou doen!" (begrijp ik het nou goed dat ik op de tweede plek sta?!)

Lang verhaal kort, mijn vriend dacht dat ik dat wel okee vond en zelf vind hij het maar iets onschuldigs... voor mij is dat al héél intiem.   houden of dumpen?

18 jaar
11 jaren geleden

1 Reacties

  • Jouw keuze, mijn mening

    Het blijft natuurlijk jouw keuze, vergeet dat nooit! Maar mijn mening is, dat als je vriend 1x vreemdgaat, en je neemt hem terug, je sowieso al heel erg goed op moet letten... En gaat ie dan NOG een keer met iemand anders... Dumpen die shit! Zo kan het nognlang doorgaan! Jij neemt hem terug, en hij verpest het weer! Als je je er niet 100% goed bij voelt en het niet zeker weet zou ik hem persoonlijk niet meer vertrouwen en het dus uitmaken. Maar het is en blijft natuurlijk jouw keuze! Veel sterkte!!
    Xoxo

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten