Skip to content
3 reacties
155 weergaves

Te vroeg klaar

 Hee allemaal,  ik ben een meisje van 16 en ben al bijna een jaar samen met mijn vriend.. nou is er iets waar ik best wel mee zit.. Hij komt te vroeg klaar. Alleen met seks, dan is een paar keer stoten en hij is al klaar. Dit neemt echt het fijne gevoel voor mij weg, en daar baal ik van. We zijn nu bezig met de start/ stop methode. Ik hoop echt dat dit helpt.  Heeft verder iemand nog ideeën hoe we dit kunnen veranderen? 

16 jaar
11 jaren geleden

3 Reacties

  • te vroeg .

    Train hem ,et voorspel , waarin hij jou eerst complete moet pleasen . daarna verwen jij hem . doe dit door bijvoorbeeld hem zijn broek en boxer aan en dicht te houden wamneer hij jou pleast , hij zal dan slechts zijn voeten en boven lichaam ontbloot hebben . uiteraad wat jij aan heb kan jij/jullie zelf overlegen .   laat hem jou bijvoorbeeld masseren , kussen/zoennen/liken/vigeren/beffen tot jij bent klaargekomen . En uiteraad dat is voor hem net zo spannend als jou , en hij zal zeker onder grote druk staan . maar uit Eigen ervaring weet ik het is niet allen een goeie oplossing , maar ook erg leuk en lekker . Geloof mij maar , hij geniet ook echt als hij jou echt ziet , hoort , ervaart genieten :) en als jij dan op diezelfde manier hem nadat jij bent gekomen verwend vinden jullie het beide heerlijk :) nog een tip , onder de daad zou hij es moeten proberen het alphabet achterstevoren in zichzelf moeten proberen op te zegen . daardoor concentreert hij zich minder op de stimulatie mental en fysiek die het effect van vroegtijdig komen . en zal hij mogenlijjk in staat zijn om het langer vol te houcden :)

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • Re: te vroeg klaar

    Ik sluit me aan bij de jongen van 20. Als je vriend al is klaargekomen, zal het de 2e keer langer duren voordat ie komt.  De start-stop methode vereist inderdaad wat oefening en zelfbeheersing maar is ook een oplossing. Het is nou eenmaal zo dat jongens over het algemeen sneller klaarkomen dan meiden. Wat je ook zou kunnen proberen is om je vriend voor te stellen om jou eerst te laten klaarkomen. Dus een lekker lang voorspel, en jou te lekker te vingeren / beffen / met een dildo te bevredigen. Als jij dan bent klaargekomen, pas dan "mag hij erop" . Succes

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • Re: te vroeg klaar

    Hoi meisje 16 jaar, dat is natuurlijk jammer en vervelend voor jou. Jij komt daarmee waarschijnlijk niet op een fijn hoogtepunt. En voor je vriend kan het ook vervelend genoeg zijn! Wat misschien ook kan helpen is dat hij voordat jullie seks hebben al een keer klaarkomt. Bijvoorbeeld een uur of 2 daarvoor, door zelfbevrediging of doordat jij je vriend streelt bijvoorbeeld. Dan is de kans groter dat je langer seks kunt hebben, voordat je vriend klaarkomt. Misschien heb je er iets aan? De start-stop methode werkt ook goed, hoewel dat wel wat oefening en tijd vraagt.

    20 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten