Skip to content
6 reacties
243 weergaves

Jongen geil

 Hey Ik heb een hele goede vriend en we zijn niet verliefd ofzo maar ik wil wel graag een stapje verder met hem en soms laat hij dat ook merken dat hij dat wilt heeft iemand tips hoe ik hem geil kan maken ofzo Gr. P

15 jaar
11 jaren geleden

6 Reacties

  • @prikkelen 15

    Dan wordt het sowieso lastig heb je echt geen plek waar het kan? Je kunt het misdchien doen als je oudrrs weg zijn of ga een weekendje weg met z'n twee. Nogtrouwens mijn vriendin had ook een hint. Als je nu iets aandoet dat hij sexy vind.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • aanraken

     Het helpt vaak ook als je hem vaak aanraakt en dan steeds dichterbij zeer gevoeligere plekjes (oorlellen, kruis)   x

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • @prikkelen

     ik heb niet echt een goede locatie want of het moet bij hem thuis of bij mij maar onze ouders zijn allebei best streng (ik zou het wel graag willen)

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • prikkelen

    Je moet hem prikkelen. Zorg eerst voor de perfecte locatie . Ga samen met hem een spannende film kijken zoals een horror en doe als of je een beetje bang bent. Kruip steeds dichter tegen hem aan en pak hem bij zijn onderbuik vast. Verder kun je hem zeggen dat je de film maar eng vind maar dat je je bij hem veilig voelt dan weet hij dat je hem vertrouwd. Zeg dan dat je niet meer verder wil kijken en ga hem gewoon knuffelen. Mijn vriendin lukte dat ook bij mij en ik kan niet geloven dat ik er ben ingetrapt maar het was super.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Zeg

    Ga naast hem liggen en wrjjf over je buik rek dan uit en zeg dat je hrt warm hebt. Trek iets uit en zeg dat het zo beter is. Maar zeg dan; Tja, had ik maar iemand die het voor me deed… The beginning…

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • laat het merken

    laat merken dat je het ook wil of leg ze hand bij ze kruis of er op. succes

    18 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten