Skip to content
11 reacties
1668 weergaves

Hoe kan ik het beste een meisje vingeren?? en hoe worden ''jullie meisjes'' het liefst gevingert?

De titel zegt het al. Hoe moet het zodat een meisje er veel plezier aan hebt:) leg me jullie technieken en secrets uit   Greets   MG.

15 jaar
12 jaren geleden

11 Reacties

  • Stop gwn de vinger in en doe het hard fuck haar lekker toch

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • in het begin moest ik ook wennen, maar vond het eigenlijk wel meteen lekker. Maar jongens hebben nogal snel de neiging meteen of te snel in je vagina te willen gaan. Ik wil zelf altijd eerst lekker gestreeld worden en aan mijn clit gewreven worden. Als ik dan opgewonden wordt en dus ook nat en dan kan hij langzaam proberen een of soms 2 vingers erin te doen. In begin niet zolekker en moest het heel voorzichtig maar heb nou best vaak gedaan en gaat steeds makkelijker en kan ook steeds wat sneller en wilder eigenlijk. maar alleen vingers naar binenn is niet zoveel aan, moet wel samen ook clitje aanraken / wrijven enzo. Ook lekker geil zoenen helpt of als je tegelijk ook aan zijn piemel mag zitten dat je voelt dat hij ook geil wordt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @13 Ik vind vinger erin ook niet lekker doet zeer om het erin te doen
    je moet gewoon over haar clit wrijven

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je met je vingers in de vagina mag en gaat, ga dan niet gewoonweg in en uit, en ook niet met een rechte vinger.. Iew. Buig je vingers en duw een beetje tegen de binnenkant van de vagina, richting de voorkant van haar lichaam, aan. Veel beter. Maar begin daar sowieso niet mee, eerst even zorgen dat ze opgewonden genoeg is.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Meiden vinden het vaak niet eens fijn als je met een vinger in hun vangina gaat hoor :). Gewoon rustig strelen en daarna steeds heviger over de clitoris heen wrijven

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Veel meisjes willen helemaal niet dat je in hun vagina binnengaat wwant dat vinden ze niet prettig.

    En anderen willen wil zachtjes of ook wat heviger over hun clitje gestreeld worden, soms met snelle bewegingen, soms met trage.

    Er zijn ook meisjes bij wie het clitje zo gevoelig is dat je het zelfs niet voorzichtig mag aanraken maar dan kan je een schaamlip tegen het clitje ritmisch aanduwen om zo onrechtstreeks te strelen.

    Het is ook best dat je het vraagt hoe ze het wil.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Chill Je drukt haar tegen je aan en doet haar onderbroek uit en dan doe je je vinger in haar vagina en gaat er in en we uit er in en er uit kan snel en langzaam

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • haha jongen 15 weet het al goed ;)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • vingeren is helemaal niet fijn

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mij lijkt het wel lekker als ik dicht tegen de jongen aan lig en dat het dan gebeurt ... Ik wacht nog steeds op het moment.. 😔

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Chill

    Trek haar gewoon lekker dicht tegen haar aan, zodat ze jouw lichaam ook kan voelen, dat zorgt meestal al wel voor enige opwinding...
    Je kan een meisje overal aaien of aanraken, als je het zachtjes en met liefde doet zijn heel veel dingen opwindend! Bijvoorbeeld: Over haar benen aaien, over haar blote buik (vooral onderbuik is vaak succesvol :)) decolleté, nek...
    Met je vingers haar gezicht een beetje aaien en 'verkennen' als het ware voelt voor het meisje ook lief en teder. Met je vingers zachtjes over haar lippen strelen... gebruik je fantasie een beetje!! Het is echt niet zo moeilijk!
    Veel succes ermee!!

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten