Skip to content
42 reacties
7445 weergaves

Plaats hier je spannende strandbelevenissen

De vorige jaren heb ik op dit forum opgeroepen om je spannende dingen die je op het strand beleeft hier te delen.
Van alles dus als het maar spannend is. Vaak seksie of alleen om te lachen. Hopelijk wordt het dit jaar ook weer geplaatst en komen er weer heel veel reacties. Dan beloof ik dat ik het nooit meer zal doen. Ik word eind deze maand 24 en dan mag ik hier niet meer, daarom ben ik ook zo vroeg met dit topic. Daar hou ik me ook aan, want ook ik moet een keer een beetje volwassen worden.

23 jaar
3 maanden geleden

42 Reacties

  • @m21 Nou, dat dus. Ik voel me af en toe best exhibitionistisch omdat ik dat soort dingen zo spannend vind, maar misschien is dat ook helemaal niet erg. Mijn vriend wordt er soms een beetje nerveus van, niet omdat hij jaloers is, maar eerder omdat hij denkt dat mensen om ons heen me misschien teveel zouden objectiveren. Wel een beetje tegenstrijdig voor een knul die al langer in een string op het strand en in het zwembad ligt dan ik... :)

    18 jaar
    4 dagen geleden
  • Oh, sorry, mods, ik zit op de laptop van mijn vriendje, ben vergeten van J naar M te wisselen.

    18 jaar
    4 dagen geleden
  • @M18, jaa okee dat is wel fijn! Dat je er niet zoveel last van had. Ja dat vrije gevoel kan ik mij ook wel indenken ja. Gaaf. Dankjewel voor je antwoordt!

    Ja he, achteraf denk je van oh my god, ik heb dat gewoon gedaan!

    21 jaar
    4 dagen geleden
  • Nu live van het strand. Het is lekker warm maar verder dan mijn enkels ga ik niet in zee, koud. We zijn hier met zijn vieren. Een vriendin, mijn vriend, een volle koeltas en ik. Weinig mensen en nog niets spannends hier. Wel lekkerder dan gisteren.

    21 jaar
    5 dagen geleden
  • @M21 Tja, hoe voelt dat, ik heb kleine borsten, dus het is niet dat ik de steun miste of zo. Ik droeg vroeger ook gewoon triangeltopjes en die geven darning nauwelijks. Het voelde denk ik vooral vrij. In het begin wat onwennig, daarna vergat ik het snel. Het was vooral achteraf dat het idee wat ik gedaan had me opwond.

    18 jaar
    5 dagen geleden
  • @meisje18, wauw! Hoe voelde dat, zo topless te volleyballen. Ik zou het niet durven.

    21 jaar
    5 dagen geleden
  • Spannend voor mij was in mijn eentje bij een naakstrand zijn, (zou het beschamend vinden met vrienden ofzo maar als willekeurige mensen het zien maakt het me niet uit), werdt wel soms stijf maar dat maakt me niet uit. Andere keer had ik tijdens het zwemmen afgetrokken.

    16 jaar
    6 dagen geleden
  • @M21 Ik heb inderdaad een leuke middag gehad en ja, ik had alleen het strakke strapless jurkje bij waar ik in gekomen was, dus dat zounook niet echt handig geweest zijn om in te volleyen. Trouwe, het mooist bruin word je tijdens het bewegen, dus…

    18 jaar
    6 dagen geleden
  • J23, je kunt natuurlijk alles wat een beetje apart is gelijk afdoen als onzin, maar ik kan me het verhaal van m18 wel voorstellen. Zelf ga ik ook topless, hoewel meestal met een gewoon broekje en niet in mijn eentje, maar het is wel spannend om een keer te doen en soms krijg je ineens het idee om zoiets te gaan doen. Dat de meeste meiden zich conformeren aan de ongeschreven regels hoe het zou moeten wil niet zeggen dat iedereen dat doet.

    22 jaar
    6 dagen geleden
  • @M21 (ik ben niet dezelfde J23), nou misschien dat je overal op het internet staat en dan uitgelachen wordt door iedereen? En dat alle mensen op aarde geven om hoe anderen over hen denken?

    Maar goed, je hele verhaal is weer zo’n onzinverhaal. Weer gewoon een geil mannetje (of een trol) die z’n rare behoeftes hier even kwijt moet.

    23 jaar
    6 dagen geleden
  • @meisje 18, wat goed van je dat je dat alleen durfde! In je eentje zo op het strand. Lijkt mij ook nog wel een keer leuk en spannend om te doen.

    Je hebt een leuke dag gehad zo te horen, ging je nou in je string en topless met hun volleyballen? Of heb je je topje aangedaan?

    21 jaar
    6 dagen geleden
  • Ben nu op weg naar huis na een middag alleen op het strand. Vriend moest helaas werken en vriendinnen moesten Moederdag vieren. Het was de allereerste keer dat ik helemaal alleen op het strand lag in een stringetje en zonder bovenstukje. Tot nu toe was ik alleen topless met mijn vriend erbij. Ik voelde me eerst wel een beetje opgelaten, bekeken, maar na een poosje begon ik de aandacht steeds leuker te vinden. Ik was heus niet de enige in een string en ook zeker niet de jongste. Meer dan een paar oudere dames met de bandjes van hun topje los heb ik echter niet gezien.
    Een beetje verder lag een gemengd groepje van mijn leeftijd of iets jonger. Twee meiden in stringbikini, de rest met grotere broekjes. Toen ik hem voorbij liep op weg naar het water raakten we even aan de praat. Wat later vroegen ze of ik mee wilde volleyballen. Was wel even een raar gevoel, maar nee zeggen leek raar.
    Nu, terug in de auto, voel ik me zo geil als boter. Heb al met mijn vriend geappt en inmiddels alleen mijn korte strakke jurkje nog aan. Ben maar even gestopt langs de kant van de weg om te vingeren, want achter het stuur voelde dat echt niet veilig. Denk dat ik nu wel weer safe ben om te gaan rijden, maar ik de k niet dat ik mijn string nog ga aantrekken.

    18 jaar
    7 dagen geleden
  • J18
    Schaam jij je dan over het formaat, groot of klein?
    Dat maakt toch niks uit hoe hij eruitziet. Stijf zijn ze meestal allebei even groot. Ik weet dat er uitzonderingen zijn, maar er zit meer aan een jongen dan alleen een piemel.
    Ik hoop dat jullie een leuke, spannende dagje strand hebben.

    16 jaar
    8 dagen geleden
  • Morgen lijkt het eindelijk mooi te worden en gaan we met een hele groep. Voor mij spannend want ik ga in mijn zwem slip die ik normaal alleen in Frankrijk aan heb. Iedereen mag dan zien dat ik een piemel en ballen heb. Ik heb dat gisteravond aan een meisje uit de groep beloofd.

    18 jaar
    8 dagen geleden
  • Toen ik 12 of 13 was zag ik 2 mensen die seks hadden en die heb ik n tijdje bespied en met mezelf gespeeld.
    Ik heb met mijn vriendinnetje seks gehad in een douche waar we betrapt konden worden.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • @J23, en wat is dan het probleem?

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Afgelopen zomer ging ik met een vriendin naar een strandje in de buurt. Het was best druk en we gingen vlak naast een groepje jongens zitten waar we al snel mee kletste. Ik was in een ondeugende bui en liet bij het omkleden toen we weggingen de handdoek maar achterwege en heb rustig even helemaal bloot voor ze gestaan.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Op het naaktstrand waar best veel textielgasten voorbij liepen. Ben er tussen door gelopen om bij het water te komen wat best wel spannend is. Geen erectie gekregen gelukkig

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • @M21 tof van je, maar was je dan niet bang dat ie het all over the internet zou plaatsen?

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • In Italië heb ik ooit een jochie betrapt die stiekem foto's maakte van ons groepje, we lagen naakt op een strandje waar verder nooit iemand komt. Ik was even naar de auto gegaan en toen ik terugkwam, stond hij achter de rotsen met een foon in zijn handjes. Dus die heb ik hem afgepakt. Wij met zn drieën die foto's bekeken maar je zag echt niet veel. Hij was veel te ver weg.
    Intussen stond hij daar te hopen dat hij zijn foon nog terugkreeg. Ik zeg tegen hem, je moet netjes vragen of je een foto mag nemen, en hij 'ja mevrouw', en ik weer, nou vraag dan en toen mocht hij één foto van ons maken.
    Stond hij daar als een bibberend boefje. Foto hartstikke bewogen natuurlijk, van de zenuwen.

    21 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten