Skip to content
14 reacties
301 weergaves

grrag antoowd van een bi of homo...

ik heb een vraag en die luidt als volgende: wie was er bi maar nu niet meer? of deze: wie is er bi en heeft tegen zijn/haar klas verteld en ze wisten het al? (je mag ze ook wel allebei beantwoorden maakt mij niet uit) alvast bedankt

16 jaar
12 jaren geleden

14 Reacties

  • .

    hi, ik ben zelf geen bi maar heb wel een goeie cam vriend van internet (geen verkering). Hij is 19 en ook bi. we vertellen elkaar alles over ons omdat we beide geen fijn leven hebben. hij heeft eerst met een vrouw gehad, nu woont hij samen met een man van 26. ook hij is heel aardig. er is niks mis met bi's ze zijn aardiger meestal als gewone jongens. x L.

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • 22 jaar het wordt wel duidelijk

    Ik ben gewoon blij dat ik de kans krijg het te ontdekken , heb een vriend die alles heimlijk moet doen omdat hij er met niemand kan over praten ook niet met zijn ouders.Ik kan vrijuit omgaan met wie of wat ik wil.Sedert enkele maanden ben ik lid van jongerenclub rond holibi"s .Ik besef dat ik echt geluk heb vrij te kunnen omgaan met mijn gevoelens.Kom ontzettend goed overeen met meisjes en heb ook nogal wat vriendinnen en ook vrienden en die weten dat ik op beide val. Als ik jongen of meisje beter leer kennen zeg ik het hun ook eerlijk dat ik op beide val.Heb er nog geen problemen mee gehad misschien heb ik echt geluk daarin , maar kan op veel begrip rekenen.Vind het super belangrijk eerlijk te zijn tegen hun.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • reactie: maak je zelf niet gek

    oke ik zal wel afwachten wat ergebeurd en ik zie wel wat de toekomst brengt bedankt voor jullie tips het lucht wel op.   D.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • het wordt wel duidelijk

     @J14 (niet  D. ?) Je zegt: naar alle waarschijnlijkheid ben ik bi. Je bent (pas) 14 en in de komende jaren zal steeds duidelijker worden waar je seksuele voorkeur ligt. Bij sommigen duurt dat echt een aantal jaren, niet erg. Als je echt biseksueel blijkt te zijn, val je op de persoon en niet op de sekse.   Seksueel/fysiek en emotioneel/psychologisch voel je dan geen voorkeur. Je valt op iemand, niet op het geslacht. Geduld dus en wordt wie je bent :-) Ir.  

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • 22 jaar maak jezelf niet gek

    Ik meek bij mezelf al bijna een jaartje dat ik kriebels in m'n buik krijg als ik knappe jongens en meisjes zie,ik ben wel blij dat ik ouders heb die open staan voor te spreken over gevoelens en zo.Ik heb daarover gehad met m"n pa en ma , ouders zijn gescheiden maar hebben nog goeie band met elkaar.Zij hebben me gewoon gezegd je komt er vanzelf achter als je hetro bi of homo bent door je gevoelens te volgen.Ik heb sedert enkele maanden al relaties gehad met jongens en meisjes en voel er me echt goed bij.Naar alle waarschijnlijkheid ben ik bi.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • maak jezelf niet gek

    @D J14 Ja fantasie is niet gek. Seksuele spinsels horen bij je leeftijd. Je hormonen gieren en dat stimuleert ook je fantasie. Het is normaal dat je je van alles afvraagt over jezelf en over je seksuele voorkeur. Dat is o.k., het wordt gwn steeds duidelijker als je ouder wordt. Komt goed, Ir.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • is dit normaal?

    Hoi   ik fantaseer soms dat ik zoen met mijn beste vriend en daarna weer met een meisje. Ik zi hier nu al 2 jaar mee en ik wordt gek van van die onzekerheid, maar mijn vraag is: is dit normaal (hormonen) of ben ik homo of bi? ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.   D.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • ..

    Hoi,   Ik heb altijd gezegd tegen de mensen waar ik iets aan kwijt wilde om het tot een acceptatie te lijden dat ik bi was. Maar eigenlijk was ik gewoon niet bi. Ik heb het gebruikt om meer en beter geaccepteerd te worden. Ik was dus gewoon homo maar gebruikte het woordt bi om er beter bij te passen.   J.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Huh?

     "Wie was er bi en nu niet meer?" Dat klinkt nogal raar vind ik. Als je als man één keer een vriend had, en voor de rest vriendinnen, ben je dan niet voor de rest van je leven bi?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Ik ben nog steeds bi

    Volgens mij kom je daar ook niet van af. Ik vind meisjes leuk -en lekker- maar af en toe heb ik lekkere sex met een jongen (m'n buurjongen). Hij weet dat ik een vriendin heb maar hij laat zich toch aftrekken door mij en ik door hem. Soms pijpen we elkaar. Mijn vriendin weet dit niet en ik durf het niet te vertellen. Ik blijf dus (stiekem) bi.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Mijn hele school weet het

     Mijn hele school weet gewoon al van me dat ik Gay ben en dat komt ook wel omdat ik me heel vrij voel op school en gewoon overal spring en lekker gek doe op school. Sommige vinden dat raar en noemen me Gay omdat ik me af en toe ook wel zo gedraag xD maar dat maakt me niet uit.   Als ik zeg tegen mijn school dat ik echt gay ben zou niemand er raar van op kijken eerlijk gezegd

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • >

    je kan niet Bi zijn en dan niet meer, je kan het wel denken als je jonger bent,,en dat je erachter komt dat het een ''fase'' was...

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • reacties

     hallo,ik ben zelf een homo,ik zou zeggen ga zo door,en trekt van niemand iets aan. de jongens die ik ken,zijn meestal 1 v/d 3 homo,maar ze willen niets zeggen,je ziet het wel,oorbel rechts enz. gegroet

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • grrag antoowd van een bi of homo.

    Van m'n 11 de heb ik al een vriend ,en die heeft het tegen zijn maten ooit gezegd dat hem een vriend had, en twee maten van hem kenden ook maten van mij en die wisten het dan ook.Zo goed als iedereen op school weet het dak homo ben , en heb daar nooit problemen mee gehad.Van mijn klas zijn drie meisjes lesbisch en 4 jongens homo.Ik ben zelfs blij dat ze het weten , mijn ouders en zo weten dat ook al van mijn 12 de en ook geen problemen mee , mijn vriend mag blijven slapen en al.

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten