Skip to content
8 reacties
1291 weergaves

Mannen op naaktstrand

Ik ben vandaag voor het eerst op een naaktstrand geweest (niet bij de zee maar bij een meer). Durfde in het begin eigenlijk niet echt dus ben toen op het randje van de stranden in m’n onderbroek gaan zonnen, later wel even naakt gegaan en dat was eigenlijk heel chill.

Het viel me alleen op dat er echt super veel twijfelachtige oudere mannen op het strand zaten. Ik werd echt voortdurend aangekeken door hen. Ook waren er minstens twee mannen die echt heel duidelijk met hun piemel liepen de spelen. Eentje deed dat terwijl hij me aankeek, draaide toen ff weg en toen leek het alsof hij iets opveegde en deed toen z’n kleren weer aan en ging weg (hij is dus waarschijnlijk gewoon daar klaargekomen)

Is het normaal dat dit soort dingen gebeuren of heb ik gewoon heel veel ongeluk gehad? En wat kan ik hier dan in het vervolg mee doen

17 jaar
19 dagen geleden

8 Reacties

  • Eerlijk? Ik ging vroeger soms op het einde van een dag op het naaktstrand diep de duinen in om me af te trekken. Ik zocht dan naar een beschut plekje zodat niemand dit per ongeluk zou zien en ik zeker geen aanstoot zou geven. Op een dag stond net op le moment supreme een kerel voor me. Betrapt dus! Dit was best gênant, maar ik merkte dat die situatie ook wel opwindend vond. Ik vond het toen van mezelf raar om te ontdekken dat bekeken worden me opwond.

    22 jaar
    14 dagen geleden
  • Ben wel is aangesproken door een viespeuk terwijl ik gewoon dichtbij andere mensen lag. Pas na drie keer vragen ging hij weer weg. Heel leuk dat naaktstrand. Maar doe het voortaan alleen in het buitenland. Zijn hier in de buurt genoeg afgelegen plekjes om ongestoord te kunnen genieten.

    18 jaar
    18 dagen geleden
  • Ook al eens gezien dat een man op zo'n strand met zijn ballen zat te spelen

    18 jaar
    18 dagen geleden
  • Klopt wat andere jongen zegt. Juist aan de rand gebeurt wel eens wat. Verxschilt wel per strandjes hoor. Ik vind het zelf juist leuk als ze naar me kijken dus ga daarom expres beetje aan de rand liggen, krijg ook vaak een stijve en trek mezelf ook vaal af. Maar (voordat ik weer allerlei postst krijg) nooit bij mensen die het niet willen en zeker niet als er gezon met kinderen is.

    19 jaar
    18 dagen geleden
  • Dit is inderdaad jammer. Sommige - inderdaad vaak oudere - mannen denken dat anderen hier mee gediend zijn. Als ik alleen op het strand was en er kwam wind opzetten lag ik ook soms aan de rand of net in de duinen te lezen. Ik lag dan in string of naakt (als dit toegestaan was) te lezen en werd ook vaak aangesproken door mannen met plannen. Vaak gewoon vriendelijk, soms jammer genoeg ook opdringerig. Bij wandelen door de duinen - nu streds vaker niet meer toegestaan - zag ik ook soms mannen hopeloos op zoek naar aandacht. Gelukkig zijn de meeste op het naaktstrand wel gewoon ook naturisten. In Nederland is de gemiddelde leeftijd op het naaktstrand inderdaad wel gevoelig ouder dan op dit forum. Al lijkt het wel dat steeds meer jongeren de weg naar naturisme en naakstrand hebben gevonden. Zo een leuke evolutie zijn. Zonder kleren, smartphone of schaamte een dagje op het strand. Heerlijk!

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • Hoe meer je afgezonderd aan de rand gaat liggen hoe meer je van dat soort mannen hebt. Bij het strandje hier in de buurt als je beetje in het midden gaat liggen, daar zijn gewoon gezinnen, gebeurt verder niks.

    23 jaar
    18 dagen geleden
  • Ja is wel bekend iets vaak veel oude vieze mannen daaro

    19 jaar
    18 dagen geleden
  • Helemaal normaal vind ik dit niet. Zou een andere plek zoeken. Dit is niet de normale gang van zaken voor mensen die alleen maar bloot willen zijn en verder niets.

    18 jaar
    18 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten