Skip to content
57 reacties
3790 weergaves

Welk ondergoed draag je?

Hoi, ik ben wel benieuwd wat voor ondergoed jomgens dragen. Dus wat draag je, wat heb je gedragen en wat is je favoriet en waarom?

20 jaar
1 maand geleden

57 Reacties

  • @J18, daqr heb ik eigenlijk geen last van. Van welk merk draag jij de slips dan? Ik ben, al zeg ik het zelf, zowel slap als hard groot geschapen, mär heb in de slips van Nike ruimte genoeg. Ze sluiten aan, maar bieden veel ruimte, waardoor ze erg relaxt zitten.

    23 jaar
    20 uren geleden
  • Jongen van 23 vind je een slip niet spannende zitten als een boxer ik draag zelf slips ik vind het heerlijk strak zitten je voeld de hele dag je piemel in je slip en vaak gaat hij stijf in je onderbroek dan heb je een geil gevoel

    18 jaar
    1 dag geleden
  • Slips van Calvin Klein. Jongeren zien slips vaak als gay, maar het zit gewoon beter dan boxers. That's it! Veel betere ondersteuning en bewegingsvrijheid?

    23 jaar
    2 dagen geleden
  • Slips en boxers naargelang waar ik zin in heb.
    En wat er gaat gebeuren die dag

    14 jaar
    2 dagen geleden
  • Strakke boxers. Slips heb ik tot groep 8 gedragen, maar zou er nu wel weer eens een willen proberen

    19 jaar
    4 dagen geleden
  • Momenteel vaak briefs of jockstrap van nike

    23 jaar
    6 dagen geleden
  • Ikvoel me prettig in een slip mooi strak om je billen en je piemel blijf goed op z n plaats en de ballen hebben goeie ondersteuning ik hou van strakke slips

    16 jaar
    6 dagen geleden
  • Ik draag meestal satin boxers vind vooral de zachte stof lekker. Ook heb je ze in veel kleuren en plaatjes.

    20 jaar
    6 dagen geleden
  • Ha, ts hier. Wat grapoig dat best veel jongens ook slips dragen, zelf zie ik die niet heel vaak. Krijgen jullie daar opmerkingen over dat je slips draagt?

    Ps, ik ben nog steeds benieuwd naar wat anderen dragen etc!

    20 jaar
    6 dagen geleden
  • Ik draag altijd slips daar heb je altijd steun voor je ballen een strakke slip voel erg geil

    18 jaar
    7 dagen geleden
  • Slips. Ik zweer erbij. Draag niets anders meer. Mijn vriendin vind het ook veel mooier

    19 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik draag ook bijna alleen nog maar strings. Mijn vriendin vind die gewoon het mooist bij mij ook! Ik had laatst weer eens een strakke boxer aan en toen we naar bed gingen had ze snel een string voor mij gepakt, of ik die aan wilde doen. Ze vind dat mooier en sexier staan!

    19 jaar
    8 dagen geleden
  • Ik draag altijd strakke boxers, omdat ik die fijn vind. Heb ook nooit echt iets anders gedragen

    20 jaar
    9 dagen geleden
  • Ik draag nu het warmer is graag strings

    22 jaar
    11 dagen geleden
  • Ik draag altijd slips van het merk Comfyballs. Deze zitten lekker, sluiten goed aan en voelen als een tweede huidje. Bovendien hebben deze slips iets meer ruimte voor jongens, die een grote zak hebben, zoals ik. De meeste andere slips zitten daar wat strakker, wat niet altijd prettig aanvoelt. Bij slips van Comfyballs is de stof daar iets meer elastisch, waardoor de slip zich wat meer vormt naar mijn zak en mijn kloten naar beneden hangen, terwijl het voelt alsof een onzichtbare hand heel zachtjes de kloten ondersteunt en dat voelt fantastisch en dat kan ik iedere jongen aanraden.

    15 jaar
    11 dagen geleden
  • Ik draag slips, ben meestal wel een van de weinigen. Het zit gewoon lekker, omdat er betere ondersteuning is. Ik ben zelf slap fors geschapen, namelijk 13 cm en ook nog eens dik. Dus dan is het wel fijn dat hij niet alle kanten op gaat

    18 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik draag trunks en slips een beetje afwisselend. Ik vind ze beide lekker zitten. Ik troeg altijd trunks en m'n broer van een jaar ouder droeg trunks en slips, dus ik heb vorig jaar eens uit nieuwschierigheid een slip geprobeerd en sindsdien draag ik ze ook

    20 jaar
    14 dagen geleden
  • Ik draag vooral slips, omdat het gewoon fijner zit. Boxers draag ik alleen als alle slips in de was zijn. Ik denk dat bijna elke jongen of man die eens een slip probeert verkocht is. De ondersteuning is echt geweldig, terwijl het net voelt alsof het heel los zit! Jammer genoeg vinden veel jongens het te gek om te dragen...

    23 jaar
    15 dagen geleden
  • Ondergoed vooral strakke boxers en af en toe string
    Zwemkleding vooral slips en af en toe strakke boxer

    23 jaar
    16 dagen geleden
  • Ik ben een meisje...maar ik weet van mijn vriend, dat hij boxers niet fijn vind. Hij draag altijd slips. Eerst droeg hij wel boxers ook omdat hij bang was voor mijn reactie dat ik er op zou knappen. Maar ik vind zelf boxers niet mooi en slips juist wel. Dus mooi voor mij en voor mn vriend. Hoop stiekem dat er met de zomer ook meer slips (Speedo)met zwemmen gedragen gaan worden door jongens

    22 jaar
    17 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten