Skip to content
14 reacties
1546 weergaves

Druppels vocht & plasgevoel!

Hey gasten!

Ik ben al sinds Woensdag bezig met aftrekken en ik heb een paar vragen erover.

Tijdens het aftrekken komen er telkens druppels doorschijnend vocht uit mijn piemel (ook wanneer ik niet aftrek en gwn een stijve heb), is dat nou mijn sperma? Het lijkt een beetje op gel, lol.

Tijdens het aftrekken krijg ik telkens het gevoel alsof ik op het punt sta van in mijn broek/bed te plassen, is dat normaal? Naar het toilet gaan helpt niet want er komen nauwelijks een paar druppels uit (ik plas altijd vooraleer ik naar bed ga). Dus wat ik nu doe is gwn mezelf aftrekken totdat ik dat plasgevoel krijg, dan stop ik even (totdat die gevoel weg gaat), en dan ga ik weer lekker verder. Gisteren plaste ik bijna in mijn broek, lol.

Tot nu toe vind ik het aftrekken SUUUPER lekker! Alleen voelt het nu wel erg intens en wil er constant aan gaan trekken. Ik moet echt vaak stoppen met aftrekken omdat ik dan meteen dat plasgevoel krijg, lol. Wel een beetje kut, want ik wil zo graag door trekken zonder het gevaar te lopen van alles onder te plassen.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

12 jaar
1 maand geleden

14 Reacties

  • Hey gasten, TS hier weer!

    Sorry dat ik zo laat reageer, maar was druk bezig met school, vrienden (en nu ook fappen, haha). Maar beter laat dan nooit, zeker?!

    @jongen 15 jaar: Haha, bedankt! Ik ben blij dat ik niet de enige ben die er aan verslaaft is, lol. Sinds dat ik er mee begonnen ben, wil ik niets anders (ik geniet er dan ook zo hard van)! Zodra ik thuis ben van school (en mijn huiswerk gedaan heb) begin ik er lekker aan. Dan edge ik mijn piemel net zolang totdat ik het echt niet meer kan ophouden, en spuit dan lekker intens klaar! In het weekend doe ik het dan zelfs 2x per dag. Het klaarkomen zelf voelt idd lekkerder nu ik dat ik het dagelijks doe. De lichte pijn die ik bij de eerste keer had (toen dat mijn eerste dikke straal eruit kwam), was waarschijnlijk omdat er klontertjes in mijn sperma zaten. En die heb ik gelukkig niet meer gehad sinds de tweede keer dat ik ben klaar ben gekomen! Heb ergens gelezen dat die klontertjes er komen wanneer je dagenlang niet klaarkomt. Heb dus nu een prima excuus om het vaak te doen, haha.

    @jongen 22 jaar: Ja, ik viel ook bijna om toen dat ik voor het eerst klaarkwam! Het voelde echt alsof mijn ziel uit mijn piemel ging komen, haha.

    @jongen 12 jaar: Ja, het is inderdaad even wennen aan dat intens gevoel tijdens het klaarkomen. Ik kreeg wat schrik omdat ik niet goed wist wat er met mijn lichaam gebeurde! Maar nu ik dat wel weet, vind ik het niet meer zo eng. Jij zal dat ook wel meemaken zodra je sperma krijgt!

    @jongen 14 jaar: Geen idee, ik denk van wel.

    @jongen 13 jaar: Haha, bedankt! Vindt het super leuk om bij deze club erbij te horen, lol. Ben op Maandag, 15 April voor het eerst klaargekomen (heb er wat van geschreven hierboven)! Vindt het echt super lekker! Toen ik voor het eerst ging klaarkomen, heb ik er gwn een klein emmertje erbij gepakt om erin te spuiten. Ik was echt benieuwd wat er nou precies uit mijn piemel ging komen (plas of sperma). Ben blij dat ik dat gedaan heb, want zo heb ik mijn eigen sperma van dichtbij kunnen zien en voelen! Nu heb ik onlangs een plasfles gekregen van mij ouders, omdat ik als excuus zei dat ik dat emmertje nodig had voor in te plassen 's nachts, haha. Dus nu kan ik lekker in bed aftrekken en klaarkomen zonder op te staan (moet gwn op mijn zij liggen en mijn piemel in dat plasfles duwen en lekker spuiten). Zelf heb ik nog niet van mijn sperma geproefd, wat voor smaak heeft het? Zal er straks of morgen eens van proeven (ben er wel benieuwd naar).

    12 jaar
    18 dagen geleden
  • Hé TS welkom bij de club haha, die druppels die uit je eikel komen bij het aftrekken (wat jij omschrijft als gel lol) is voorvocht en is ook een beetje kleverig.

    Dat (plasgevoel wat je schrijft) is dat je op het moment van klaarkomen bent je moet dan gewoon lekker doorgaan. En dat stoppen vlak voor je komt heet edgen dat is het uitstellen van het klaarkomen.
    Als je toch denkt bij plasgevoel dat je toch moet plassen doe het dan als je onder de douche staat of op de vloer ligt dan plas je je bed niet nat lol.
    Als ik trek doe ik dat altijd op bed voor slapen gaan mijn kwakkie dat is nog zo heel veel laat ik in m’n hand lopen en lik het daarna van af. Sommigen vinden dat vies maar ik vind het best wel lekker. Mazzel en veel plezier met trekken en klaarkomen

    13 jaar
    26 dagen geleden
  • Je hebt toen gewoon heel dicht bij het punt van klaarkomen gezeten maar net niet ver genoeg gegaan . Anders eens aftrekken onder de douche dan maakt t niet uit als je toch moet gaan plassen, maar t is al gelukt zo lees ik.
    Mijn sperma is trouwens nog steeds erg waterig in t begin zeg maar de eerste 3 of 4 stralen en pas op het laatste een kleine dot wit dik spul. Dat is Dean zeker pas t echte zaad toch?

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Hé ts leuk om te horen dat je doorgezet hebt. Ik heb nog geen sperma dus dat gevoel ken ik niet maar heb wel het lekkere gevoel bij het aftrekken. Aan het gevoel moet je denk ik even wennen

    12 jaar
    1 maand geleden
  • De eerste paar keer was het bij mij ook zo heftig dat ik bijna omviel. Het went gelukkig vanzelf.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi TS.
    Jij hebt zo te horen vandaag pas echt een goede vakantie afsluiter gehad. Gefeliciteerd welkom bij de mannen en jongens die er net als jou verslaaft aan zijn, het gevoel is heerlijk intens. kan mij ook nog herrinneren dat ik van de schrik destijds wat pijn dacht te voelen maar ook dat zal naarmate je het meer doet alleen maar meer lekkerder worden. Geniet van je piemel . kreunde je ook hard ja? Laat ik zeggen dat deze ervaring van jou vandaag mij na het lezen ervan zojuist ook weer heeft laten trekken. Had het ook druk de afgelopen dagen dus het was voor mij ook even geleden vanavond. Was ook alleen en heb onder luid gekreun een grote lading gespoten. 6 dikke stralen. heerlijk. Hoop je snel weer te horen met nieuwe ervaringen. Veel plezier

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi allemaal, TS hier!

    Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor jullie top reacties! Heb dankzij jullie weer wat bijgeleerd, haha.

    Ik heb gisteren (Zondag) niet kunnen aftrekken omdat we met de familie de hele dag lang op uitstap zijn gegaan (om de paasvakantie mooi af te sluiten). Doen we altijd bij elke vakantie dat komt en eindigt. Toen we thuis kwamen plofte ik meteen neer in bed (was super moe). Ik hoop dat jullie ook zo'n leuke paasvakantie hebben gehad!

    Maar vandaag (na school) heb ik het wel gedaan! Zodra ik dat plasgevoel weer kreeg, bleef ik lekker door trekken zoals dat hier aangeraden werd. En wow, dat was echt super heftig! Gelukkig was ik alleen thuis, want ik heb hier hard zitten te kreunen lol.

    In het begin voelde ik dan een soort van hevige jeuk/gekriebel in mijn piemel. Het voelde zo intens dat heel mijn lichaam begon samen te trekken en te trillen! Daarna voelde ik iets heel warms door mijn piemel stromen richting mijn plasgaatje naar buiten. En ja hoor, het was geen plas dat eruit kwam, maar 2 dikke stralen wit/gelig sperma en 2 straaltjes dun vocht!

    Bij de eerste straal had ik wel wat pijn aan mijn plasgaatje omdat er zo van die dikke klonters in zaten die wat moeite hadden om eruit te komen, is dat normaal? Vanaf de tweede straal was het al wat minder, en bij de derde/vierde straal waren er al geen klontertjes meer in.

    Ik voel me zo opgelucht en moe nu, haha. Morgen ga ik het waarschijnlijk nog eens proberen, alhoewel ik een beetje bang ben voor dat intens gevoel tijdens het klaarkomen! Voelt het bij jullie ook zo heftig?

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Als de druppels helder zijn is het waarschijnlijk voorvocht. Dit wordt gemaakt in je prostaat en is volkomen normaal.
    Het gevoel dat je moet plassen komt waarschijnlijk omdat je prostaat een beetje opzwelt wanneer je opgewonden bent, hier went je lichaam vanzelf aan.

    Niks om zorgen over te maken dus.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Hé ts welkom bij de club haha, die druppels bij het aftrekken (als het doorzichtig is) is voorvocht ook een beetje kleverig.

    Dat (plasgevoel) is dat je op het moment van klaarkomen bent je moet dan gewoon doorgaan. En dat stoppen vlak voor je komt heet edgen dat is het uitstellen van het klaarkomen.
    Als je toch denkt bij plasgevoel dat je toch moet plassen doe het dan als je onder de douche staat

    Ik weet dit van m’n oudere broer

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Dit is het begin van het echte aftrekken. Het vocht is voorvocht. Voorlopig is dat alles wat er uitkomt. Het plasgevoel wordt later het gevoel van klaarstomen. Ma een tijdje heb je niet alleen helder voorvocht maar echt sperma!

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Gewoon door trekken tijdens dat gevoel, want dan komt het punt dat je gaat klaarkomen en die druppels das gewoon voorvocht, is normaal.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Trek anders af op de wc.

    13 jaar
    1 maand geleden
  • Ik hoop dat ik als meisje mag reageren.
    Er komt voorvocht uit je piemel. Dat zijn die druppels. Sperma krijg je met een orgasme en als je lichaam het aangemaakt heeft. Jij bent misschien nog te jong daarvoor. Je krijgt het echt een keertje.
    Misschien kan jij een keer onder de douche aftrekken en dan doorgaan tijdens het plasgevoel. Komt er wat uit dan spoelt het gelijk weg. Ik denk dat je gewoon op het punt staat om klaar te komen en niet gaat plassen. Dus gewoon doorgaan tot het erg lekker wordt.
    Ikzelf vinger mij soms ook in de douche, want er kan ook vocht vrijkomen als ik klaarkom.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi TS. Voor de volgende keer.Als jij dat gevoel van moeten plassen weer krijgt vooral doorgaan met trekken. Dat intense gevoel is de aankondiging van dat je gaat klaarkomen ( druppels vocht =(voorvocht) en zul je heerlijk spuiten want jij zegt dat je al meerdere keren gestopt bent. ( Start -stop methode, google maar eens) gebruiken jongens om de intensiteit van hun orgasme te verhogen en niet te snel klaar te komen. Laat je weten hoe het was als je echt klaargekomen bent?

    15 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten