Skip to content
5 reacties
1041 weergaves

Ik ben heel preuts

De vraag is natuurlijk hoe kom ik er van af, want het geeft problemen en ik mis een hoop. Ik wil dus wel maar kan het niet.
Ik kan er ook best over praten. Het probleem is mijn piemel, mijn billen durf ik wel te laten zien. Die piemel was wel klein maar dat is inmiddels wel ingehaald maar toch schaam ik me ervoor. 7/10cm slap, 15cm stijf en redelijk dik.
Toch heb ik altijd wijde broeken, dubbele onderbroek zodat hij niet te zien is. Ik douchte niet op school en nu ook niet bij sport op de Uni. Draag dus ook nooit iets waarvan meiden prikkels krijgen. Krijg ik die zelf van een meisje dan krijg ik de zenuwen dat ze hem zien. Verder durf ik niet op urinoir te plassen, nergens buiten. Ja als ik echt alleen ben. Ik ben dus al vaak totaal exploderend thuis gekomen. Nou ik lees hier over mensen die zich op het strand omkleden in hun blootje. Ik hoef hier dus niet te vertellen hoe ik dat doe. Ik zou het graag wel willen.
Hoe zet ik me daartoe? Wie heeft het ook. Een vriendin zegt shock en naar naakt camping een week helemaal naakt. Dat zeg ik op het laatste moment af. Ik durf echt niet.

18 jaar
2 maanden geleden

5 Reacties

  • Stapje per stapje, misschien wel douchen na sport op uni. Maar misschien eerst nog snel in een hokje alleen of met boxer aan (zijn er nog die dat doen). Daarna moet je boxer uit dus heel even naakt. Draai je weg in het begin. Dan elke keer een seconde langer en minder en minder wegdraaien. Uiteindelijk boxer uit, met handdoek er voor. Tenslotte zonder handdoek. Je hebt een goede lengte, beetje opwrijvrn voor je ego en eens bij een lange spiegel naar jezelf naakt kijken en jezelf goed vinden.

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik denk dat naar een nudisten camping misschien nog een wat te grote stap is. Ik zou klein beginnen. Misschien eerst wat minder verhullende kleding. Meiden kijken echt niet de hele dag naar je kruis en als ze wel kijken vinden ze evt zichtbare opwinding juist leuk. En misschien moet je eerst naakt bij iemand die je vertrouwt b.v. je goede vriendin.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Best goed idee van die vriendin, maar te lang en te ingewikkeld. Ga met haar een middag naar een naaktstrand of liever een stil strandje waar ook mensen bloot zijn. Wen er langzaam aan. Niets mis met die piemel van je. De helft van de mensen heeft er eentje.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Heb je een idee waarom je schaamt? Is het onzekerheid of ben je bang om bekeken te worden? En 15 cm stijf is best wel goed man. En is het erg dik je penis of tussen dun en dik in? En je zei dat je billen wel durft te laten zien, betekent dat je eigen billen wel mooi vind toch? Misschien kan je erover na denken wat je zo onzeker maakt en daar aan werken. Want onzekerheid en angst is echt heel vervelend en moeilijk om van af te komen, maar het is ook goed om te beseffen en te weten dat het meestal in je hoofd zit. Dus er is vaak ook wel iets aan te doen.

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik was tot een paar jaar geleden ook nog best preuts. Toen ik naar Helsinki ging en daar in de sauna van het hotel ging zitten en je omringd was door andere naakte mannen vloog het zo van m'n schouders af. Sindsdien geen last meer van. Het enige wat je kan doen is meer in aanraking komen met naakt zijn enzo

    23 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten