Skip to content
25 reacties
2266 weergaves

Zwemstring benen en armen scheren

Volgende week ga ik met mijn zus naar Gran Canaria en ik heb voor het eerst een zwemstring gekocht. Mijn zus vindt dat niet alleen mijn schaamhaar en borsthaar volledig af moeten (wat ik altijd al doe), maar dat ook mijn armen en benen glad moeten bij een zwemstring. Wat denken jullie?

23 jaar
3 maanden geleden

25 Reacties

  • Het was ook wel het moment dat ik besefte dat ik me nergens voor hoefde te schamen. Op het strand liep ik met de billen bloot, naakt of met een string, en na het sporten waren we ook even bloot samen. Zo begon ik steeds vaker gewoon mijn strings te dragen - en op enkele te verwachtte grapjes na - verliep dit zonder negatieve opmerkingen. Op het strand vonden sommige vriendinnen dit om eerlijk te zijn eerst wel wat minder.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Aanvankelijk ook wel wat onwennig, maar inderdaad ook wel iets spannends. Voor mijn tennispartner was dit ooit iets te spannend om zien.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ook wel een soort van spannend, toch, J22?

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Na mijn eerste - onverwachte - string tanline gingen we met het gezin nog enkele weken op vakantie naar een naakt-eilandje voor de Franse kust. Nadien was de aftekening van m'n zwemstring niet meer zo zichtbaar. Een jaar later had ik hier niet meer aan gedacht en na de vakantie was de aftekening van die zwemstring zo duidelijk dat iedereen dit in de kleedkamer op school en in de sportclub dit opmerkte.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Dat van die tanlines is zo herkenbaar inderdaad. En zo onnozel. Ik vond het altijd super sexy bij mijn vriendin en toen ging ik zelf een paar keer met haar in string naar het strand en had ik er geen moment aan gedacht dat in de kleedkamer al mijn maten het dus zouden zien. Hoe naief kun je zijn? Toen mijn 'geheim' eenmaal bekend was ben ik dan ook maar gestopt met te verbergen dat ik ze ook als ondergoed draag en uiteindelijk (daar zat niet zoveel tijd tussen) ben ik helemaal overgestapt op strings als zwembroek ook. Who cares, ik vind het fijn, mijn toenmalige en mijn huidige vriendin vinden het sexy en zo krijg ik tenminste geen rommelige tanline. Binnenkort gaan we de derde zomer in dat ik alleen nog maar strings draag en wat mij betreft had dat al veel eerder mogen beginnen.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ja, komt me bekend voor. Ook ooit meegemaakt na de zomervakantie. Op vakantie in Frankrijk steeds een string gedragen op het strand en in de tuin aan het zwembad ook, met als resultaat een duidelijke aftekening van die zwemstring. Na het sporten in de kleedkamer en in de douches was er geen ontkennen aan.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Mijn vriendin weet er van hoor, zij draagt op het strand ook altijd een string. Nu die tanlines, daar had ik geen rekening mee gehouden. Onmogelijk te negeren door mijn ploegmaats tijdens het douchen na de voetbalwedstrijd. Heel wat reacties dus, ik droeg al regelmatig een string onderaan, maar nooit bij voetballen.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Je eerste ervaring met strings op het strand dragen was je dus goed meegevallen. Voor herhaling vatbaar? Nu was je samen met je zus op vakantie en wat vindt jou vriendin van strings voor jou? Ze zal na jullie vakantie de aftekening van die string al wel gezien hebben en jullie vakantiefoto's.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Haha koudwatervrees... zo koud was het water niet. Ja mijn zus draagt al lang strings, aan het hotel nog met het topje, aan het strand zonder.

    Ik heb me geschoren, maar armen en benen blijven scheren is me teveel werk. De volgende vakantie weer wel natuurlijk.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Droeg jouw zus ook strings op het strand of was jij de enige? Ik begrijp best dat het in het hotel en aan het zwembad een grotere stap leek om in je zwemstring rond te lopen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Klinkt goed! Maar heb je je geschoren of geëpileerd? De ladyshaver van mijn vriendin kan beide, waar ik bij het laatste helemaal door de grond ga van de pijn.

    En houd je het nu je lichaam volledig kaal?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Dus wel op het strand gedragen, maar niet aan het zwembad? Hoezo niet, koudwatervrees?

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Hoi, we zijn al enkele dagen terug! Mijn zus heeft me niet geholpen met scheren, wel de ladyshave van mijn vriendin, die jammer genoeg niet meekon, gebruikt. Heel leuke vakantie gehad, aan het zwembad van ons hotel de string nooit aangehad, wel op het strand. De eerste keer een half uur een stijve gehad van de opwinding. Dan naar het water durven gaan en nadien behoorlijk gekrompen haha. De volgende dag vooraf eerst afgetrokken op aanraden van mijn zus.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Voor de zomer laat ik me intiem waxen. We gaan naar het naaktstrand als er één is en anders draag ik een string op het strand. Ik ben niet zo behaard, maar mijn vriendin wil liever geen schaamhaar bij me. Gladde billen zijn inderdaad ook wel mooier als je strings draagt. Heel je lichaam scheren of waxen hoeft niet, lijkt me.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @ts heb je jezelf geschoren of heeft je zus je geholpen? En heb je alles met een scheermes gedaan? Ik vind het lastig om moeilijk zichtbare plekken mee te nemen. Ook bang voor wondjes. Maar ik wil ook helemaal glad gaan deze zomer. Dan zijn een paar overgebleven haren lelijk

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • 8 dagen geleden, zou TS al terug zijn? Ben ook wel benieuwd naar zijn ervaringen.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ben wel benieuwd naar uw ervaring . Droeg je al wel strings als onderbroek of is dit ook jouw eerste string? Alvast een prettige vakantie.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Veel plezier. Het zal vast een ervarjng zijn voor her eerst in een string gaan zwemmen, laat je weten wat je ervating is

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Bedankt voor de reacties! Het is volledig glad geworden, we vertrekken straks!

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ha ts, armen en benen moet je zelf weten. Ik raad je wel aan om je billen te scheren als je een string draagt. Laat je wetem wat je gedaan hebt?

    21 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten