Skip to content
38 reacties
5230 weergaves

Buurvrouw van 24 en nu tweede opmerking.

We hebben hier al 3 jaar een jonge buurvrouw. Ze is hier toen met haar vriend komen wonen, maar die is vorig jaar weggegaan . Sindsdien zijn de contacten van mijn moeder met haar beter. Dat gaf voor kerst een misverstand omdat ik op zondagochtend vroeg mijn ladertje beneden ging halen. Kon wel even naakt heen en weer dacht ik. Maar zij zat hier al aan de thee. Gauw mijn handen er voor, maar toen merkte ze op dat ze zoiets lekkers de laatste tijd we had gemist. Ik dacht er wel over
na maar eerder als grapje of om mij me niet ongemakkelijk te laten voelen. Was het bijna vergeten tot vorige zondag.
Ik kwam weer naar beneden maar wel met broek en shirtje, het was ook al 10 uur. Toen merkte ze op dat ik me voor haar niet aan hoefde te kleden omdat ze toch alles al gezien had en dat ze dat bij haar voor mij ook niet zou doen.
Dat blijft nu in mijn hoofd spoken. Is dat een soort uitnodiging of toch een grapje. Ik ben nu zaterdag bij haar op de koffie gevraagd om haar ziggo in te programmeren, maar ik voel me nerveus. Ze is heel aantrekkelijk dus zou haar best eens naakt willen zien, maar meer niet, ze is buurvrouw.


19 jaar
4 maanden geleden

38 Reacties

  • Ja, dat klopt dat jullie het vaker kunnen doen.
    Al ga jij 10 keer die verbinding aan. Dat is toch ook jullie keus. Fijn dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden.
    Ik denk dat jullie nog wel een keer gaan samenwonen in de toekomst.
    Have fun

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Bedankt voor al die positieve reakties. Ja dat was spannend en ook heerlijk. We waren er echt aan toe. We hadden daarmee expres gewacht tot de woensdag dat ze bij mij was. Ze was uiteraard geen maagd meer en ik ook niet, maar het voelde wel als de eerste keer. Voor m16, we hebben vaker dan 2 maal per week verbinding. Het weekend thuis bij mijn ouders duurt vaak van vrijdagavond tot maandagmorgen. Dan kan het vaker dan een keer. We hebben wel afgesproken dat we genoeg tijd houden voor andere dingen in ons leven zoals vrienden. Denken dus niet aan samenwonen. Het gaat goed zo en we zijn gelukkig.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Klasse pik hahaha, doe je goed!!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik was echt nieuwsgierig naar je ervaring met haar, vandaar dat ik om een update vroeg. Maar je hebt het dus 'ziggo'goed voorelkaar ;)
    En als een relatie nog teveel is voor nu, jullie hebben zeker 2 keer per week een goede verbinding.
    Zij was daar erg aan toe, toch? En jij?

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Goed gedaan jongen. Geniet ervan.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat is leuk gelopen voor je maar ook voor haar toch?
    Ik kan het me wel voorstellen dat als je alles hebt gedaan om een relatie te laten slagen en dat gaat zo erg mis als kennelijk bij haar dat je daar een tijd geen behoefte aan hebt en geen jongen of man meer wilt zien. Maar toen kwam jij in je blote piemel je apparaatje zoeken. Toen wist ze wel weer wat ze miste. Leuk die eerlijke opmerking toch. Nou rustig aan maar behalve met de seks dan.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoe was de eerste keer? Ben wel jaloers, maar lijkt me zo spannend.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • J19, dat heb je goed voor elkaar zeg! Lekker man

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ts hier, mijn topic was weg, ik dacht omdat er geen reakties meer waren gekomen, maar nu was het er weer en in die weken waren er ook best reakties. Niets vervelends gebeurd hoor. Ze is nog niet klaar voor een een volgende relatie die te vlug gaat, want de vorige is geëindigd met heel veel ellende.
    We hebben nu een woensdag en weekend relatie. Woensdags komt ze naar mij studieadres. In het weekend is ze dus mijn buurmeisje in plaats van buurvrouw. Voor mijn moeder was ze dat ook meer vanwege haar leeftijd en haar problemen dus dat gaat prima. Seks gaat ook goed, daar houden we ons wel steeds minder bij in. iedereen weet nu van onze relatie.
    Als jullie nog wat willen weten dan antwoord zeker, echt alles hoor. Vijf jaar verschil is best veel maar je moet elkaar halverwege tegenkomen. In dit geval komt zij wat meer naar mij omdat ze de laatste drie jaar eigenlijk opnieuw wil doen.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • TS
    Heb je nog nieuws of wil je dat niet delen met ons?

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat M21, zegt. Mee eens. Wel als het mis gelopen is, succes en sterkte gewenst aan je TS

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben bang dat het of heel erg persoonlijk is geworden of misschien een grote teleurstelling, anders had j19 vast al gereageerd. Zullen we hem er verder maar niet lastig over vallen?

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Hoe was het TS?
    Hebben jullie de 18+ zenders van ziggo ook al na kunnen doen of was er alleen maar wifisex? Geen directe connectie met elkaar?

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • J19 (TS) hoe is het woensdag gegaan?

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Mooi toch! Als het stekkertje in het doosje gaat, zorg dan wel dat het stekkertje goed geïsoleerd is ! ;-)

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Je ziet het goed m21. Gisteren is heel goed gegaan en ik had geen schroom meer voor seksuele dingen met elkaar. Kijk als zij daar naast me zou wonen bij haar ouders, zou ik allang gedacht hebben dat ik wel eens wat met haar wou proberen. Dat zij daar nu alleen woont is geen reden om het niet te doen.
    We hebben dus al beslist dat we vrienden zijn en seks met elkaar te hebben maar we hebben dat nog niet gedaan.
    Wel dingen zogezegd geëxperimenteerd. Ze vertelde ook wat en hoe ze het met zichzelf deed. Ik ook. Dat vertel je aan een vriend natuurlijk ook, maar aan een vriendin is anders.
    Even wennen. Ik ben nu op mijn studieadres en daar komt ze woensdag. Ze heeft een auto dus zo weer terug kunnen maar blijft toch slapen. Ik bereid nu mijn flatgenoten er op voor. Stekkertje gaat dan in het kastje, dat voor m16. Ik heb hem al wat beter onder controle en anders pauseren we weer een uurtje.
    Gisteravond zijn we bij haar beste vriendin geweest. Ben voorgesteld, ze was de eerste. Verder doen we rustig aan.
    Piste op de terugweg zowat in mijn broek, durfde daar niet naar de wc. Te vragen. Ze vindt niets erg als ik iets stoms doe. Zijn zenuwen zegt ze dan. Er is veel veranderd. Zal donderdag nog vertellen hoe het was. Toch nog wel zenuwachtig wat iedereen zegt.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat een geluk heb jij. Over vertellen. Dat is pas nodig als jullie dat beide willen. En hun meningen boeie je moet doen wat jij wil. Laat maar weten hoe vanavond ging

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • J19, ik weet natuurlijk nog niet hoe het gisteren is gelopen maar wordt het geen tijd dat jullie de schroom van je af werpen? Zoals jij het schrijft lijkt het mij duidelijk. Ze wil seks. Niet gek ook als je relatie al een hele tijd geleden stuk is gelopen. Ze gaat naakt voor je. Dat hoeft ze niet te doen want toen ze jou zo zag deed je dat niet bewust. Ze heeft hem zelfs al in actie gebracht met voor jou dan helaas wel gevolgen die je niet wilde. Volgens mij tijd om elkaar te vertellen dat je wel seks met elkaar wilt. Dat hoeft geen vaste relatie te zijn. Als jullie bij elkaar die gevoelens opwekken kunnen jullie het ook samen af en toe lekker hebben. Genieten met iemand die je graag mag en kunt vertrouwen. Zelfs als het nooit een echte relatie wordt.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zal even reageren en ik was nog wat vergeten ook. Het moet de spanning geweest zijn m16 en m20. Het was nog niet de bedoeling ook niet van haar. Het was wel een toestand want mijn kamer was aan de andere kant muur maar ik kon daar niets uit mijn kast halen en zo kon ik ook niet via de voordeuren. Gelukkig is ze erg makkelijk en vond ze het eigenlijk leuk. ( ik wat minder).
    Even nog over ons. We zijn allebei niet toe aan een vaste relatie. Ik ben hier meestal alleen in het weekend en zij heeft heel slechte ervaringen met de lange relatie met haar vriend waarmee ze samen woonde.
    Ze wil ook niet een hekel aan alle mannen en jongens krijgen en wel graag ook een jongen als vriend en niet alleen vriendinnen. Dat geldt ook wel voor mij. We gaan er straks over praten. En ook weer een tijdje naakt hoor. Dus M16, het stekkertje gaat nog niet in het doosje Heel leuk.dat. Hij heeft er wel zin in want alleen de gedachte is al te veel. Hij moet gewoon maar wachten tot het zover is en mij niet meer voor aap zetten. We gaan wel verder dan gisteren. Mogelijk komt ze woensdag bij mij op mij kamer. Er is ook nog het probleem wat we anderen zeggen. Ouders en anderen, maar dat is makkelijker als we er samen uit zijn. Eerst vanavond.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Haha, goed hoor! Hoe ziet ze eruit? Wat heb je gezien? Was ze all the way naakt? Zeker voor herhaling vatbaar begrijp ik... gelukkig hapert Ziggo nog wel eens ;-)

    22 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten