Skip to content
8 reacties
1823 weergaves

Jongens van zelfde leeftijd ontmoeten.

Hoi allemaal, ik ben dus opzoek naar een leuke jongen, alleen het probleem is dat ik best wel mannelijk ben, ben gespierd groot en best wel breedt niet om op te scheppen maar het is gewoon zo, dus heel veel mensen schatten mij niet gay in dus is het best moeilijk om een vriend te vinden. Dat naja weinig aan te doen maar nu ben ik al wel op de leeftijd om met iemand anders wat te doen. Maar durf ik dat niet omdat ik veel vrienden heb die best wel anti homo zijn en als zij daar achter komen ik bang ben dan ik ze kwijt raak (goede vrienden) daardoor wordt ik soms zelf ook anti homo terwijl ik het zelf ben om te laten lijken dat ik het niet ben, nu wil ik toch iets met een andere jongen doen alleen door die reden durf ik het niet zomaar aan iemand te vragen omdat ik bang ben dat mijn vrienden via via erachter komen, jammer genoeg kan het niey via hier maar ik zoek dus iemand dezelfde leeftijd als mij of max 3 jaar daaronder alleen weet ik niet waar dat buiten hier kan, want internet is een optie maar degene waar me je gaat afspreken is niet altijd betrouwbaar, en in het echt kent iedereen elkaar (klein dorp) waardoor het dan snel rond gaat ik kan mezelf goed verdedigen gelukig maar wil ook niet al mn vrienden verliezen, ik heb nu contact met meerdere jongens waar ik vermoed dat ze ook homo zijn door eerdere uitspraken of bewegingen die ik ook deedt die ze vroeger of ooit hebben gemaakt, alleen durf ik het niet aan hun te vragen omdat ik dus alsnog bang ben dat mn vrienden het komen te weten en dat mn leven een soort gat in draait, ik hang nogsteeds met die vrienden omdat zei hetzelfde als mij zijn en ik goed met hun om kan gaan dus daarom ben ik bang om ze te verliezen, nog tips? Ps sorry voor de hele bijbel ;)

16 jaar
4 maanden geleden

8 Reacties

  • Jongen 16, dacht ook dat vrienden van mij anti homo waren, nu, toe ze wisten dat ik gay was , viel dit wel mee. Ben nog steeds bevriend met ze. Je zegt dat je groot bent en best breed , nu dat zijn wel meer homo jongens. Die ook heel mannelijk zijn, alleen hebben ze niets met meisjes. Zoals ik, al kan ik heel goed omgaan met meiden, vind ze ook wel leuk en mooi er uit zien. Maar val nu eenmaal op jongens , past gewoon beter bij me. Zelf ook stevig gebouwd en heb ook ook een stevig gebouwde vriend en hebben een intense kameraadschap zoals we het zelf zien , en houden ook nog van elkaar.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Kom terug, heb die jongen gebeld , zelf ook stevig, maar hij was nog veel steviger en groter. Is ouder dan mij, heeft me gehaald met de auto , Enkele weekends samen door gebracht. Heb kennis gemaakt met zijn kameraden,. Mij heeft hij gevraagd om vrienden te worden wat ik graag wou.Onzin dat homo jongens niet stoer kunnen zijn. Hij is het wel. Heeft net als ik geen gay look. Het is een jongen waar ik op val, ben trots dat hij mijn vriend wil zijn. Alsof alle hetero jongens er zo stoer uit zien. Wees jezelf.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Waarom zouden homojongens er niet stoer uit kunnen zien. Ken er genoeg die die er zo uitzien. Zelf ben ik ook breed en flink stevig gebouwd en ook homo, en val op dito jongens.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Jongen 23 kom nog even terug op jouw antwoord. Je geeft volgens mij wel meer duidelijke adviezen op andere topics. Alleen heb nog even een aanvulling. Als je voor jezelf er uit bent dat je gay bent en het geaccepteerd hebt is dit positief. Alleen dan begint de speurtocht naar jezelf. Een vriend vinden is niet zo moeilijk alleen er moet wel een klik zijn. Soms kan dit toch verwarring zoeken. Gelukkig heb ik wel goede vrienden, zelfde leeftijd , wat ouder. Heb best in een korte tijd heel wat vriendschap opgebouwd. Alleen nog geen vaste relatie. Dan voor mezelf heb k een lijstje gemaakt wat ik wel en niet wil. Veiligheid voor op. Als ik ergens heen ga , of op af ga, nooit alleen maar altijd met anderen. Soms nodigt een jongen me uit om naar een COC avond te gaan. Of naar een reguliere ontmoetingsavond voor jongeren. Hierdoor kom je in contact met anderen en merk je hoe gevarieerd de homowereld is, je komt allerlei types tegen. Wat best interessant is ook al is het iets wat je zelf niet zou willen. Soms kom je een vriendengroep tegen en merk je toch hoe verschillend ze onderling zijn. Maar elkaar toch accepteren. Dacht altijd dat homo jongens allen op slank vielen, maar dat is ook beperkt. Zijn genoeg die op stevige jongens vallen, onlangs ontmoette ik een jongen van mijn eigen leeftiid in een bar die heel dik was, maar genoeg belangstelling had, vanwege zijn uitstraling en zijn gedrag, dat ergens ik dacht met jou zou ik wel bevriend willen zijn. Heb een leuk gesprek gehad met hem, kreeg zelfs zijn telefoonnummer. Zal hem zeker nog eens bellen.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Jongen 16 herken dit ook, ben ook nogal stevig gebouwd, alleen niet zo groot. Vind me zelf ook stoer, dus toen ik ontdekte dat ik op jongens viel was ik zelf ook verbaasd. Maar anderzijds vond ik het ook wel spannend en stoer, alleen had het ook moeilijk om het te vertellen aan mijn vrienden. Maar toch weet iedereen het nu, en de reacties waren allemaal positief. Je wilt je vrienden niet missen, ik ook niet. Maar vrienden blijven niet altijd een groep vooral als ze een vriendin krijgen. Dat merk ik ook wel nu dat ze daar dan hun aandacht aan besteden. Als het echte vrienden zijn moeten ze het van jou ook begrijpen. Heb het eerst aan mijn naaste familie verteld, nu geen probleem ze snapten het wel. Had toen zoiets mijn vrienden gaan ook hun eigen gang, en komen de meisjes toch op de eerste plaats, dus waarom zou ik dan dit ook niet doen. Dus zocht ik ook vrienden die ook op jongens vielen. Heb nog geen relatie, maar ga wel om met jongens van mijn leeftijd en soms iets ouder die ook homo zijn. Dus je krijgt ook wel vrienden terug. Ook al heb ik nog steeds een goede band met mijn jeugdvrienden die hetero zijn. Alleen gaan we nu meer onze eigen weg. Moet jij ook doen, wees jezelf, jij hebt ook recht op om jezelf te zijn,

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Er is een LHBTI website voor jongeren tot en met 18 jaar: jongenout.nl

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Beste jongen, De beste manier om een vriend te vinden is open te zijn over je geaardheid. Dan zullen anderen die jou leuk vinden vanzelf contact maken.
    J17 zegt dat jij het niet moet verbergen voor je vrienden omdat het geen echte vrienden zijn als ze het niet accepteren. Daar heeft hij natuurlijk gelijk in. Jullie praten vast wel eens over meisjes en dan kan je zeggen dat jij niet op meisjes valt en klaar is het.

    Je zoekt iemand die jonger is dan jij zelf bent of hooguit even oud. Dat doet mij vermoeden dat jij de dominante partner wilt zijn. Je zoekt een lieve jongen met een zacht karakter denk ik. Die zijn heus wel te vinden. Dating sites zijn hier niet de aangewezen weg lijkt ook mij, maar er bestaat zo iets als Jong en out, -> https://www.jongenout.nl/ Dat is een veilige website waarmee jongeren t/m 18 jaar met elkaar in contact kunnen komen. Het is niet anoniem zoals dit, je kan elkaar ook echt ontmoeten. Je moet wel bewijzen dat je niet ouder dan achttien bent.
    Beter is misschien toch om je niet langer te verbergen. Iemand in je omgeving is makkelijker als jullie een relatie hebben.

    De vraag is wat jij precies wilt. Heb je daar een idee over? Wil je, om het soft te zeggen, gevoelens delen? Wil je samen leuke dingen doen met iemand die net zo is als jij en waar je een nauwere band mee kan hebben dan met je niet-homo vrienden? (Waarvan jij dus alleen maar denkt! dat ze geen van allen homo zijn!) Een speciaal iemand, alleen voor jou zelf dus? Of gaat het je gewoon om de seks?
    Zaken waar je misschien van te voren eens over moet nadenken. Je bent dan wel stoer en mannelijk om te zien, maar van binnen ben je nog steeds een jongen van zestien, net geen kind meer, met alles wat daar bij hoort aan emoties en onzekerheden.

    Een beetje moed hebben en een stap durven zetten. Als jij niets doet gebeurt er ook niets. Het leven zal voor jou wat uitdagender en soms moeilijker zijn, maar je kan echte vriendschap vinden en een goed leven hebben. Succes en sterkte!



    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Als die vrienden van jou zulke goede vrienden zijn zo als jij zegt dan nemen ze jou zo als je bent jij moet gelukkig zijn met je zelf en niet doen als of om zo je vrienden niet kwijt te raken dat is het niet waard.

    Dus accepteren ze jou niet als ze weten dat jij op jongens valt dan zijn het toch niet zulke goede vrienden.

    17 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten