Skip to content
21 reacties
5476 weergaves

Voetbal

Hoi jongens , voor de winterstop moest ik met oudere jongens ( ong 16 t/m 18 ) invallen .
Na de wedstrijd heb ik echt mijn ogen uitgekeken tijdens het douchen. Hele grote grote piemels met bijna iedereen een kale , terwijl ik een bosje heb. Nu is mijn vraag moet ik het ook weg halen ? Bij mijn eigen team hebben ze het wel of nog niet.

14 jaar
4 maanden geleden

21 Reacties

  • Ha ts, hoe was het?

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben niet op voetbal Wel op basketbal er zijn best wat jongens die echt geschoren En zijn ook jongens die hun schaamhaar gewoon bij houden door het te trimmen En vind het best wel geil Ik zelf heb maar een paarplukjes haar bij de stam van mijn piemeltje

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Leuk om te horen ts dat hij zo reageerde. Laat je ons weten hoe het zaterdag was

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ts . Vriendje gaat ook scheren als hij schaamhaar krijgt . Zaterdag weer met oudere jongens mee ben benieuwd wat zij er van vinden
    Blijf het lekker kaal houden.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoe is het nu, ts ?

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ben ook wel benieuwd ts! Let us know

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Fijn dat er geen reacties kwamen ts! Wat vond je vriend er dan van toen je het hebt verteld? En zijn er nog wat gevolgd met scheren?

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Ts hier ha ha waren wel jongens die keken ,maar alleen mijn beste vriend heeft mij gevraagd hoe en waarom ik het had gedaan. Maar gelukkig geen stijve gehad . Vond het erg spannend om mijn onderbroek uit te doen en dat iedereen het zag.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Ha ts, wat waren de reacties?

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik vind scheren zelf fijner eruitzien. In de puberteit is het heel normaal om te kijken en vergelijken met anderen, deed ik ook.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Hé ts, wat zeiden je teamgenoten? En raakte je opgewonden?

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • In de kleedkamer van de sportclub merk ik al een hele tijd dat veel jongens en mannen intiem minstens keurig getrimd en vaak helemaal kaal geschoren zijn. Op verzoek van mijn vriendin ben ik ook steeds helemaal smooth, al zie ik bij mezelf misschien toch liever keurig in vorm getrimd. Ik ben het intussen gewoon en in de douches ben je zeker geen uitzondering als je intiem helemaal kaal bent.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoi Ts, scheren is heel normaal. Het verschilt alleen per leeftijd wat het meeste gedaan wordt, scheren of juist niks er aan doen. Wie weet volgen er wel meer in je team

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Hier ts , gister mijn schaamhaar geschoren voor de gein. Wel mooi maar net een kinderpiemel.
    Benieuwd wat mijn teamgenoten zien dat ik kaal ben . Beetje bang dat ik opgewonden raak...

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik snap je twijfels maat! Ik had van mn 11e tot en met mijn 15e ook gewoon een bosje staan (eerst een klein beetje, later steeds meer). Maar toen gingen andere jongens om me heen opeens allemaal kaal scheren. Dus toen heb ik dat ook een paar keer gedaan. Alleen heb ik krullen, en met helemaal scheren groeide er allemaal haartjes in en kreeg ik ontstoken haarvaatjes. Zag er niet uit daar beneden. Dus toen ben ik maar kort gaan trimmen. Ik zit sinds dit jaar in een vriendenteam met voetbal (iets makkelijker te combineren met studie) en daar is het heel wisselend. De oudste is 30, heeft al 2 kinderen en zn lul is altijd vol behaard. Andere gast van 22 is altijd kaal, maar die heeft ook elk weekend een andere meid in zn bed liggen. En de rest is er tussenin. Of soms de ene keer kaal, dan weer getrimd of een volle bos. Ik ben zelf nu gestopt met trimmen en heb een leuk bosje staan, die ik wel soms een beetje bijwerk. Vind het wel stoer staan. Dus je moet doen waar je je goed bij voelt, maar snap ook dat als iedereen wat anders doet je je toch een beetje aanpast om je goed te voelen in die groep! Is het plan dat je daar vaker gaat invallen?

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Doen waar je zelf goed bij voelt, ik ben daar nog helemaal kaal en glad maar als ik schaamhaar ga krijgen ga ik het wel afscheren

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • bij ons zijn er enkele die wel wat bijknippen maar niemand is geschoren.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Gewoon doen wat voor jou goed voelt. Is idd zo dat de meeste jongens zich wel gaan scheren op een bepaalde leeftijd, maar het is ook helemaal niet erg als je dat niet doen. Haar is gewoon puur natuur toch? Hoort erbij :)

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • je zegt het zelf al...BIJNA iedereen een kale. dus maakt niet uit wat jij doet. en als je twijfelt trim je het een beetje, zit je er mooi tussenin :p

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Lekker doen waar je jezelf goed bij voelt. Deze jongens zijn al een stuk verder in de pubertijd dus dan is het opzich logisch als er al een paar scheren en ze grotere piemels hebben

    19 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten