Skip to content
15 reacties
1356 weergaves

Waaraan voel je dat je het niet meer ophoud?

Bij meiden een meisje dat in haar broek plaste. Ook jongens die dat toegeven. Ik nooit en ik moet wel vaak heel dringend maar nooit zo erg dat ik voel dat ik het bijna in mijn broek doe (gelukkig).
Maar wat voel je dan als dat bijna gebeurt? Of loopt het er dan ineens uit?

14 jaar
4 maanden geleden

15 Reacties

  • ik ben 12 jaar oud en plas nogsteeds regelmatig in mijn bed ik schaam me hier best wel voor maar je bent dus niet de enige

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zou maar uitkijken met het inschatten hoe lang je het nog op kan houden. Dat verschilt heel erg met wat je gegeten en vooral gedronken hebt. Zeker alcohol zelfs weinig maakt het veel minder. Ik heb me in mijn leven een aantal keer daarin vergist en letterlijk vreselijk voor lul gestaan. Als je blaas vol raakt kun je beter gaan. Best wat reputatieschade opgelopen door het niet te doen.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ben TS. Ik had al wel in mijn broek geplast, maar niets op mijn stoel of op de grond, maar het ging veel harder dan ik dacht, daarom aan mijn moeder moeten zeggen..
    Maar m14 als je dat een keer in de 10 jaar doet ben je toch niet onzindelijk.
    Ik had alleen thee en cola gedronken j16 en was wel goed bij, maar als het komt heb ik heel weinig tijd. Dat weet ik nu dus ook. Hebben jullie dat ook? Of kun je nog even stoppen?

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • M14, dit vind ik een rare opmerking. Jongens worden zeker wel zindelijk hoor. Maar soms dan drink je en ben je er niet helemaal bij, dan gaat het snel natuurlijk. Hebben meisjes overigens ook dus weet niet waar die opmerking vandaan komt.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • M14, hij was gewoon aan het proberen. Dan weet hij nu dus dat hij het ongeveer zolang kan ophouden. Is handige kennis toch? Zal jou vast ook weleens overkomen zijn.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • J14ts

    Een klein ongelukje, nou mag ik raden?
    Een nat kruis tot aan je knie?
    Jongens worden nooit zindelijk.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zei het al ik heb gisteren getest hoe lang ik het op kon houden. Flink wat gedronken en de deur open naar de WC. Ik ben gaan gamen op de grote PC voor afleiding want de druk werd heel vervelend. Julie hadden gelijk, ik kon het veel langer houden dan anders. Ook voelde ik dat ik ging plassen. Maar dat was anders want dat hield ik de eerste keer al niet meer tegen.
    Te erg dus en helaas een heel klein ongelukje. Ikschaamde me toch
    Mam vond het niet erg want ze wist dat ik dat helemaal nooit doe.
    Ik weet dus dat ik het veel langer op kan houden dan ik normaal doe. Maar ook hoever ik het niet moet laten komen want dan is het direkt al te laat. Is er iemand die het net zo als ik heeft?

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Nou jongens ik ben een meisje maar ik voel het duidelijk als ik de controle over mijn blaas aan het verliezen ben. Je krijgt dan het gevoel dat je je plasgaatje dicht moet houden omdat het al zover is. Gelukkig is dat dan nog niet zo, maar wel bijna.
    Psychologisch helpt dat wel dus druk het dicht. Bij jongens neem ik aan in je piemel knijpen. Ook het gevoel afleiden door aan je benen te krabben. Zakt het weer even kijk dan af je ergens kan plassen of zeg tegen vriendinnen of familie dat je het in je broek doet. Vooral het niet minder erg maken. Misschien hebben ze een oplossing voor je anders heb je ze vast voorbereid.van je spieren en je blaas hangt af hoe vaak het je lukt om het nog tegen te houden. Vooral zelf zeggen als je voelt dat dat niet meer lukt. Sterk ben je door je zwakte te tonen.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Zorgen dat je ergens bij een wc komt of wildplassen jongen16.. dat is het enige. Wat eventjes helpt is geen paniek krijgen en je er vooraf niet om schamen. Daardoor gaat je lichaam vocht naar je blaas sturen en dat is het laatste dat je wilt.
    Verder is in je skipak toch niet zo erg. Dat ziet niemand. Je was alleen bang dat je zusje ging plagen niet?

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ben TS. Dit is toch wel verschillend. Ik heb nog nooit een druppel in mijn broek gedaan als ik niet vergeet om te schudden
    En ik moet soms toch wel heel dringend. Ik heb wel wat j14 ook heeft dat het weer zakt en dan snel erger weer terugkomt. Dan ga ik wel snel. Ik ben bang dat als dat niet kan ik dan wel gelijk alles laat gaan. Dat las ik in een ander topic en dat had mijn vriend. Dat wil je nooit meemaken. Ik heb het vanmorgen opgehouden en gedaan wat j15 zegt. Het kost even moeite om te stoppen maar dan kan ik wat anders gaan doen. Ik moet natuurlijk nog steeds dringend, dat wel. Ik heb nu een kom thee meer en nog een groot glas cola gedronken en probeer het langer op te houden.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat J19 zegt. Je voelt dat je gaat plassen als dat nog niet kan.ik ben al weer wat ouder en met veel moeite hou ik dat de eerste keren altijd tegen. Als je dan nog niet kan dan komt er een scheut die je niet meer tegen kan houden. . Dan moet je echt wel wat doen, want de volgende hou je ook niet en dan kun je niet meer stoppen en ga je wel totaal voor schut. Zo ver heb ik het zelf niet laten komen maar wel gezien. Na de eerste keer dat gevoel moet je dus wel haast maken. Jij hebt dat nog niet gehad dus maak je geen zorgen. Kijk wel uit met bier.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb mijn ongelukje al op dat andere onderwerp beschreven.
    Ik wist dat de kans groot was dat ik het niet meer zou halen, maar het gebeurde toch nog onverwacht. Eigenlijk toen ik hoop had het toch net op te kunnen houden.ik ben dus benieuwd waaraan je dat kunt voelen en natuurlijk ook uit kunt stellen.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Ts, het gaat meestal zo:
    Eerst moet je plassen, (verstandig om dan al te gaan). Dan voel je een tijdje minder, vervolgens zal je merken dat je toch weer moet. (Als je nog niet bent geweest, doe het dan toch misschien wel nu). En dan voel je weer even niks. Dan daarna krijg je pijn in je rug/zij nieren dus. En dan gaat het eigenlijk gewoon lopen.

    Dit is uit mijn ervaring dan, weet niet hoe anderen dit ervaren.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Paar keer gehad, maar het loopt er bij mij nooit zomaar uit. Eerst een paar keer een paar druppel. Dan later een straaltje. Dan moet je meteen ergens gaan pissen, anders loopt alsnog alles in je broek.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Probeer eens wanneer je een grote plasbeurt hebt middenin te stoppen. Je moet heel erg je best doen om het te laten stoppen, maar na een tijdje lukt je dat niet meer en laat je het maar gwn gaan. Zo werkt t ong.
    Oja, eerst komt het vaak in kleine beetjes, dus dan kan je het niet ophouden en dan laat je het gaan voor hele kleine beetjes en uiteindelijk boeit t niet meer en laat je t maar lopen.

    15 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten