Skip to content
19 reacties
2289 weergaves

Hoe hou ik m’n ding op die goede plek!?

Hoihoi,

Ik heb eigenlijk altijd last van en ik ben het zat. M’n piemel blijft maar niet stil zitten in m’n onderbroek ik heb alles al geprobeerd boxershort slipje maar niks werktttrr AGHHH. Ik word er ze gefrustreerd door want bijvoorbeeld bij gym ik kan niet een klein beetje fanatiek meedoen of floep hij begint alweer te dansen en dan blijft hij gwn niet stil zitten en je ziet dan ook een duidelijke bobbel en dat wil ik niet!!! Het frustreert me ook zo want als ik naar andere jongens kijk hebben hun er gwn geen last van ze vliegen van hot naar her en er is daarbeneden niks te zien. Ik heb draag boxers gwn in maat s en dan daarin een slipje van de zeeman maar het werkt gwn niet en het frustreert met echt gwn ZO ERGGGGG. Heeft iemand een oplossing??

14 jaar
5 maanden geleden

19 Reacties

  • daarom heb ik ook jocks blijft die wel op zijn plek

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Idd j22,dat is mijn ervaring ook
    Daarom heb ik ook jocks liggen,in te losse boxers kruipt m'n pik constant richting de pijp.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Jockstrap houd dat ding wel op z’n plaats

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Lees al dat mijn vriend niet de enige is. Hij is ook behoorlijk voorzien en heeft slap al echt een grote en dikke pik. Draagt strings en heeft nooit ergens last van.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Een te kleine onderbroek kopen is niet verstandig. Ik ben zelf nogal groot geschapen en herken wat je schrijft wel. Ik draag tegenwoordig slips van Nike. Die zitten echt perfect, staan mooi en je probleem is meteen opgelost. De pasvorm van nime is namelijk veeeeel beter dan die van de zeeman! Wel raad ik je aan om geen boxer over je slip te dragen.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat het meisje van 20 hier zegt klopt wel. Ik draag zelf regelmatig strings en zeker bij sporten omdat dan mijn piemel en ballen als ik een stijve krijg wel goed te zien zijn (ik vind dat helemaal niet erg) maar het hele zaakje blijft er wel goed in zitten. Sommige van mij strings zijn wat aan de krappe katn en als je dan een stijve krijgt piept mijn eikel er wel eens bovenuit, maar wat maakt dat uit? Niemand ziet het toch en anders maar wel!

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Waar maak je je druk over. Laat lekker gaan. Misschien denk je alleen zelf dat ie erg zichtbaar is maar valt het voor anderen wel mee.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat een problemen zeg. Nooit gedacht dat die zo vervelend zouden zijn. Ik moet er ook niet aan denken om de hele dag een piemel in mijn broekje te hebben. Hoewel die van mijn vriend die dan precies op het goeie plekje heen en weer schuift. Dat lijkt me wel wat hihi.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Nou als je niks ziet ben je ook niet blij hoor. Waarschijnlijk zijn die andere jongens jaloers op je! Lekker zo laten dus.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Wees er trots op. Dat lijkt me de enige manier om er mee om te gaan. Hij is zeker al van redelijk fors formaat. Anders zou het niet zo'n grote bobbel te zien geven.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey TS, eerst misschien een oplossing. Je zou een 'kinder' onderbroek kunnen proberen. Dan bedoel ik maat 176 of 164 of nog wat kleiner. Die zitten dan wat strakker dan blijft je piemel beter op de plek.
    Maar waarom vind je dat vervelend?i Ik weet, bij mijn vrienden en de andere jongens in mijn klas verschuift hij ook wel. En bij hen zie je ook wel eens een flinke bobbel. Daar ben je jongen voor, en wees blij dat ie werkt. Wat mijzelf betreft, ik draag nooit geen ondergoed, dus de mijne heeft altijd vrij spel. En in een sportbroekje heb je wel eens gelijk een stijve dan. Helemaal bij het zien van de meiden in strakke shirtjes. Maar dat zakt vanzelf weer weg. De meisjes vinden het wel leuk natuurlijk om te zien, maar die hebben zelf ook stijve tepels of een cameltoe wat goed te zien is. Ik zou er niet te veel aan irriteren, anderen hebben er ook wel mee te maken. Succes.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Hi, wrs is je onderbroek gwn wat te groot, in de puberteit zal je lul en ballen wat groeien en dan zal het wel wat beter zitten. Wat nu kan helpen is mss gwn je onderbroek wat hoger optrekken of een spannendere onderbroek kopen.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Dan nog strakke boxers / slips proberen en kijken of dat werkt? Als alles daar beneden zoveel beweegt tijdens het rennen denk ik toch dat je te losse onderbroeken draagt. Als ik ga sporten draag ik altijd strakke slips van het merk Jack&Jones die geven mij goede ondersteuning waardoor alles gewoon op zijn plek blijft zitten. En voor een bobbel hoef je je echt niet te schamen hoor dat hoort er nou eenmaal bij als jongen zijnde en bij de een is dat wat meer zichtbaar dan bij de ander.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Aansluitende boxershort in stretch.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik begrijp je niet helemaal maar ik draag hem altijd over m’n ballen naar beneden. Misschien moet je nog een kleinere boxer proberen. Maar als die zo op en neer gaat heb je dan geen last dat ie de hele tijd stijf wordt

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • ik draag altijd met sporten een losse boxer, lekker laten vlieren die handel. Je houd het toch echt niet tegen.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • @ts, hoe leg je m neer? Over je ballen of schuin erlangs? Mijne ligt altijd langs mn ballen en niet eroverheen, anders floept i inderdaad elke keer weg. Een lange boxershort houd je zaakje ook beter op zn plek dan een korte.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Een boxer met daarin dan ook nog een slipje? Dat lijkt me allesbehalve comfortabel. Mss moet je eens een jockstrap proberen. Die zijn er ook in maatje S. In principe moet alles daarmee op z'n plaats blijven zitten. Anders Sloggi sportonderbroekjes. Bij de meeste topvoetbalclubs is dat de huisleverancier.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Had mijn vriend ook, tot hij is een string van mij geprobeerd had. Sindsdien draagt hij ze ook en heeft hij er geen last meer van.

    20 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten