Skip to content
10 reacties
1775 weergaves

Klaarkomen door spelen met ballen

Zijn er hier jongensdie klaar kunnen komen door alleen maar te spelen met hun balzak of aaien/strelen van balzaal en/of penis? Zo ja hoe doen jullie dit en hoe kwamen jullie hierachter en hoelang duurt het ongeveer voordat je klaar komt ?

19 jaar
5 maanden geleden

10 Reacties

  • Meisje18. Wat boft jouw vriendje met jou. Ik wil ook wel zo'n meid zoals jij, die weet hoe zij de kloten van ons als jongens kan verwennen. Welke jongen wil dat niet? Jouw vriendje is een lucky boy!

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Meisje18. Schandalig, jouw reactie richting jongens en je zit ook nog op een jongensforum. Ik vind dat het enige, wat je met de ballen van een jongen mag doen, zijn liefdevolle aanrakingen en alleen maar met toestemming van die jongen. Mijn vriendje is 15 jaar en hij is gelukkig gezegend met lekkere grote kloten. Ik streel hem daar heel voorzichtig, geef zachtjes kusjes op zijn kloten of lik zachtjes aan zijn zak. Hij vindt dat waanzinnig lekker en het is wel voorgekomen dat hij spontaan klaarkwam hierdoor.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Nooit gedaan, maar het is wel heel lekker om je ballen te strelen tijdens het aftrekken.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik kom normaal niet klaar door enkel stimulatie aan mijn ballen. Echter toen ik net besneden was en tijdje niet nog aftrekken lukt het wel maar kwam toen sowieso snel klaar.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb gehoofd dat er jongens zijn die klaarkomen door ze in hun ballen te trappen...

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Met enkel stimulatie van mijn balzak kan ik niet klaarkomen of toch nog niet gebeurt tot nu toe. Door enkel anale stimulatie en penetratie gebeurt dit wel bij me. Dit is echt een zalig orgasme, misschien wel vergelijkbaar met uw ervaring? Maar idd J22, bij enkel wrijving van de ballen zouden misschien ook meer mannen in de problemen komen bij het fietsen?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Als iemand anders met mijn ballen speelt duurt het 5 tot 10 minuutjes vooraleer ik klaar kan komen.
    Als ik het zelf doe duurt het wel 20 minuten en soms lukt het niet.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Als dat zo was zou je nooit meer kunnen fietsen zonder klaar te komen.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Nee moet altijd rukken. Wel trek ik soms zacht met m’n andere hand aan m’n balzak dan wordt m’n voorhuid iets en dat is echt een geil gevoel

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn vriendin (17) speelt heel graag met mijn zak en mijn kloten en toen zij dat voor het eerst een keertje deed, werd ik helemaal geil en kreeg ik een stijve lul. Zonder dat zij aan mijn lul voelde bleef zij mij in mijn zak graaien en zat ze mijn kloten een beetje te masseren en te kneden, waarop ik spontaan zaad begon te spuiten. Ik voelde mij toen echt een lucky boy.

    15 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten