Skip to content
6 reacties
1483 weergaves

in ballen geknepen

hoi, ongeveer een week geleden was ik met mijn vriendin een beetje aan het voelen. uiteindelijk ging ze dus aan mijn ballen zitten en begon ze er een beetje in te knijpen. na ongeveer 10 seconden begon ze harder te knijpen en begon het pijn te doen dus ik zei dat ze moest stoppen. maar ze bleef steeds harder knijpen, ze kneep best hard want haar hand trilde helemaal. ik probeerde haar handen los te krijgen maar dat lukte niet, uiteindelijk heb ik dus tegen haar gezicht geslagen. ze heeft er gellukig geen verwondingen aan over gehouden of blauwe plek. ik weet dat het fout was van mij om haar te slaan maar op dat moment kon ik niks bedenken om te zorgen dat ze me ging loslaten. ik heb nu nog steeds last van mijn ballen. maar het ding is dat ze me heeft aangegeven bij de politie voor mishandelling. wat moet ik doen?

17 jaar
6 maanden geleden

6 Reacties

  • Beste TS, ik neem aan dat het niet meer jouw vriendin is, als zij zo stevig inzet op aangifte, dan maar ook een aangifte tegen haar voor mishandeling. Uiteindelijk is wat zij deed ook schending van jouw lichamelijke privacy, waarbij de schade groter kan zijn. Begrijpt ze wel waar ze mee bezig was en wat dit voor gevolgen had kunnen hebben buiten de pijn die je nu nog ervaart! Geen leuke beslissing, maar wellicht wel noodzakelijk om dit van tafel te krijgen (intrekken aangiftes wederzijds). Heb je rechtsbijstand juridisch, of jouw ouders gezien jou leeftijd, dan kun je die contacten voor advies of om bijgestaan te worden. Succes

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Een slag in haar gezicht is veel minder erg dan je ballen tot moes te laten knijpen lijkt me...

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • met zo'n vriendin heb je geen vijand nodig. Wat een stomme doos. Als zij echt aangifte heeft gedaan: ook aangifte tege haar doen! En uiteraard alle contact verbreken, en dit aan iedereen die jullie samen kennen vertellen. Dit komt nooit meer goed.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Zij heeft jou aangerand, alleen is dat lastig te bewijzen. Toch is het gewoon het beste, om als inderdaad de politie bij jou uitkomt, wat eerst nog maar eens moet gebeuren omdat dat hele aangifteverhaal ook een onzinverhaal van haar kan zijn om jou te jennen, om dan de politie jouw verhaal te vertellen. Mogelijk is het handig om deze post van je hier op het forum er dan ook bij te halen. Sterkte.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • TS@jongen17. Ja, je had je vriendin natuurlijk niet moeten slaan. Maar zij kneep jou in de kloten. Ik vraag mij af waarom zij jou in de kloten heeft geknepen. Zat jij haar daarvoor een beetje te plagen, wat wij als jongens wel eens doen, of deed zij dat zomaar voor de fun. Hoe dan ook, jij had haar niet moeten slaan. Ik herken de situatie wel, want ik word ook wel eens in mijn kloten geknepen en dat is heel gevoelig, zoals iedere jongen weet. Wij hebben als jongens nou eenmaal een zak, waar wij heel blij mee zijn, en dat dit ook onze zwakke plek is, dat weten de meiden precies. Wel vind ik dat het nou eenmaal het risico is dat een meid ons als jongens bij de zak pakt en in de kloten knijpt. Zo kan een meid altijd van ons als jongens winnen. Ik vind dat jij als jongen gewoon je verlies had moeten dragen als een echte vent en dat je daar als echte jongen niet over had moeten zeuren. Dan had je wel karakter getoond naar jouw vriendin. Dat zij naar de politie is gegaan, dat gaat ook wel weer ver, immers zij heeft jou ook in de kloten geknepen. Heeft zij dat er ook bij verteld? Ik denk dat het beste is dat jij je verontschuldigingen aanbiedt aan haar voor dat je haar hebt geslagen en dat je erbij zegt dat zij jou zo hard in jouw kloten heeft geknepen, dat jij op dat moment even niet meer wist wat je anders had kunnen doen om dat te stoppen. Jullie moeten dit niet laten escaleren. Veel succes ermee.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ja niet zo slim. Je kan zeggen dat ze je heeft aangerand en dat je stop zei, maar ik denk niet dat de rechter daar in mee gaat want in de huidige maatschappij met me2 en zo hebben vrouwen gewoon simpelweg meer rechten dan mannen als het gaat om dit soort dingen. Maar doe sowieso tegen aangifte van aanranding en neem een advocaat. En sterkte nog.

    17 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten