Skip to content
6 reacties
1324 weergaves

Wanneer te klein?

Hallo iedereen

Ik ben bang dat ik een te kleine voorhuid heb. Als die slap is kan die ook naar beneden, en stijf gaat die ook over de eikel. Alleen gaat hij (als hij dus stijf is) niet echt verder naar beneden. Wat is het best om te doen?

19 jaar
6 maanden geleden

6 Reacties

  • Als ik het goed begrijp gaat je voorhuid als je piemel stijf is niet over de dikke rand van je eikel. Is dat een groot probleem? Voor de hygienische zaken is het geen groot probleem. Je kan hem gewoon wassen. Als het om seks gaat misschien wel. Aftrekken gaat gewoon, zoals je natuurlijk al lang weet ;-), maar de andere dingen die je doet met seks zijn wat lastiger.

    Is het een groot probleem om dat op te lossen? Niet zo erg lijkt mij. Zoals ik al eerder zei kan hij opgerekt worden. Wil je een deskundig advies dan ga je naar de dokter die je wat zal geven. Heb je daar geen zin in, probeer het dan zelf op te rekken op de eerder gegeven manier en wat je verder bijvoorbeeld bij Google kan vinden. Werkt echt!

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • TS hier. Hij kan wel naar achter als die stijf is maar zit dan wel tegen de eikel aan zeg maar. Hij gaat dan ook niet verder naar achter(dat doet ook pijn). Is dat een heel groot probleem ?

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Operatie is vaak niet nodig. De voorhuid kan opgerekt worden, eventueel met behulp van een speciale zalf. Zoek maar op Google: 'Oprekken voorhuid'. Als hij bij een slappe penis teruggeschoven kan worden dan is het waarschijnlijk niet zo'n probleem het zonder onomkeerbare operatie op te lossen. Zelfs zonder doktersbezoek kan je al heel ver komen. Je kan hem bijvoorbeeld terugschuiven en hem zo 's nachts of overdag laten zitten. Door de spanning die er dan op komt rekt hij geleidelijk al op en gaat terugschuiven steeds soepeler.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • @j23 Als je voorhuid niet naar achter kan als je stijf bent, mis je toch heel wat gevoel bij seks hoor. Ik denk dat in dat geval een operatie wel wenselijk is ...

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Operatie is wel meteen een heel drastische stap! Zolang je er geen last van hebt en je met een slappe piemel je voorhuid naar achteren kunt halen zodat je je eikel goed kunt wassen, is er geen enkel probleem! Bij mij gaat mn voorhuid helemaal niet over mn eikel als ie stijf is maar makkelijk als ie slap is, dus wassen is geen probleem.

    Als het vervelend voelt als je je voorhuid bij een stijve naar achteren haalt, zou je naar de huisarts kunnen gaan. In sommige gevallen kunnen ze een kleine insnede maken in het "toompje" om de voorhuid wat meer ruimte te geven. Zolang je er geen last van hebt zou ik mij er niet druk om maken!

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Beste, wanneer je je voorhuid niet helemaal over de penis krijgt ga je best naar de dokter voor een operatie.

    12 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten