Skip to content
9 reacties
3639 weergaves

Vriend heeft mij gepijpt

Ik had afgelopen weekend een feestje gehad en we waren met 4 personen we bleven slapen 2 op de bank 2 op bed ik sliep samen met een vriend in bed nu is het volgende gebeurd we hadden allebei gedronken en hij heeft mij gepijpt met toestemming en we hadden afgesproken dat dit niet tenkoste gaat van onze vriendschap. Dag erna heb ik spijt en nu ben ik benieuwd hebben meer mensen dit gehad en hoe zijn jullie hiermee omgaan

19 jaar
6 maanden geleden

9 Reacties

  • Ik ben veel jonger dan jij en drink ook geen alcohol.
    Maar er is tussen mij vriend en mij ongeveer het zelfde gebeurd nu bijna 3 jaar geleden. wij waren toen buren en waren ook toen al vriendjes alhoelwel hij 2 jaar jonger is dan ik. Toen ik 13 was en hij net 11 jaar logeerde hij bij ons thuis omdat zijn ouders ergens naar toe moesten.
    zijn opa en oma hadden maar slaapplaats voor 2 kinderen en niet voor 3.
    Dus hij sliep bij mij op mijn kamer. Ik had toen een breed bed en dus sliep hij naast mij. hebben wat porno gekeken en zo want hij was best nieuwsgierig. Ik ook best wel. Kamen op een Homo site uit en tsja... van het 1 kwam het ander. Ik wist dat ik Gay was, althans voelde mij meer aangetrokken door jongens als meisjes. Had al een voorzichtige ervaring met een jongen gehad. maar dat was alleen wat voelen en kijken. meer niet. Met mijn buurjongen klikte het eigenlijk gelijk wel.
    Hebben elkaar toen ook voorzichtig gepijpt. ik weet nog wel dat het heerlijk was. Maar ik wist niet zeker hoe hij er naderhand over zou denken. Ik heb het hem gewoon gevraagd de volgende dag.
    En gezegd dat dat ook niet ten koste mocht gaan van onze vriendschap en dat wij het nooit never tegen iemand zouden vertellen.
    Maar ik was helemaal blij! hij vond het totaal geen probleem en sterker nog, wij zijn nog steeds de beste vrienden en lovers van elkaar. Nu weten onze ouders het inmiddels ook.
    Dus ik denk dat jij TS gewoon even moet praten met hem en er niet al te serieus over moet blijven door gaan. Als het 1 malig is geweest, hoop ik dat jullie het lekker vonden zo niet weet je dat nu ook wel.
    En wie weet wat voor moois er nog aankomt voor jullie?
    Ik denk dat iedere jongen wel eens in zijn leven een gay ervaring heeft.
    Succes hoor!


    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja, ik heb dit ook enkele keren meegemaakt, maar niet onder invloed van alcohol. De eerste keer was op vakantie. We hadden al samen gerukt en plots ging hij me pijpen. Ik wilde hem tegenhouden, maar op zijn vraag liet hem toch doen. De volgende dag vroeg hij me openlijk om dit ook bij hem te doen. Het was die vakantie geen issue tussen ons en na die vakantie stopte dit ook. Nadien nog enkele keren onder vrienden gedaan. Nooit dronken, maar telkens door de situatie. Ik had die ene vakantie ontdekt dat ik pijpen wel opwindend en lekker vond. Aanvankelijk had ik wel moeite om dit te aanvaarden, omdat ik nooit amoureuze gevoelens had voor die vrienden, enkel lust en zin in piijpen.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Jullie hebben eerst allebei toestemming gegeven, dus je kunt daarna niet meer terugkrabbelen. Ik zou er ook geen punt van maken hoor. Je bent met jouw instemming gepijpt door een vriend. Ik kan me voorstellen dat je (in zijn mond).bent klaargekomen en that's it, toch? Geen issue van maken. Je kunt hem hooguit zeggen dat het bij die ene keer blijft wat jou betreft.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Alleen maar lekker toch? Wat is het probleem? Ik laat me zo vaak door een vriend pijpen.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Waarom spijt, jullie zijn toch goede vrienden. Die hoeven zich toch niet voor elkaar te schamen. Pijpen niet, maar veel jongens trekken toch ook wel eens samen af.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ach relax man. Dat is gewoon een vriendendienst. Een handje (of een mondje) toesteken. Dat hebben we allemaal wel eens gedaan. Verleden zomer op vakantie mijn beste vriend nog op die manier geholpen : buiten beeld terwijl hij videobelde met zijn vriendin. Echt : wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Op jullie leeftijd....

    Moet je verder zelf weten hoor.
    Trouwens als je dronken bent dan gebeuren zulke dingen zag je al bij Noach. Zeg tegen je vriend dat je er spijt van hebt en dat je t niet meer wil

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • De enige fout die je gemaakt hebt is door je te laten pijpen in plaats van zelf lekker te pijpen.
    Ik kan daar geen genoeg van krijgen. Heb wel is vaker een vriend gepijpt. Laat die van me zelf liefst ongebruikt in me string zitten als ik pijp of geneukt wordt. Heerlijk toch. Zie niet in waarom je spijt zou moeten hebben?

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Waarom heb je er spijt van ? Jongens die wat gedronken hebben doen wel veel ergere dingen! Als jullie er vantevoren over hebben gesproken en wederzijds ingestemd hebben en daarbij ook nog eens afgesproken dat het niet ten kjoste mag gaan van de vriendschap, heb je toch niks om spijt van te hebben? Zie het gewoon als een ervaring en in jouw geval een ervaring van: eens maar nooit meer ?

    23 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten