Skip to content
12 reacties
2138 weergaves

niet kunnen plassen bij urinoir

ik kan niet pissen bij een urinoir, want dan krijg ik een stijve.
heeft iemand een idee waardoor ik dan wel kan pissen of geen stijve krijg ofzo. vind het wel geil om naar andere lullen te kijken maar dan krijg ik prompt een stijve pik!

13 jaar
7 maanden geleden

12 Reacties

  • Ik kan prima pissen, ook met volle erectie. Ben helemaal hetero, maar vind het toch wel spannend soms, het gevoel bekeken te kunnen worden, al helemaal als er geen schaamschotten zijn. Toch, ik kijk zelf ook echt wel als het kan naar een passende pik naast me. Krijg zelf geheid een stijve als iemand naast me naar me kan kijken. Soms ben ik er tevoren er al mee bezig in mijn hoofd, af en toe daardoor dat er voorgeil uit mijn pik lekt, en dan hangt er na het pissen een draad geil vanuit mijn plasgaatje, dat is dan maar zo. Wat ik wel balen vind is dat mijn (best grote) erectie niet meer zomaar terug te stoppen is als ik uitgeplast ben, moet dan geregeld mijn broek openknopen om mijn pik dan in mijn onderbroek terug te krijgen. Best schaamtevol ergens wel.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Gwn lekker masturberen bro

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Gefeliciteerd laatste jongen van 18. Cool dat je die 'angst' verslagen hebt!

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Die tip van de eerste jongen van 19 is idd een hele goeie. Langzaam opbouwen. Ik heb er ook erg last van gehad. Maar eerst maar eens thuis begonnen met staand plassen. Toen in een hokje op een openbaar toilet. Toen eens als alles leeg was een keer bij urinoir. En vanavond met vrienden een drankje gedaan in een kroeg met urinoirs zonder schot er tussen. Er stonden meerdere gasten te pissen. Ik ben in het hoekje gaan staan. En het lukte! En toen er iemand pal naast me kwam staan lukte het nog steeds! Hij kon mijn lul zien, en ik zijne. Maar het boeide gewoon niet. Onzettend stom, en ga dit nooit vertellen aan vrienden. Maar het is echt een overwinning. Vandaar dat ik het hier toch even wil delen:-D

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik ga altijd bij een urinoir staan in de hoop dat ze kijken en dan kan ik ook kijken wie weet sla ik nog een lekkere jongen aan de haak. Ik hou plassende pikken

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ken een horeca zaak en die hebben geen tussen schot bij de urinoir daar kan ik kijken

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Nee daar heb ik geen last van

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Oké dankjewel voor de reacties!
    Ja hij wordt helemaal stijf j17 en dank kan ik natuurlijk niet pissen.
    Maar k ga gewoon wat vaker doen

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Als ik alleen aan een plasgoot sta heb ik geen probleem, en meestal ook niet als een jongen van mijn klas of sportgroep naast mij komt staan. Tenzij hij één of andere opmerking maakt over mijn straal of over mijn piemel.
    Als het een vreemde is die naast mij komt wordt mijn piemel wel wat stijf.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik kreeg vroeger ook vaak een stijve als er iemand naast me stond bij het urinoir. Zijn veel jongens die daar last van hebben. Ook als iemand mn pik zag gebeurde het. Meestal wordt het minder als je ouder bent. Was laatst een keer op een naaktstrand en kreeg toen ook geen stijve terwijl veel mensen me naakt konden zien. Was best verbaasd daarover.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Heb ik ook wel eens last van. Helemaal toen ik jou leeftijd had. Ik ben een tijdje iedere keer naar het urinoir gegaan als ik wist dat er niemand anders was, en dan gewoon heel rustig de tijd nemen. En dan wordt het op een gegeven moment veel normaler en kun je vaak gewoon normaal bij een urinoir plassen

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Wordt ie echt helemaal stijf dat je niet eens meer kan plassen of gewoon wat groter en dikker?

    17 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten