Skip to content
5 reacties
1115 weergaves

Scheren van ballen en anus

Scheren jullie je ballen wel is en met wat doen jullie dat. Het zelfde verhaal is met het scheren van je anus. Doen jullie dat wel of niet? En op welke manier doen jullie t dan?

15 jaar
7 maanden geleden

5 Reacties

  • Ik scheer het met een scheermesje , ik scheer mijn anus en gewoon heel mijn kont , ik laat een beetje schaamhaar staan op mijn lul gedeelte anders krijg ik irritaties als ik mijn lul glad scheer

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Beste TS,

    Ik gebruik zelf altijd een speciaal scheerapparaat van balzy, die heeft speciale messen waarbij je minder kans hebt om jezelf te verwonden.
    Kan onder de douche en kan ook droog, erg handig. Wel regelmatig de mesjes verwisselen anders worden ze bot maar dat is logisch.
    Wel eens Veet geprobeerd alleen kreeg ik daar teveel last van, irritatie enzo(tis maar raar spul hoor..)

    Verder met scheren moet je je huid van je ballen of piemel strak houden met je hand zodat je geen rimpels hebt, dan krijg je het beste effect en geen kans om jezelf te verwonden ook. Neem ook vooral de tijd en ga zeker niet haasten want dan gaat het juist mis, en daarna even de losse haartjes wegwassen bij je piemel en ballen/anus.
    Je anus scheren moet je vooral op gevoel doen, mijn ervaring leert dat je dan beter kan squatten en je benen moet spreiden. Je kunt zelf met je vingers voelen of de haartjes weg zijn en anders moet je nog een keer erover heen.

    Veel succes en laat weten of het gelukt is!

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik gebruik Veet, werkt perfect, alleen rond je anus moet je uitkijken, kan een branderig gevoel geven als je te dicht bij anus komt. Maar resultaat is supersterk en het duurt langer voor het terug is.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik scheer me intiem ook. Ik gebruik de Gilette intimate en dit geeft een mooi glad resultaat, zonder irritatie. Ik ben niet zo behaard, maar ook tussen mijn billen geeft dit ook geen irritatie en mooi resultaat. Voor je partner toch fijner.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Scheer mijn ballen en rond mijn sterretje met een vijfblads mesje, en scheerschuim of, onder de douche, met douchegel.

    22 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten