Skip to content
20 reacties
3337 weergaves

wil met vrienden aftrekken

hoi ik wil heel graag met vrienden rukken maar ik krijg er de kans niet voor. we douchen niet in de kleedkamer en praten er nooit over. dus heb geen kans. ik kom ook nooit bij iemand thuis. iemand tipps??

13 jaar
7 maanden geleden

20 Reacties

  • Nee, ik wil met die oorlogen alleen aangeven dat de Bijbel geen sprookjesboek is, gewoon nog heel actueel.

    Dus dat staat los van rukken, weer een nieuwe discussie ;)

    dankjewel j18.

    J21, de Bijbel zegt niks over chatten met anderen over seksualiteit.
    Ik denk dat geen één christen hier de zonde van inziet, want het is goed om met anderen te praten over sex, en je vragen kunnen stellen.
    En toen de Bijbel geschreven werd hadden ze nog geen elektriciteit ;)

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • En die oorlogen komen omdat ik ruk en daar niet in geloof TS?

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • J13. Fora is de meervoudsvorm van forum. Latijn.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • J21, de Bijbel is misschien voor jouw een sprookjesboek, maar voor mij is het heel actueel. Er staat dat er oorlogen komen, ziektes, aarbevingen. En wat zie je? De oorlog in Israël, in Oekraïne, aarbevingen in Marokko, Turkije enz enz. Corona.

    Maar ik ben benieuwd wat is fora?

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • @ j22, jij hebt de pastoor/kapelaan mooi voorzien van geile praat, wedden dat hij een ontzettend grote pik had en zich hierna op jouw verhaal heeft afgetrokken. Denk jij echt dat het met een paar weesgegroetjes opgelost is?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • @J19, ik had roze koeken meegenomen naar schoolkamp en toen we wat hadden gedronken enzo toen deden er aantal jongens mee met het spel. En later keer na voetbaltraining had ik samen met een vriend gekocht en ja toen in de douche.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Zie hier de reden waarom ik atheist ben. TS wilt iets doen wat hem leuk lijkt. Maar omdat in een oud sprookjesboek staat dat het niet mag, wilt hij het niet meer?
    Wat zegt dat boek over deelname aan fora over seksualiteit?

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • TS hier, in de Bijbel staat: mannen met mannen schandelijkheid bedrijvende. dat gaat o.a. over homoseksualiteit, maar in het Grieks staat er schandelijkheid aangaande elkaars naaktheid. je bent naakt als je masturbeert, dus is/vind ik dit fout. J22, nare ervaring dat de biechtvader te ver ging. ik zit in een reformatorische kerk. Maar ook in christelijke kringen komen deze dingen helaas voor!

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Helemaal eens met j18 als laatste, als je denkt dat het met je neef(je) wel lukt moet je dat gewoon doen

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Als je dit niet meer wil is dit uiteraard uw keuze, maar dit moet wel een vrije keuze zijn. De kerk of christelijke personen zullen masturberen sowieso afkeuren of verbieden, ook alleen. Als jij samen met een vriend of vrienden wil masturberen en zij willen dit ook is dit juliie keuze. Samen masturberen en experimenteren hoeft ook niet meteen iets over geaardheid te zeggen. Samen genieten zou niet mogen verboden worden, tenzij het over wettelijk strafbare feiten zou gaan uiteraard. Ik heb dit vroeger ook gedaan en bij de biecht aan de priester gebiecht. Pas later besefte ik dat de vragen die hij me toen stelde niet aan de orde waren. Ik moest gedetailleerd vertellen wat ik deed en voelde me hier uiteraard heel onwennig bij. Ik moest enkele weesgegroetjes na elkaar opzeggen en plechtig beloven als ik dit nogmaals deed ik zeker zou komen biechten.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik masturbeer ook regelmatig j18. en dat mag ook volgens sommigen. niet allemaal vinden ze het goed. maar ik vind dat als je er geen wilde fantasieën bij heb dat het dan wel mag. maar ik ga het niet met anderen doen. niet omdat iemand mij dat verbied, maar omdat ik God, in wie ik geloof, dan verdriet doe. en dat wil ik niet.

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi TS, laat je niet de leuke dingen verbieden. Iedere jongen masturbeert. De gewoonste zaak van de wereld. En jij wilt experimenteren dus ga gewoon je gang. Deze zogenaamde christelijke persoon kan dat helemaal niet verbieden.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • @j16, hoe heb je dat voorgestelf dan?

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • TS, roze koeken spel is wel echt ideale manier hoor en dan kan je mss ook nog hun zaad proeven. Ik heb het ook gedaan.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Hohoi allemaal,

    het spijt me, maar ik wil het niet meer.
    Ik ben christen en mag niet masturberen met anderen.
    Ik heb de vraag aan iemand gesteld, en die zij dat het niet mag, en nu wil ik het ook niet meer.

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Ok geen roze koeken . Zorg dat er1 of 2 vrienden bij jou thuiskomen als er verder niemand thuis is. Beetje Tv kijken of op computer en plots op een natuur (.....)kanaal / website . weet zeker dat er dan ook wel wat gaat groeien in hun broek .
    veel plezier hopelijk werkt het

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • Goede ideeën!!
    ik ben beetje onderdeurtje van de klas en heb niet echt vrienden dus dat logeren gaat beetje lastig. is rukken met je neef trouwens normaal? (zelfde leeftijd). wil graag met hem logeren! roze koeken ga ik nie doen hoor de jongens in mn klas zijn niet zo geil als ik denkk!

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Nodig zelf een van die vrienden uit of allemaal om te komen logeren ofzo

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoe goed ken je je vrienden? Ga gesprekken aan met hun over allerlei onderwerpen. Dan merk je wel wat ze willen en of ze open staan voor jouw ideetje?

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Het roze koeken( spel) meenemen naar de club. en vragen :"spelletje doen na de training/ wedstrijd boys"?
    Denk dat het daarna ook gedaan is met niet douchen op de club .
    Benieuwd of het werkt .

    14 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten