Skip to content
9 reacties
1893 weergaves

Ik vind jongens fantastisch

Ik ben graag omgeven met jongens. Daar word ik van binnen heel blij en gelukkig van. Zonder dat ik perse iets met die jongens moet ofzo. Ook vind ik veel jongens knap en zelfs het mooiste wat er op de wereld is. Ik kijk graag naar knappe jongens en ik hoor graag hun lage stemmen, als zij praten. Het is alsof jongens iets in mij kunnen beroeren, waar ik mij heel goed bij voel. Ik heb heel erg een zwak voor jongens. Ik vraag mij af of dit normaal is of niet. Ik ben ook heel benieuwd wat jongens zelf hiervan vinden.

16 jaar
8 maanden geleden

9 Reacties

  • Meisje16. Ik ben het helemaal met jou eens. Ik ga ook graag met jongens om, net als jij. De jongens die hier gereageerd hebben, hebben ook een leuke reactie gegeven. Heerlijk!

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Je leest vaak dat meiden juist een afkeer hebben tegen jongens op social media, maar een compliment aan jongens lees je een stuk minder. Fijn dat je je zo op je gemak voelt bij jongens en zo'n zwak hebt voor ons. Blijf vooral je gevoel volgen en zo'n compliment doet ons allemaal erg goed! En dit gevoel is ook wederzijds :)

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Leuk, jongen van 14. Alleen maar leuke reacties van jullie jongens. Ik word hier heel blij van van binnen en dit voelt voor mij goed. Daarom vind ik jullie als jongens ook zo leuk en ga ik graag met jongens om.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik sluit mij aan!!

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongens en M15, Bedankt voor jullie lieve reacties. Ik heb hier heel veel aan. Ik begon soms wel eens wat aan mijzelf te twijfelen over of ik wel goed bezig ben met hoe ik met jongens omga. Gelukkig hebben jullie mij meer zelfvertrouwen hierin gegeven en dat bewijst ook dat ik hierin mijn gevoel moet volgen. Nogmaals heel veel dank.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Dat is mooi en fijn! Ga vooral lekker met jongens om!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Fijn om horen en helemaal wederzijds.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Meiden bedankt, zo horen wij dit graag!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Sommige meisjes hebben dat. Ik heb een vriendin die ik het liefst elke dag afspreekt met jongens. Ze is ook wel snel verliefd of aangetrokken tot jongens. Ik ben juist het tegenovergestelde. Ik heb vaak geen zin in jongens en wordt helemaal niet snel verliefd.

    15 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten