Skip to content
11 reacties
1906 weergaves

Tevreden met kleine piemel

Mijn penis is stijf maar 12cm en heb best kleine ballen. Maar is het gek dat er tevreden mee de meeste willen namelijk een grotere. Ik ben bi en heb dus diverse piemels gezien en vindt leuk om te zien als ze een grote hebben maar uiteindelijk ben ik heel tevreden met wat ik heb. Btw ik be van Nederlandse en dus wel een stuk onder het gemiddelde

22 jaar
8 maanden geleden

11 Reacties

  • Ik heb zelf 13 cm, ook best klein. Vroeger ook wel een beetje onzeker over. Maar nu niet meer. Ik ben toch bottom.

    Als ik sex heb wilde ik eigenlijk niet meer met jongens die 18cm of meer hebben, want dat doet vaak pijn bij mij omdat ik sowieso erg klein en smal ben. Helaas heeft mn huidige vriendje bijna 20cm. Dus sex doet vaak best wel pijn. Maar daar kan hij ook niks aan doen...

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Goed hoor, ts, dat je tevreden bent met de lengte van je piemel. Het gemiddelde wereldwijd is 13,2 cm, dus daar zit je echt niet ver onder. En inderdaad, als je penis doet wat ie moet doen, dan is het toch helemaal prima?! En je ziet aan de reacties hier dat ook lang niet iedereen alleen maar naar de lengte kijkt, dus geen zorgen!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Als je partner je niet wilt vanwege je penis, dan zoek je een andere. Zegt meer over haar/hem dan over jou.

    Nice TS dat je er trots op bent

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Hier TS als het goed is de gemiddelde van een Nederlandse man 15,8cm mijne is 12cm en dat is dus best wel een verschil. Ik heb verder geen tips om hier mee om te gaan.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Niks mis met een kleinere dan gemiddeld! Ik snap die obsessie met grote piemels ook niet! Ben gay en gemiddeld maar een ex van mij had ook een kleine van zo'n 11-12 cm en met hem toch echt lekkere sex gehad! Goed dat jij je er ook niet druk om maakt of onzeker over voelt! Gewoon genieten van wat je hebt! :D

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb 11 cm, ik worstel nog heel erg met accepteren daarvan. Het is niet gemakkelijk om je broek uit te doen voor seks, maar ook niet in sociale situaties. Die vermijd ik dan. Omkleden (waar geen enkele vorm van bobbel in de onderbroek zit) doe ik nooit met iemand erbij. Ook niet met vrienden op vakantie of bij het zwembad. Ik krijg soms het aanbod om mee te gaan naar de sauna of massage. Geen denken aan.

    Knap TS hoe jij er mee omgaat. Wellicht tips?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • De mijne is al 19 cm en groeit heel hard. Ik ben juist bang dat hij te groot gaat worden. Ik schaam me soms best voor mn bobbel, ik zit op atletiek dus draag vaak een tight en mn bobbel is echt huge (want slap is hij ook al 13 cm ofzo). Dus dan is die 12 cm van jou ook eigenlijk helemaal prima!

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • 12 cm is helemaal niet echt klein. Het is ook zeker niet groot maar gewoon iets beneden gemiddeld.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Een goede instelling, er is inderdaad niets om over te schamen. Ik ben gay en ik hou van alle soorten piemels; kleine, grote, scheve, rechte, witte, donkere, besneden, onbesneden,... hoera voor piemels! wat zijn ze prachtig.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ben gay en heb zelf maar 10 cm stijf. Zelf ben ik met 173 kort en 54 kilo licht ook niet de grootste . Het is maar waar je m voor gebruikt en of ie doet wat ie moet doen.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Nah, 13 cm schijnt de gemiddelde lengte te zijn van een stijve, dus een kleine heb je niet.

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten