Skip to content
28 reacties
6988 weergaves

betrapt tijdens sex

Goede dag ik vroeg me af of jullie wel eens betrapt zijn tijdens de sex of mastruberen en zo ja hoe ging dat ik ben zelf laats betrapt en voel me er erg ongemakkelijk bij ondanks dat ik ook wel eens andere heb betrapt

23 jaar
8 maanden geleden

28 Reacties

  • Gelukkig ben ikzelf nooit betrapt

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi j17, ik kan mij je reactie voorstellen, jammer dat het zo gelopen is maar het verhaal dat hij gedronken had vind ik niet zo sterk. Ik denk dat je voor nu een goede beslissing hebt genomen. Misschien geef je hem later nog een kans. Maar hou ook in gedachten dat er ook veel leuke andere homo jongens zijn.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Hey J19 J17 hier ik heb hem 3 dagen genegeerd ik was boos en verdrietig
    toen kwam hij langs en heb ik hem laten praten hij zij van ja hij had gedronken en die jongen ook. Hij zij ook dat hij spijt had en hij alles wilden doen om mijn terug te krijgen. Maar ik heb gezegd dat hij me pijn gedaan heeft en ik hem niet meer terug wil.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Vader, moeder en oudere broer zaten een lang weekend in een huisje op Ameland. Het huis voor mij alleen. Al een paar dagen een soort van tintelend gevoel rond de kut wat met vingeren niet echt verdween. Zaterdagmiddag een soort van vriend/kennis geappt (ik heb geen vriend) met de vraag of hij met mij wou sexxen. Daar had hij wel oren naar dus een half uur later was hij bij mij. Lagen we op bed, hij had net zijn lul in de kut gestoken, gaat de slaapkamerdeur open en roept mijn broer, wij zijn weer thuis. O sorry, je ben bezig, en weg.
    Moeder was niet blij en vader zag de lol er wel van in, mijn dochter wordt ouder. Broer zei later, ik had natuurlijk eerst moeten kloppen maar dacht dat je alleen thuis was.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • @j17 wat een ongelooflijk nare ervaring en ik kan mij voorstellen dat je heel boos op hem bent. Heb je je ex nog om een verklaring gevraagd. Heel veel sterkte en je verdient beter. Ik wou dat ik ook verrast was met een avondje bios.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Een week geleden mijn nu EX vriendje betrapt met een ander ik wilde hem verassen met een avondje bios samen. Dus ik naar hem toe op mijn fiets kwam ik bij hem aan en keek ik door het voor raam lag hij met een ander op de bank te klooien. Ik was boos en ook verdrietig weer weg gegaan heb nog wel een harde trap tegen zijn fiets gegeven puur omdat ik boos was op die lul. Via de app hem gemeld dat het een klootzak is en ik hem niet meer wil zien voorlopig.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • @j15, balen dat je betrapt bent, maar het feit dat je vader er niet meer op terug is gekomen maakt voor mij dat jij ruimte krijgt jouw sexualiteit te kunnen ontdekken, dat vind ik tof.

    Vanwege dit lijkt het mij juist wel goed mogelijk met jouw vader een gesprek hierover aan te gaan. Dan niet gericht op het betrappen, maar aangeven dat je aan het ontdekken bent. Zou willen zo’n vader te hebben. Succes met jouw ontdekkingstocht.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ben gelukkig, nooit zelf betrapt, maar heb laatst wel m'n vader betrapt op masturberen... Ook dat was flink ongemakkelijk......

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ben ook laatst door mijn pa betrapt ik was samen met mijn beste maat wat aan het experimenteren op mijn kamer een beetje aan zijn pik zitten met mijn hand je weet wel. Toen kwam mijn pa zonder te kloppen of wat dan ook zo mijn kamer in om te zeggen dat hij boodschappen ging doen.
    Ja hij keek even vreemd maar we hebben het er niet meer over gehad ook met mijn maat er niet meer over gesproken.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Tweemaal door een visser betrapt? Omdat die tijdens het vissen vooral rondjes lopen, whahaha. Wat een fantasieverhaal, treurig.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Dit verhaal van M20 is zo nep hahaah

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Ben een mooie meid van 20.
    Na het sporten/fitness (in een ander dorp, een 20 minuten rijden met de auto van huis vandaan) zat ik nog iets te drinken aan de bar en hoorde ik een knul van een jaar of 16/17 tegen een andere knul zeggen dat ik een lekker kontje heb en dat hij daar wel eens zijn lul in wilde steken.
    Ik had even later mijn drankje op, liep naar de knul toe, keek hem aan en zei: ga je mee? Dan mag je je lul in mijn lekkere kontje stoppen.
    Hij had alleen een klein strak zwart sportbroekje aan en zag spontaan zijn lul groeien.
    Kneep er even in, pakte zijn hand en liepen samen naar mijn auto, een Dacia Stepway met skaileder slaapstoelen.
    Naar een leuk, stil plekje aan de rand van het bos gereden. Onder het rijden had ik zijn heerlijke grote, dikke en keiharde lul uit het sportbroekje gehaald en zat ermee te spelen.
    Goh, wat wilde ik de lul en ook zijn zaad graag in mijn darm voelen.
    Na een kleine 10 minuten rijden kwamen we aan op het plekje, stoelen plat, kleren uit, beetje glijmiddel op de ster gedaan en bood hem het kontje aan. In een vloeiende beweging duwde hij zijn keiharde staaf naar binnen tot aan de balzak. Een paar stoten en zijn warme zaad spoot met volle kracht diep mijn darm in. Hij neukte rustig door en ik lag te genieten van zijn (nog steeds) harde staaf in het kontje en zijn warme zaad in de darm.
    Na enige tijd voelde ik dat hij een tweede lading warm zaad diep de darm in spoot.
    Na nog een paar stoten haalde hij zijn lul eruit.
    Draaide mij naar hem toe, zei: was het lekker, en voor hij iets kon zeggen had ik mijn mond op zijn mond zitten, lekker tongen.
    Daarna gingen we tegengesteld op de stoelen liggen, heb hem gepijpt en hij mij gebeft.
    Buiten de auto mijn darm zo goed als mogelijk leeg gemaakt en zijn terug gereden naar de sportschool om zijn fiets op te halen en hem thuis af te zetten.
    En nu neukt hij mij al bijna 'n jaar op woensdagmiddag een kleine anderhalf uur, op het stille plekje in de kont.
    En speel ook nog steeds onder het rijden met zijn grote, dikke en keiharde lul die dan alleen in een (nog iets kleiner) strak zwart sportbroekje verstopt zit.

    De kans dat we op het stille plekje betrapt worden is niet zo groot, maar toch al 3 maal bijna gebeurt, 2 maal door een visser en 1 maal iemand die een hond uit liet.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Heftig al die verhalen, belangrijke les, wees voorzichtig! Geldt zeker voor jongens zoals j17.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Dat is wel een heel aparte definitie van 'huiswerk'.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ja ook betrapt door de moeder van mijn vriendje ik stak net zijn stijve in mijn mond komt ze binnen vragen of we wat wilde drinken bij het huiswerk maken! Mijn vriendje had toen heel wat uit te leggen aangezien niemand wist van ons en het daar in de familie nog al een punt was homo zijn.

    Gelukkig is het nu oke en word er eerst geklopt op de deur als ze weten dat we samen bezig zijn met het huiswerk hehehe.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • @m14
    Dat was zeker niet leuk om betrapt te worden, maar ik denk wel dat jullie zoiets al vaker deden.
    Waren jullie nieuwsgierig hoe alles gaat bijelkaar? Hoe oud is je broer?
    Ik verwacht dat jullie moeder meer op jullie gaat letten, dus pas op als jullie het weer gaan doen.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • ik ben een maand geleden betrapt door mijn moeder.
    Was op mijn kamer mijn broer aan het aftrekken toen ze plotseling binnen kwam.
    Het leek toen wel oorlog,gelukkig wonen wij vrij zonder buren.
    Mama heeft dit ook niet aan onze papa verteld, maar wij mochten het nooit meer doen.

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Omg m18, wat een genante toestand. Ik mag er niet aan denken dat mijn schoonmama mijn paal zou zien. Zoiets heeft zijn invloed op je hele verdere familierelaties, denk ik. Ouders moeten echt eens leren waarschuwen. "Hallo daar boven, ik kom even de trap op hoor." Is dat nou zo moeilijk? Nu draagt jouw vriend waarschijnlijk een levenslang trauma met zich mee.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Niet betrapt tijdens de sex, maar wel nadat ik mijn vriend in de douche goed geil.had gemaakt.
    We hadden ons afgedroogd en gingen naar mijn kamer om te gaan neuken. Ik voorop en hij achter me aan met zijn harde paal.
    En net op dat moment komt mijn moeder naar boven.
    Gelukkig heb ik er verder nooit geen vragen meer over gehad, maar mijn vriend loopt nooit meer met een stijve over de overloop.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Vorig jaar in een bos.
    Ik.was met mijn vriend met de fiets op weg naar een feestje en onderweg kregen we allebei zin. Fiets neergezet en afgesloten en een eindje het bos in gewandeld.
    Dus, ik mijn vriend aan het aftrekken en hij mij aan het vingeren, kom er plotseling een wandelaar voorbij. De man keek snel de andere kant uit en liep door.
    Wij de broek omhoog getrokken en terug naar de fiets.

    19 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten