Skip to content
186 reacties
14984 weergaves

Dragen jongens geen slips meer?

Ben ik de enige jongen die nog graag slips draagt? Vroeger was het zo populair en nu draagt iedereen die lelijke en oncomfortabelere boxers. Ik zou het liefst iedere dag slips willen dragen maar dat kan niet, tenminste niet zonder schaamte, want als ik die op gym dagen aan doe, zou ik sowieso worden uitgelachen. Zijn er nog andere jongens die deze angst hebben of überhaupt slips (willen) dragen? Of ben ik echt de enige?

17 jaar
8 maanden geleden

186 Reacties

  • Ik draag meestal slips, maar af en toe ook een boxer of jockstrap. Een slip heeft een betere pasvorm dan een boxer, wat het met bijvoorbeeld voetbal aangenamer maakt. De jockstrap draag ik heel soms, eigenlijk alleen als ik me sexy wil voelen of met hardlopen. M'n vriendin kan het wel waarderen ;) Wel interessant dat steeds meer hetro jongens jockstraps gaan dragen!

    23 jaar
    28 dagen geleden
  • #19. Ik draag alleen nog jockstraps. Ik heb ze van Addicted, Barcode Berlin en Andrew Christian. Het zijn push up jockstraps. Staan erg mooi in jeans en chino's en dragen erg fijn. Bovendien krijg je een mooie uitdagende bult in je kruis.

    20 jaar
    29 dagen geleden
  • Ja ik ben altijd naakt onder me spijkerbroek of sport broek. Ik maak me niet zo veel zorgen dat me schaamhaar tussen me gulp komt ik maak me meer zorgen dat me piemel tussen me gulp kan komen dus daar kijk ik wel voor op.

    20 jaar
    29 dagen geleden
  • Sinds dat ik mijn vriend heb ben ik slips erg sexy gaan vinden. Hij draagt geen boxers. Daarvoor kende ik alleen mijn vader en mn broer die slips droegen. Maar nu vind ik slips mooier dan boxers staan. Ook als we zoenen of lekker knuffelen vind het heerlijk om over zn bobbel te wrijven en vast te pakken in zn slip. Hij draagt ze echt in allerlei kleuren maar rood is zijn lieveling kleur. Zijn er ook nog jongens die andere kleuren slips dragen dan zwart. Bij zn zwarte slips zie je altijd sperma vlekken...dat zie ik dan als ik de was doe.

    22 jaar
    29 dagen geleden
  • Ik draag ook nog vaak slips! Zit ook steeds vaker te kijken om eens een jockstrap of string te proberen, welke zou beter zitten? Mij lijkt het lekker als mijn ballen worden getild en in een soort zakje zitten, welke is dan geschikter.. iemand ervaring?

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen van 20 draag je nooit een onderbroek of boxer dus je bent altijd bloot onder je spijkerbroek

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Heb je nooit geen last dat er schaamhaar tussen je gulp komt of heb je een kale penisen geen schaamhaar

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag nooit een onderbroek of boxer onder me broek ik vindt dat echt niet fijn

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag ook altijd een slip als ik schone slip aantrekt na een dag doe ik hem in de was als ik hem uitrek dan ruik ik er aan waar m n piemeltje gezeten heb dat vind ik een lekkere piemellucht zijn er meerdere jongens die dat doen daarna trek ik m'n eigen af en spuit het in m'n slip dan gaat hij in de was

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ik en een teamgenoot van voetbal dragen ook slips, verder zie ik ze wel eens in de sportschool. Vind ze eigenlijk fijner en mooier dan boxers

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag al een paar jaar niks anders meer. Het is echt veel fijner en mooier dan boxers

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag juist meestal slips en heel an en toe een boxer. Een slip zit veel beter dan een boxer, maar veel jongens durven het niet aan om het eens te proberen. Ik weet haast zeker dat er dan meer gaan overstappen! Het gevoel van ondersteuning en vrijheid is zoveel beter dan een boxer, terwijl het niet knelt zoals de meesten denken.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Ik draag zeer af en toe een slip, maar dat is eigenlijk alleen als er niks geen boxers meer liggen

    20 jaar
    1 maand geleden
  • M'n tweelingbroer en ik dragen ook allebei wel eens slips en ken ook wel wat vrienden die ze dragen. Je ziet ze steeds meer bij mannen, ook in wibkels en op reclames komen steeds vaker mannen in slips voorbij

    22 jaar
    1 maand geleden
  • @j19, geen idee eigenlijk. Hij heeft die van mij terug gegeven, maar of hij ze zelf gekocht heeft weet ik niet.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar slips (sinds kort overgestapt). Zie ze helaas nog niet vaker ofso. @j20 heeft die vriend van je daarna ook nog vaker slips geprobeerd of zelf gekocht?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag zelf geen slips, maar ik heb inderdaad het idee dat je ze wel vaker ziet

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb zelf 3 slips, maar draag ze niet heel vaak. Het staat opzich wel mooi. Het valt me de laatate tijd in de sportschool wel op dat je jongeren en mannen in de 20 a 30 steeds vaker weer in een slip ziet

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag naast boxers ook slips. Boeit me echt niet wat anderen daar van denken. Ik vind ze fijn zitten en ze staan ook nog eens goed. Ik heb er wel eens een aan een vriend uitgeleend omdat hij zijn onderbroek vergeten was. Had hem extra een slip gegeven, omdat ik zijn reactie wel eens wilde zien. Hij dacht ff: ohh... maar het zit eigenlijk best lekker, thx voor het lenen!

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik moest pas nieuwe onderbroeken hebben, maar wilde er eigenlijk geen geld aan uitgeven. Daarom bij aliexpress besteld, 15 stuks gemixt ondergoed voor 6 euro. Op de foto zag het er goed uit en leken het alleen boxers in verschillende kleuren. Toen het geleverd werd bleek het gemixte niet alleen om de kleur te gaan maar ook om het soort ondergoed. 5 boxers, 3 trunks (boxers maar met kortere pijpjes), 1 wijde boxer en 6 slips. Hoewel ik positief verrast was over de kwaliteit, was ik toch een beetje teleurgesteld over de inhoud. Had tot dan toe alleen boxers gedragen, maar vond het ook zonde van mijn geld om de rest weg te doen en wat anders te kopen.
    De boxers zaten zoals verwacht prima.
    De trunks zitten ook goed. Bij boxers heb ik nog wel eens dat de pijpjes omhoog komen, en bij de trunks heb ik dat niet.
    De wijde boxer zit voor geen meter. Als ik die aan heb voelt het alsof ik niks draag.
    De slips zitten op zich niet verkeerd. Ik heb ze regelmatig aan (het zijn ook de meeste). Enige probleem dat ik er mee heb is dat ik vind dat ik op een klein kind lijk.
    Met gym draag ik alleen die boxers of trunks, dus de meeste weten niet dat ik slips draag. Alleen een paar vrienden weten het. We moesten laatst voor school een filmpje maken. We moesten hiervoor sportkleding aan, alleen was ik dit vergeten... Gelukkig kon ik van die vriend waar we verzamelde wat lenen. Ik had er dus ook geen rekening mee gehouden dat we ons gingen omkleden en had dus die ochtend een slip aangedaan. Dus toen stond ik daar in mijn slip tussen 3 vrienden die niet van mijn slip afwisten. Voelde mij toen knap ongemakkelijk. Ze maakte er wel een paar opmerkingen over, maar geen vervelende ofzo.
    Maar conclusie: koop geen onderbroeken via aliexpress

    14 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten