Skip to content
22 reacties
2756 weergaves

Vingeren

Hoe kan ik mij het beste vingeren? Het doet altijd een beetje fijn en wat kan iknhet beste gebruiken

15 jaar
9 maanden geleden

22 Reacties

  • TS hier. Ik ben tijdelijk gestopt met vingeren. Ik had laatst diarree en dacht wel leeg te zijn, maar het is flink mis gegaan toen ik mezelf ging vingeren.

    15 jaar
    8 maanden geleden
  • Voor diegene die anale penetratie vies vinden - de onwetende lijken hier redelijk talrijk- maar misschien wel benieuwd zijn naar de ervaring, kunnen altijd een plugje, dildo of prostaat-stimulator proberen. Ik ben vrij zeker dat enkel van de huidige sceptici overtuigd zullen geraken door het extra genot en het intenser orgasme door anale stimulatie en penetratie. Het is uiteraard ieders vrije keuze en er blijft op anale seks altijd een zeker taboe rusten. Ik ben blij dat ik toch benieuwd genoeg was en geniet echt intens van deze extra stimulatie.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ga echt noooit meer iemand een hand geven.

    13 jaar
    9 maanden geleden
  • J23 dat jij het vaak doet betekent niet dat iedereen het maar schoon moet vinden. Ik vind het ook vies.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Er staan in dit topic reacties van een M19, een M21, een M18 en een J18, die in diverse bewoordingen zeggen dat vingers in je kont steken vies is. Waarschijnlijk allemaal van dezelfde persoon die een obsessie met seksualiteit heeft, vooral als het om jongens gaat. Trek je er niets van aan. Ze probeert je een slecht gevoel te geven, daar kickt ze op.

    Het is gewoon zo dat alle lichaamsopeningen bacterien bevatten die je met het een of ander kunnen besmetten. Zoenen is vies, beffen is vies, rimmen is vies en vingeren is dan eigenlijk nog het minst vies. Je vingers kan je gewoon wassen, maar je tong wassen is wat lastiger. Van vingeren heeft nog nooit iemand een soa gekregen, van die andere dingen wel.
    Het punt is, als je bang bent voor seks dan is alle seks vies. Als het je opwindt dan is niets vies.

    Relaties beginnen meestal met zoenen. Daarbij worden bacterien uitgewisseld waardoor het immuunsysteem went aan de partner. Dat is belangrijk want bij een zwangerschap wordt de foetus door het immuunsysteem van de moeder als vreemd gezien. Het gevolg kan zijn een spontane abortus of in mildere gevallen een vroeggeboorte. Veel zoenen dus maar.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Gaat je vinger daar niet van stinken?

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind het niet zo fris.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • @j17, heb dezelfde goede ervaring bij een seks shop maar was wel bij een in Amsterdam die een groot assortiment voor homo’s heeft.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ben begonnen met vingeren toen ik 15 was. Ook een beetje ter voorbereiding op anale sex. Had alleen een paar keer een scherpe nagel en deed me dan pijn. Dus ik heb een anale dildo gekocht. Gewoon bij een sex shop. Was ff slikken om daar naar binnen te lopen wel. Maar ze hielpen me heel goed en sindsdien heb ik veel genot er van.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik deed dit op jouw leeftijd ook regelmatig en nooit onaangename ervaringen gehad. Eerst was het gewoon mijn kringspiertje zacht strelen en voorzichtig één vingerkootje inbrengen. Echt glijmiddel had ik toen niet. Met een bodylotion lukte het vlot ( en pijnloos) om een vinger volledig in te brengen en zo mijn prostaat te stimuleren. Dit was inderdaad intens klaarkomen. Pas later gebruikte ik ook anale toys. Dit wel met echt glijmiddel en dit is ook echt aan te raden, zeker als je een ( iets grotere) dildo of plug anaal wil inbrengen.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Het is inderdaad niet zo heel schoon

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • J17 ik begrijp dat sommigen het lekker vinden, maar dan kan het nogsteeds vies zijn.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • @TS, ik heb het nog nooit gedaan dus ik zou het niet weten. Ik denk idd met voldoende glijmiddel en van te voren ff schoonmaken lijkt me.
    @M19, Tuurlijk mag je dat vies vinden. Zolang je het maar respecteert dat sommigen het fijn vinden. Het lijkt mij ook niet heel fris, maar als andere jongens het graag doen, hou ik ze niet tegen hoor (en ik vind t ook niet per se raar btw).

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Mag ik dat vies vinden of mag dat ookal niet?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik streel soms mijn sterretje met een natte vinger en vind het heel leuk opwindend om de douchesproeier erp te richten gedurende enkele minuten.

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • J21 Ik heb het gisterenavond voor de eerste keer gedaan en het was echt zalig. Je komt veel harder klaar als je kontvingert tijdens het aftrekken!

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Noem je ook wel een prostaat massage, de mannelijke g-spot. J17, gewoon proberen er is niks geks aan. En misschien vind je het wel heel lekker

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Bedoel je hiermee anaal vingeren? Dus met je vinger(s) over je kont strelen? Als dat zo is kan je niet echt helpen, ik zou dit ook wel eens graag willen proberen want het lijkt me heel geil, maar weet er niet veel van haha :))

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongens kunnen prima vingeren

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik doe het ook soms het is zeker niet vies om te doen hoor meerdere mannen doen het. Je begint best met wat speeksel op he vinger te doen en dan gwn beetje wrijven over je anus nog niet meteen meteen erin doe het stapje voor stapje. Lig in een goede positie en nadat je kontje is onstapnnen probeer er dan een vinger in te stopen en dan meerdere. Je kan ook andere voorwerpen gebruiken zoals eeofles tandenborstel ma doe er dan wel een latexhandschoen (van bij tandarts) of condoom rond en zorg dat het voorwerp niet te scherp is anders doet het pijn...

    15 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten