Skip to content
12 reacties
1908 weergaves

1e keer anaal gepenetreerd maar voelde eigenlijk niks

Ik heb al een tijdje een onderdanige relatie met een andere jongen van mijn leeftijd. Een paar dagen terug hebben we voor het eerst sex gehad.

Hij heeft mij toen gepenetreerd ( dankzij een hoop glijmiddel) maar op een beetje pijn aan het begin na ging het erna redelijk soepel. Het viel mij alleen op dat toen hij er eenmaal inzat ik eigenlijk nog amper wat voelde. Er waren geen geheime sensaties die loskwamen en ik voelde eigenlijk amper dat er een lul in mijn anus zat. Op wat beweging bij de opening na was er verder helemaal niets voor mij aan. Het was niet pijnlijk of ongemakkelijk ofso maar ik voelde eigenlijk verder niets speciaals. Ook niet in verschillende standjes.

Nu kan het misschien zo zijn dat dit komt omdat ik hetero ben en niet op mannen val waardoor ik misschien niet de passie of geilheid heb die homo mannen wel hebben. Ik vroeg me alleen af of het normaal is om niets te voelen en dat dat eigenlijk bij iedereen zo is, of dat ik misschien toch wat fout doe ofso.

19 jaar
9 maanden geleden

12 Reacties

  • Hoi, wat jammer dat je niets voelde. Het kan zo lekker zijn. Wat ik wel herken is dat bij mij de afmeting, dikte en vorm erg uitmaakt. De jongen die mij anaal ontmaagd heeft was niet heel erg groot geschapen en redelijk recht. Was lekker maar ook wel een beetje van is dit het nu. Niet intens. De tweede was min of meer het zelfde. Op vakantie leerde ik toen een ouder jongen kennen. Zijn penis was niet alleen grote maar redelijk krom en met een grote eikel. Toen wij me neukte heb ik het echt uitgegild van genot. Zijn eikel wreef bij mij precies op de goede plek. Dus maak je geen zorgen en doe het gewoon met een paar andere jongens tot het wel lekker voelt.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Het kan veel redenen hebben waarom jij anaal niet echt voelde of als lekker ervaarde. Zelf vind ik anale stimulatie en penetratie wel bijzonder lekker. Ik kom door prostaat stimulatie heel intens klaar en bij anale penetratie heb ik meteen een erectie, ook zonder stimulatie van mijn piemel. Ik ben ook al vaak spontaan klaargekomen door anale penetratie en dit is ook een heel intens orgasme. Ik vermoed dat je d'r ook in je hoofd klaar voor moet zijn. In een hetero relatie rust op anaal als jongen misschien nog steeds een beetje een taboe en dus ook een zekere reserve? Genieten van anaal heeft niets te maken met geaardheid, maar dit voelt voor sommige misschien niet zo aan?

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik denk dat je gelijk hebt, je ziet zelden een jongen met een erectie

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • TS, had je misschien te hoge verwachtingen?
    Misschien denk je nu ook van: huh, is er iets mis met men lichaam? Waarschijnlijk niet.

    Het kan zijn dat je te hoge verwachtingen had, je niet ontspannen voelde, je minder zenuwen hebt rondom je anus maar bijvoorbeeld meer gevoelig bij je ballen, etc. Kortom, kunnen veel redenen voor zijn.

    Ik heb ook keer anaal gedaan & ik vond het ook niks. Je voelt wel iets, maar het is niet lekker. Ik ben ook nu hetero, dus gwn klaar en doorgaan met t leven.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Dat zou kunnen verklaren waarom in gay porno de bottoms altijd een slappe lul hebben. Ik bedoel : ze kijken wel of ze in extase zijn maar hun piemel verraadt dat ze het maar niks vinden.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Mss heb je wat groters nodig om een anale prikkel te voelen.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind die antwoorden van M19 altijd wel erg sterk

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ja, ja, een relatie met een man en geen homo (bi) zijn. Ik kan veel geloven, maar anale penetratie door een man is wel erg homo/bi!

    @ m19, jouw opmerkingen hier op het forum kennen we nu wel, het voegt absoluut niets toe aan de discussie/antwoorden waar vragenstellers hiervoor komen!

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik herken me wel beetje in je verhaal.
    Ik ben nu gwn hetero, maar had onderdanige gevoelens en liet me ook penetreren door een vriend om jouw leeftijd. Ik vond het niks aan en bij mij deed het gewoon pijn.

    Die onderdanige gevoelens kwam eigenlijk voort uit eenzaamheid en onzekerheid + ik wilde geliefd worden. Heb er ook spijt van, maar ik hou het geheim voor men toekomstige vriendin.

    Ben je niet gwn onzeker of eenzaam TS? want ik zou meteen hulp aanvragen en je onderdanigheid & seks met jongens even uitstellen totdat je mentaal gwn ‘goed’ voelt…?

    Onderdanig zijn betekent niet dat je gay/bi bent. Voor mij was dit niet het geval, ik voelde me ook helemaal niet thuis ofzo in de LGBTQ+ rijtje.
    Ik ben nu ook niet meer onderdanig in bed met vrouwen, maar ik hou wel van pittige sterke dames die wel onderdanig zijn in bed haha.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Heb nergens gezegd dat ik er spijt van heb! Alleen dat ik er eigenlijk niks van voelde en dat gek vond.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Kan het zijn dat je teveel met andere dingen bezig was dan het over je heen te laten komen? Mijn eerste keer lied ik het echt over me heen komen en was heerlijk 2de keer was ik er teveel mee bezig dat het lekker is maar niet goed voelde en vond het toen ook niks. Gelukkig was dat er niet de laatste keer en heb ik nu geaccepteerd dat ik ervan kan en mag genieten.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Je geeft aan hetero te zijn en je laat je penetreren door een vent. En nu heb je spijt. Waarom ts? Als je je onderdanig voelt betekent niet dat je meteen een sodomite in je kont toe moet laten.

    19 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten