Skip to content
10 reacties
1074 weergaves

Nattedroom

Hallo ik ben 15 jaar en heb nog geen nattedroom gehad. Ik trek me zelf eigenlijk dagelijks af. Maar ik ben 3 dagen nu niet thuis geweest dus ook niet getrokken en ook nog geen nattedroom gehad. Weet iemand hoe ik die krijg of überhaupt nog krijg? En krijgt überhaupt iedere jongen het?

15 jaar
10 maanden geleden

10 Reacties

  • Ik heb een keer een natte droom gehad, toen ik bij mijn vriendin sliep. De avond daarvoor hadden we nog sex gehad. Ik begreep er niks van. Mijn vriendin vertelde mij pas later dat zij in die nacht, terwijl ik sliep, mijn ballen zat te masseren totdat ik spoot.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Probeer eens een week of zo niet af te trekken. Als je ballen vol zitten komt dat er 's nachts wel eens uit

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik vind klaarkomen bij natte droom veel heviger dan als ik mezelf aftrek.
    De kliederboel achteraf is wel storend. Vooral als ik op kamp ben en in slaapzak slaap.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb nog nooit een natte droom gehad. Natuurlijk trek ik me wel regelmatig af. maare, fijn toch, nog nooit een natte droom gehad hebben. Vieze plakboel, feitelijk. Wees blij dat je er nog nooit een hebt gehad, dus.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Nog nooit een natte droom gehad en dat vind ik best, hoef ik ook geen sperma op te ruimen!

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Jongen van 15. Jij moet je geen zorgen maken. Er zijn veel meer jongens, die geen natte droom hebben gehad. Ga er maar vanuit dat jij in dat opzicht volkomen normaal bent en dat er niks aan de hand is. Jij trekt je wel regelmatig af (doe ik ook!) en je hebt dan wel sperma, veronderstel ik. Als dat zo is, dan werkt alles prima bij jou. Maak geen problemen, die er niet zijn. In plaats daarvan zou ik lekker genieten als ik jou was. Jongen van 15, ik hoop dat ik jou hiermee (een beetje) geholpen heb.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik weet van sommige jongens dat ze nooit een natte droom hebben.
    En of dat met aftrekken en klaarkomen te zien heeft weet ik niet, ikzelf trek me enkele keren per week af en heb ongeveer om de twee of drie weken een natte droom.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Niet elke jongen krijgt natte droom
    Nu heb je al 3 dagen niet rukt en kan je proberen het nog enkele dagen vol te houden mischien komt dan wel.
    Ik heb het wel al gehad op internaat na 3 dagen niet rukken maar zo fijn was nu ook weer niet

    13 jaar
    10 maanden geleden
  • @TS .Sommige jongens hebben vaak een natte droom, andere jongens krijgen ze heel af en toe en weer anderen krijgen ze helemaal niet. ik heb het een paar maanden geleden meegemaakt dat ik nat wakker werd. Net op her moment dat ik aan het logeren was ergens. Vond het dus vrij irritant juist op dat moment. Dus zeg ik eerlijk tegen jou. Geniet van het aftrekken,blijf dat iedere dag lekker doen en maak je niet druk over het krijgen van een natte droom want zo fijn is dat dus niet.

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • Er zitten niet echt vaste regels aan. De kans is veel groter dat je een natte droom krijgt als je een tijd niet masturbeert, maar het valt niet te bepalen hoe lang dat moet zijn. Ik heb er zelf nog maar 2 gehad in mijn leven.

    22 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten