Skip to content
10 reacties
890 weergaves

eerste keer naar Canal Parade in Amsterdam, wie heeft tips?

Ik ga zaterdag voor de eerste keer naar de Canal Parade van de GayPride in Amsterdam. Heeft iemand tips? Het lijkt mij spannend om na afloop naar die straat met de gaybars te gaan om andere homojongens te ontmoeten. Maar ik ben er ook een beetje bang voor, want ik ga alleen en heb nog geen ervaring. Ik denk dat er daar veel ervaren homo-mannen zijn en ik weet nog niet of ik wel seks wil.

17 jaar
10 maanden geleden

10 Reacties

  • @ j17, 19 en 22. Was een mooie dag, jammer dat het best koud was zodat we er bij konden lopen als j22 vorig jaar deed. Wel lef trouwens. Wel in een gaybar geweest, heel leuk en gezellig, maar geen contacten verder opgedaan. Weer op tijd naar huis gegaan. Hopelijk volgend jaar echt zomers weer.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Hier andere J19, ga jij ook? Ik ga niet te opvallend gekleed, zo zit ik niet in elkaar. Wel skinny jeans maar die draag ik altijd.

    Ik ben ook benieuwd naar jullie ervaringen en alvast heel veel plezier, weer is beter dan voorspeld.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik ging vorig jaar ook alleen en enkel kijken langs de kant. Ik droeg gewoon een short en een hemdje en een string onderaan. Ik raakte er aan de praat en zo ging na een tijd mijn short en hemdje in de rugzak. Ik liep enkel in een fluo gele string rond en kreeg regelmatig een complimentje. Dit gaf me een heel goed gevoel en ik liep uiteindelijk uren lang rond met enkel die string aan. Was echt een aparte belevenis om zo door de stad te stappen.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Leuk jongens #17 en #19 dat jullie gaan. Hoe gaan jullie gekleed? Na afloop zeker naar gay bars gaan. Het is daar erg spannend en je zal je ogen uitkijken. Maar niets hoeft als je daar geen zin in hebt of niet durft. Misschien je toch laten gaan met ervaren gaymannen? Kijk alleen goed uit. Laat aub weten hoe het is afgelopen.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Alleen naar een feest of evenement gaan kan heel leuk zijn! Maar je kan best een paar extra maatregelen treffen. Zorg ervoor dat je telefoon genoeg batterij heeft zodat je in geval van nood altijd iemand kan bereiken. Als je alleen uitgaat kun je best ook niet teveel drinken en geen drugs doen, je moet helemaal zelf nog naar huis geraken. Als je overduidelijk dronken of high bent, en alleen, ben je ook een makkelijker doelwit voor allerlei rare mensen. Maar het belangrijkste wat ik kan zeggen is; veel plezier hebben!

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • J17, ik zou me vooral niet druk maken. Bij de Canal Parade is het zo druk in de stad dat het vrijwel onmogelijk is om seks te hebben. Het loopt droog vol met mensen, velen zijn ook geen homoseksuelen en het is vooral een groot feest. Ga lekker mee feesten en maak je niet druk met wie je dat doet. De meeste homoseksuelen zijn daar ook niet uit op seks.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Ontmoeten betelend niet dat je sex verplicht bent dat is nooit gewoon gaan feesten

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Mooi dat je gaat, maar mijn advies is, ga kijken en beleven. Seks zo daar nu geen onderdeel van hoeven te zijn, zeker met vele homo’s die “iets” zoeken voor de dag!

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Have fun maar zorg dat je niet dronken word. Nee zeggen als iets niet goed voelt. Je bent niemand iets verplicht

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Beste TS, ik had afgelopen week een soortgelijke vraag maar die werd niet geplaatst. Leuk dat je ook gaat. Je wilt na afloop graag naar een gaybar maar bent onervaren en weet niet of je seks wil. Je bent er natuurlijk zelf bij en kan zelf beslissen, niks moet. Wees wel voorzichtig met drankjes, er zijn nare verhalen bekend over drogeren en daarna zijn misbruikt. Daarom is het jammer dat je alleen bent, met z’n tweeën kan je elkaar in de gaten houden. Geniet vooral morgen van de canal pride en wees voorzichtig daarna. Ik ben er ook, misschien zien we elkaar, ik ben ook alleen. Fijne dag!

    19 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten