Skip to content
77 reacties
11687 weergaves

Grote hangende ballen

Zijn er meer jongens, die grote hangende ballen hebben? Mijn ballen begonnen op mijn 11-de jaar al behoorlijk te groeien, waardoor ik ook steeds meer een hangende zak kreeg. Dit ging door tot mijn 14-de. Mijn ballen zijn nu bijna zo groot als een ei per stuk en mijn zak is wel 15/16 cm lang. Hierdoor lijkt mijn lul, slap 7/8 cm, extra klein. Ik vraag mij af of dit normaal is. Zijn er meer jongens die dit hebben? Heeft dit volgens jullie voor- en/of nadelen?

17 jaar
11 maanden geleden

77 Reacties

  • J16. Het klopt dat ik iets ouder word geschat dan dat ik werkelijk ben. Ik was als jongen al vroeg in de puberteit (11 jaar) en zag er toen ook al ouder uit dan de meeste jongens van die leeftijd. Mede hierdoor had ik ook altijd vriendinnen, die (gemiddeld 2 jaar) ouder zijn dan ik. Dat is nu nog zo, mijn huidige vriendin is 19 jaar. J16, zoals jij dat beschrijft met de hoeveelheid testosteron, dat zal waarschijnlijk het geval zijn. Dat dit invloed heeft op de grootte van de kloten van een jongen en hoeveel zaadproductie een jongen heeft. Ik vraag mij nu opeens af of jongens met grotere kloten ook eerder in de puberteit komen. Ik vind het trouwens alleen maar voordelen hebben dat ik grote hangende kloten heb. Ik merk dat veel meisjes dat leuk vinden. J16, ervaar jij dat ook zo?

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • J17: Ben blij te weten dat jij ook veel spuit en redelijk behaard bent. Ik heb naast behaarde benen, armen, volle baard en snor ook een volle bos haar op mijn borst en op mijn buik. Ik las dat jongens die veel testosteron hebben behaarder zijn. Ook heeft de hoeveelheid testosteron invloed op je grootte van je ballen. Hoe meer testosteron een jongen heeft hoe groter zijn ballen zijn. Ook is het zo dat jongens die grotere ballen hebben meer zaad produceren en dus meer spuiten. Vandaar dat ik vroeg of jij ook behaard bent en of je ook veel spuit.
    Het enige nadeel van behaard zijn is dat ik vaak ouder wordt geschat. Heb jij dat ook?

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • J16. Lichaamsbeharing op plekken waar de meeste jongens dat hebben. Wel heb ik een volle baard en snor. Behaarde benen, de armen ietsje minder. Mijn zak is glad en kaalgeschoren (dat vindt mijn vriendin ook lekkerder als zij met mijn kloten speelt) en ik spuit best veel.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • J16 en J21. Graag gedaan. Wij moeten elkaar als boys toch wat helpen als het om dit soort dingen gaat, nietwaar.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ha j17, bedankt voor je tip. Ik heb er 1 van comfyballs gekocht en die zit echt top. Goede ondersteuning en ik krijg er met mijn formaat een mooie ronding in!

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • @ jongen 17 /TS: Dat is een goede tip slips van het merk Combyfalls. Ik ben heel lang en dun met het nadeel dat als ondergoed strak om mijn billen zit dat ik aan de voorkant veel te weinig ruimte heb voor mijn ballen. Wanneer ik een grotere maat neem heb ik wel meer ruimte voor mijn ballen maar zit het te ruim om mijn billen heen. Slips die extra ruimte hebben speciaal voor jongens met grote ballen zou ideaal zijn.
    Wat ik jou wil vragen j17 heb jij naast grote ballen ook veel lichaamsbeharing? en spuit je ook veel?

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • J21. Jij vraagt naar het merk van de slips die ik draag. Het merk is Comfyballs, meestal in een lichte effen kleur. Dit zijn slips, die lekker strak om je billen zitten, maar extra ruimte hebben voor jongens met een grote zak, zeg maar een soort cupmaat, maar dan voor jongens zoals wij. De stof is daar enigszins elastisch, waardoor mijn kloten lekker naar beneden hangen, maar wel een beetje ondersteund worden. Het voelt alsof een onzichtbare hand je kloten heel zachtjes ondersteunt. Echt een heerlijk gevoel, vooral als je wat grotere hangkloten hebt, zoals wij. J21, ik kan jou dit zeker aanraden.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • J22 waarom wil je dat alle mannen met een string gaan lopen?

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongen 22 probeer niet te boos te worden

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Waarom zo op elkaar reageren? Laat iedere jongen toch zelf weten wat hij wil dragen. De ene jongen draagt graag een wijde boxer, nou prima. Vooral doen! De andere jongen heeft liever een wat strakkere slip. Ook prima. Ook gewoon doen! Zoals ik een dag geleden hierboven al aangaf draag ik altijd slips en dat vind ik heerlijk. Prima toch?! Geef elkaar wat ruimte en wees verdraagzaam wat dit betreft.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Wel een beetje een felle reactie j22

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Hallo jongen #18. Ik weet niet wat er 'vel' aan mijn commentaar was en wat er dan niet beter op wordt? NL is toch gewoon aan het verpreutsen o.m. door alle gedoe omtrent metoo en social media waar behoorlijk misbruik van wordt gemaakt. Kijk o.a. bij sportclubs waar jongens zich met boxer aan staan te douchen, te gek voor woorden maar ook wel een beetje meedoen met de meute. Mijn moeder zei net dat ze in de jaren 70-80 allemaal topless op het strand lagen en de mannen allemaal met slip o.i.d. Boxers enzo waren er toen helemaal niet, strings wel dus ik begrijp je 'rustiger reageren' niet helemaal.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • J22 waarom reageer je zo vel? M17 vind strings voor jongens gewoon een beetje raar. Als je begrepen wil worden moet je iets rustiger reageren, want zo maak je het er niet beter op

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Slips zitten juist heel fijn meisje van 17. Wat zijn 'normale' boxers? Van die losse flodderdingen die omhoog kruipen als je gaat zitten en waar je zeker je piemel niet in ziet zitten want oh oh, preutsheid ten top. Ik vind strings nog lekkerder om te dragen maar dat is dan helemaal een duivelse uitvinding. Dan maar gewoon geen ondergoed dragen want dan is er ook geen discussie meer over en dat zit nog heerlijk bevrijdend bovendien!

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik draag zelf ook regelmatig slips naast boxers. Slips zitten gewoon fijn. Je hebt meer vrijheid dan bij boxers en de ondersteunig is veel beter en fijner.

    Ik zie met sporten steeds vaker jongeren en mannen in een slip lopen hoor!

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Slips? Dat zit toch niet fijn. Doe normale boxers aan

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Jopngen van 18, sinds wanneer is een boxer normaal en wat heb jij tegen een slip?!

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • J22 en J17, welke merken dragen jullie. Ik draag ook slips en ben wel benieuwd naar het soort dat jullie dragen

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongen22. Ik draag ook slips met extra ruimte voor mijn zak. Ik heb ook grote kloten en deze slips zitten perfect. Ze ondersteunen alles goed, terwijl je het gevoel hebt dat je zak vrij hangt.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • J18 sommige jongens zijn gewoon vies

    14 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten