Skip to content
12 reacties
3136 weergaves

Weddenschap gewonnen maar wil piemel niet zien.

Zouden jullie je daardoor beledigd voelen. Ik heb nu dus een weddenschap met een jongen (goede bekende ook 15) gewonnen en nou moet hij naakt. Ik moet er bij zeggen dat ik het zeker wist dus zelf nooit naakt zou moeten. Ik wil het dus zo laten. Een vriendin wil wel mijn plaats innemen en die wil zelf ook wel naakt om het eerlijker en leuker te maken. Ik wil hem dus niet kwetsen, maar vind het helemaal niet leuk als hij alleen naakt voor me gaat staan en ook wel zielig. Het idee was van hem.

15 jaar
11 maanden geleden

12 Reacties

  • Ik denk van wel @m20. Het was bij hem op zolder dus ik moest eerst naar huis voor ik dat kon doen. Jezus wat was dat nodig.
    Nu ik er weer aan denk en jou lees heb ik wel spijt dat ik niet wat verder ben gegaan. Het was mijn kans, maar wat je zegt als ik aan zijn lul had getrokken was hij vast gekomen. Hij had het er zo te zien al erg moeilijk mee. Ik weet niet hoe dat gaat maar hij stond een beetje of hij erg moest plassen. Het is wel weer gezakt en we zijn nog in de tuin wat gaan drinken. Als ik hem tegenkom dan zie ik dat weer, zal bij hem ook wel zo zijn. Bij mij begon het dus weer onderweg naar huis.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Je ging lekker ts, terwijl je eerst niet wilde. Goed hoor je eerste jongen uit zijn broek en een stijve laten krijgen. Die gene van jongens over hun erectie is vaak gemaakt hoor. Net doen alsof ze geen geile gedachten hadden. Ik kom gewoon er voor uit dat ik geile gedachten heb. Jammer dat hij niet klaargekomen is toen je dat liet zien, soms is het te veel voor ze. Hij zal thuis de spanning er wel afgehaald hebben.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Zoals jij doet @m16 met meer jongens dat zie ik niet zitten. Met vriendinnen doen we dat wel. Het was de eerste keer dat ik een jongen stijf zag worden. Ik bedoel live, op de porno of een jongen in zijn sportbroekje wel al vaker. Dat vind ik al opwindend. Ik werd dus ook geil en heb hem laten zien dat ik nat begon te worden. Dat vroeg hij. Daar zijn we ook gestopt en hebben ons weer aangekleed.
    Ja hij vond het ook leuk, maar weet dat het daarbij blijft. Ik had hem nooit alleen als verliezer in zijn nakie laten staan, dat lijkt me zelf ook heel vreselijk. Hem niet willen zien vind ik ook weer beledigend. Goed opgelost. Mijn vriendin doet geheimzinnig. Ben zo benieuwd. Naakt heb ik ze allebei al gezien, maar ze gaan vast verder. Zij wil dat, hij weet ik niet zeker. Volgens mij ben jij een heel klein beetje exhibitionistisch.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Toch nog leuk dus gelukkig maar.
    En hij vond het ook wel leuk zeker om jouw naakt te zien en dat jij zijn stijve piemel stond te bekijken?

    Ik zit in een grote vrienden groep van jongens en meisjes van mijn leeftijd.
    Wij hebben heel vaak van dat soort weddenschappen of truth or dare spelletjes.
    En vaak is de inzet dat de verliezer naakt moet of het is een dare.
    We hebben elkaar allemaal wel eens naakt gezien maar het blijft spannend om te doen.
    Ik vind het altijd lekker om naakt te zijn terwijl ze naar me kijken. Ik word er wel geil van altijd.
    Dat weten ze ook dus ze dagen me vaak uit en dan eindig ik meestal naakt.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Hartstikke leuk toch. Er moet geen gedoe door komen maar ik weet het ook nog. Ik was ook bijna 15. Ik zag zijn piemel al wat groeien en een beetje vooruit gaan staan. Toen weer wat minder, hij probeerde hem nog rustig te krijgen en toen ineens wham. Bijna recht omhoog en groeide nog door. Was niet meer te houden en ik LOL. Geeft niets, ik kom hem nog regelmatig tegen en nog steeds lachen. Goed dat je er net als ik van genoten hebt. Mag gewoon.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Ja natuurlijk, het ging heel goed.Hij heeft zich gedragen en was niet uit naar meer. Hij vroeg wel dingen en die heb ik laten zien.ik kreeg zijn erectie er bij en gelijk gezegd dat ik dat normaal vond. Best groot, daar was ik eerlijk wel benieuwd naar en dat heb ik ook gezegd. Vriendin mee geplaagd, die is hem nu aan het uitdagen. Hoop dat het lukt, zal wel. Dat is alles, leuk eigenlijk. Toch kijk ik voortaan beter uit.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Laat even weten hoe het gegaan is m15

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Jullie zijn duidelijk. Ik had dit niet moeten doen. Ik heb al eens vaker een jongen naakt gezien dus dat is het niet helemaal, maar heeft ook te maken met hoe het gegaan is.
    Ik heb met hem gepraat en hem de keuze gegeven voor iets anders, maar zijn woord is zijn woord. Dan had hij maar niet moet wedden zegt hij, dan verlies je wel eens.
    Hij heeft wel belooft dat het luchtig en grappig wordt. Bij hem op zolder een striptease. Ik heb naderhand al gezegd dat ik daarna ook iets leuks zal doen. Ook helemaal naakt maar verder niets. Dan dus allebei aankleden. Ik wil niets meer dan dat, dat mag mijn vriendin gaan proberen. Dat moet er los van staan. Ik hoop wel dat dat wat wordt want hij is verder leuk. Dank jullie, ik zie er niet meer tegenop.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Iedereen is anders natuurlijk.
    Ik zou hem wel naakt laten gaan. Ik vind dat gewoon geweldig welke jongen vriend, klasgenoten of wat dan ook ik wil het wel zien.
    Hoe meer piemels hoe beter zeg ik altijd.

    Jij wil hem dus liever niet naakt zien.
    Waarom ben je dan een weddenschap met hem aangegaan met als inzet naakt?
    En nog wel terwijl je wist dat jij zou gaan winnen?
    Hij heeft het zelf voorgesteld ok, maar dan had jij ook een andere inzet kunnen noemen.
    Dat deed je niet dus ja nu heb je jezelf te pakken.

    Hij had of gehoopt dat hij jouw naakt zou gaan zien. Ofwel hij wil heel graag dat jij hem naakt gaat zien en heeft daarom expres verloren.

    Hij kan nu dus blij zijn of zenuwachtig voor wat er gaat gebeuren.
    Je moet hem een keuze geven en dan kijken wat hij graag wil.
    Een 2e weddenschap, een andere dare dan deze of die vriendin.

    Waarom wil jij hem niet naakt zien en je vriendin wel?

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Niet doen wat je niet wilt ts. Dat geldt voor alle seksuele dingen en in de eerste plaats voor hem ook al heeft hij die weddenschap verloren. Geeft hem de kans om iets anders te doen, zoals een ijsje voor je betalen. Vindt hij het niet erg of zelfs spannend, jongens hebben dat vaak, dan moet je eerlijk zeggen als je dat niet wilt zien. Wat je vriendin met hem wil moet ze zelf met hem regelen.
    Wat ik zou doen is hem als hij er geen grote problemen mee heeft is hem heerlijk uit zijn broek laten stappen en daar gemene opmerkingen over maken. Wel zou ik hem ook niet alleen naakt laten staan maar zelf ook strippen en het leuk maken, wat je ook al zegt. Zorgen dat hij een stijve krijgt, dat zie je dan als bonus gebeuren en daar kun je weer opmerkingen over maken. Veel jongens zijn zo leuk als ze verlegen of beschaamd zijn. Maar goed ik ben veel ouder dan jij en veel erger.
    Als een van de twee niet wil, niet doen dus.
    Wil je wel, maak het dan leuk.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Hij zal wel teleurgesteld zijn, want reken maar dat hij zich maar al te graag naakt laat zien aan je. Tja, je hebt zeg maar wel de weddenschap aanvaard, dus feitelijk moet je nu wel naar hem kijken. En nee, dat betekent niet dat je zelf ook uit de kleding moet voor hem. Jawel, dat zal hij wel willen, maar doe alleen wat goed voelt voor jou. En oh, laat niet je vriendin het opknappen, die weddenschap maakte hij met jou!

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • hij had die weddenschap niet met je vriendin maar met jou, toch? dan verwacht jij van hem dat hij zich houd aan de afpsraak en dat moet jij dan ook doen vind ik. Dus jij en hij samen, hij helemaal bloot en jij niet, of leuker zou zijn wel natuurlijk. maar niet een vriendin sturen daarvoor dat zal hij misschien echt niet leuk vinden. En voor jou, bereid je maar voor dat hij super opgewonden zal zijn en dus zeker stijf. Ik heb dit een half jaar terug ook eens gedaan, met 2 meiden maar ik kon het gwn niet meer houden en kwam daar zelfs klaar. schaamde me wel, maar zij vonden het super gaaf zijden ze.

    15 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten