Skip to content
27 reacties
3014 weergaves

Ik hou van anale seksspeeltjes is dat apart?

Ik hou dus super veel van anale seksspeeltjes alleen ben ik daar niet veelste jong voor. Ook kijk ik super veel porno op pornhub enz. Maar kan je daar ook verslaafd aan raken?
Gebruiken jullie ook veel anale seksspeeltjes zoals butt plug enz.

Groetjes
.....

15 jaar
11 maanden geleden

27 Reacties

  • Leuk dat jullie door jouw vriendin haar initiatief jullie fantasieën en wensen hebben ontdekt. Jij had voor die plug geen ervaring met anale stimulatie of penetratie? Blij dat je dit genot ontdekt hebt dan? Met een peniskooi heb ik geen ervaring. Mijn vriendin en ik vinden toys en strings ook leuk. Met een plugje onder een string heb ik geen probleem, al begrijp ik best dat dit wat moeilijk kan zijn. Enjoy!

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • @j22 Wij verrassen elkaar regelmatig. Zoals ik al schreef is er sindsdien veel gebeurd en zeker niet eenzijdig. We kenden elkaar al van op school voor we samen wat kregen, maar de vonk sprong over toen we met de vriendengroep naar het zwembad waren en zij plots ook in stringbikini verscheen. Toen ik haar daar mee complimenteerde antwoordde ze zonder blikken of blozen dat ze hoopte dat we zo beter bij elkaar zouden passen. Die opzet is gelukt. Haar experiment met de buttplug kwam uit een lang gekoesterde nieuwsgierigheid en, zo bleek achteraf, omdat ze op het internet foto's en filmpjes was tegengekomen van dames die een vossenstaart droegen die met een buttplug omhoog werd gehouden. Dat beeld spookte al een hele poos door haar hoofd en ze wist dat ze het ooit zelf zou willen proberen. De eerste stap was dan ook de actie waar ik eerder over vertelde.
    Het duurde daarna niet heel lang voor ik zelf ook eens probeerde hoe het voelt om zo'n plug in te brengen. Dat viel helemaal niet tegen, wat zeg ik, dat was een openbaring. Enige nadeel was wel dat ik er onmiddellijk een joekel van een erectie bij kreeg, die met geen mogelijkheid te onderdrukken bleek. Hoe vaak ik ook klaar kwam, zodra die plug er in ging, of bleef, groeide hij opnieuw. Op zich wel lekker natuurlijk, maar zo kon ik hem niet net als haar proberen dragen in het openbaar. Dat was jammer, want we hadden min of meer afgesproken dat we onze plugjes een keer wilden proberen op het strand onder onze zwemstring.
    Omdat ik inmiddels ook wist van haar droomstaart, doorzocht ik het net op zoek naar een mooie en betaalbare om haar cadeau te geven. Tijdens een van die zoektochten struikelde ik ook over kuisheidsgordels. Die vond ik er nogal ongemakkelijk uit zien, maar het bracht me op het idee dat zoiets toch ook voor mannen moest bestaan. Het duurde niet lang voor ik een betaalbare kunststof peniskooi vond. Uiteindelijk bestelde ik die dag en een staart voor mijn lief en een kooi om mezelf in op te sluiten.
    Het werkt. Wanneer ik nu mijn plug wil dragen, trek ik me eerst af, was mezelf goed en doe dan de kooi rond mijn piemel. Wanneer ik dan daarna de plug in breng, heb ik geen ruimte meer om te groeien. Dat voelt even ongemakkelijk, maar dat trekt snel weg. Bijkomend voordeel, mijn string is ook nooit meer te klein. De dag dat ik haar de staart cadeau heb gedaan had ik mezelf uit voorzorg eerst opgesloten. In het cadeau zat de staart en een kettinkje met twee sleuteltjes. Het heeft even geduurd vooraleer ze voor me paraderend met haar staart in de gaten kreeg waarvoor die sleuteltjes toch dienden. Ze begon al bang te worden dat de aanblik van haar met staart me niet opwond...

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • @J18 Toch leuk dat ze jou kan verrassen met haar initiatief? Zou jij jouw vriendin ook zo durven verrassen? De spits is er al af, dus de stap voor jou is niet meer zo groot, toch?

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik had nooit stilgestaan bij deze mogelijkheid tot mijn vriendin er plots een in had. Ze deed er heel relaxed over, alsof ze nooit iets anders had gedaan. Achteraf bleek het ook voor haar gewoon de eerste keer te zijn geweest. Sindsdien is er veel gebeurd :)

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Was jouw ervaring met die dildo nu beter? Heb je dit nu ook samen met een vriend gedaan / of laten doen? Was jouw orgasme intenser nu je gevuld werd door die dildo. Ben wel wat benieuwd naar uw ervaring.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Een dildo van 20cm hoeft geen probleem te zijn, je moet die niet ( meteen) helemaal inbrengen. Samen met een vriend of vriendin een dildo gebruiken is inderdaad nog fijner. Ik ben zeker dat je anale stimulatie en penetratie nu wel opwindend en lekker zal vinden. Veel plezier ... en genot ook uiteraard.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • @j22 misschien heb ik alles te snel gewieden was20cm in een keer te veel. Ga het opnieuw proberen en vraag hulp aan een vriend.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • @J19 Alle begrip dat je het maar niets vond uiteraard, niet iedereen vind anaal even lekker. Was je al eens klaargekomen met een plug of dildo in? Een orgasme voelt sowieso toch wat anders als je anaal "gevuld" bent, ik vind het gevoel veel intenser.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Beste TS, Je houdt van anale speeltjes en dat is best, maar laat het geen obsessie worden. Seks is iets dat je in principe met een partner doet.

    Op internet zijn wat filmpjes te vinden van een jongen die daar ook erg mee bezig is. Het begint op ongeveer jouw leeftijd. Toen zag hij er ongeveer uit als dat vogeltje Tweety uit de Peanut strip. Geleidelijk aan werd hij ouder en werden de speeltjes groter.
    Het begon met een bescheiden dildo maar ze werden steeds groter. tot gigantisch. In zijn laatste filmpjes duwt hij de steel van een hamer naar binnen en in een ander filmpje de handvatten van twee schroevendraaiers.
    Als ik dat zie vraag ik mij af wat het genot is en of er nu nooit eens wat kapot gaat daar van binnen.

    Op zich was het een knappe jongen om te zien. Naarmate hij ouder werd ging hij er steeds beter uitzien, totdat hij het huis uitging, te zien aan de achtergrond van de filmpjes. Nu is hij twintig of iets ouder en ziet er uit als een junk. Onverzorgd en vermagerd. Blijkbaar is er niemand meer die op hem let. Zo jammer! Zo jong nog en dan al naar de sodemieter.

    Wat zijn jouw dromen TS? Ook steeds grotere dingen naar binnen duwen? Of ben je op zoek naar iemand om samen de seks te ontdekken op een wat socialere manier. Samen is toch echt leuker! Een warm lichaam in je armen is dat niet fijner dan een dildo in je anus?

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • 3x geprobeerd maar vond het niks. 1x een plug en 2x een dildo. Alles de vuilnisbak in.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Om op je laatste vraagt te antwoorden: Ik heb verschillende plugs en dildo's in verschillende afmetingen en materialen. De heel realistisch aanvoelende, flexibele dildo's hebben mijn voorkeur. Plugs liefst met reen smal uitwendige greep/voetje ( past beter) en een slanke verbinding naar de eigenlijke plug. Een slanke verbinding tss voet en plug is fijner om ( ook wat langer) in te houden. De grootte van de plug zelf is eigen voorkeur uiteraard. Ik vind plugs met een losse kogel erin fijn, bijvoorbeeld bij het stappen. Vibrerende prostaat stimulators zijn ook erg fijn in gebruik.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Niks mis meer ik was even oud als jouw toen in mijn eerste anale seksspeeltje kocht.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Anale speeltjes zijn niet meteen ieders ding, maar zeker niet vies of raar. Wel heel lekker, voor de liefhebbers. Als jij ze lekker vindt, zeker doen.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik vind het nogal vies en apart

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • @j19, jazeker. Al gebruik ik ze eigenlijk alleen maar thuis en heb ik ze verder niet in.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • @J19 Ja hoor, zo'n plugje wordt zeker ook gewoon gedragen, bijv tijdens wat saaie klusjes of winkelen enz.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • @J15, draag je de plugs ook zo wel eens?

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Is niet raar (denk ik) om anale stimulatie fijn te vinden. Zelf heb ik ook een paar buttplugs en vind ze erg fijn.
    Ben je, net als ik, misschien wat jong? Ja.
    Zou dat je moeten tegenhouden? Niet persé.

    Geniet gewoon van wat goed voelt

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • J22 voor velen is het geen stap om te overwinnen. Wij vinden het gewoon vies en niet lekker.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Zo apart is dit ook niet meer hoor. Een hele tijd geleden spraken we met de winkeldame van een goede sexshop. Ze vertelde ons dat ze veel anale speeltjes verkocht, aan beide geslachten en alle geaardheden, single en koppels. Het grote taboe is aan het verdwijnen, al blijft het voor hetero mannen en koppels toch nog steeds een stap waar ze niet zo open over zijn. Hoeft uiteraard ook niet. Vies is anale seks allerminst.

    22 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten