Skip to content
8 reacties
1412 weergaves

Anaal lukt niet

Dit weekend heb ik voor het eerst anale seks geprobeerd. Alleen ging het niet zo goed. In de eerste houding (ik op m’n rug met mijn benen omhoog), lukte het niet goed, hij kon er niet goed bij. Daarna hebben we doggy geprobeerd, hierbij kon hij wel goed bij mijn kontje. Maar hij kreeg hem er niet goed ingeduwd. Wat ging er mis? Was ik niet ontspannen genoeg om hem toe te laten? Ben ik te strak en moet ik met speeltjes oefenen? Of had ik mezelf keer moeten openen met speeltjes voordat hij hem bij mij naar binnen bracht?

20 jaar
12 maanden geleden

8 Reacties

  • Hallo! Het is een strontgat! Zit je soms ook met je handen in je eigen kak als je op de wc zit?

    19 jaar
    12 maanden geleden
  • De Ts is heus niet de eerste of enige die nieuwsgierig is naar anale stimulatie en penetratie. Het taboe rond anale seks - eventueel ook in hetero relaties - wordt stilaan wat kleiner, maar blijft voor vele toch een issue of zoals voor u een absolute no-go. Dit is uiteraard uw goed recht en dit moet gerespecteerd worden. Net zoals iemand die hier benieuwd naar is of van genieten ook dit respect verdient.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Het is een uitgang voor poep. Maar als jij het leuk vind om daar dingen in te stoppen dan kan ik jou niet stoppen

    19 jaar
    12 maanden geleden
  • Is hij wel stijf genoeg en heeft het ook niet te maken dat de ontvanger misschien niet ontspannen genoeg is? Gebruik ook veel glijmiddel.

    15 jaar
    12 maanden geleden
  • Goed ontspannen zijn is inderdaad belangrijk om je vlot en pijnloos anaal te laten nemen. Je laten vingeren door die vriend wil je misschien ook niet meteen en rimmen is wel heel intiem voor een eerste ervaring. Anaal likken / laten likken wil ook niet iedereen. Je kan eventueel een plug, dildo of vibrator gebruiken om je kringspiertje voor te bereiden op penetratie door die vriend. Zelfs als hij wat groter geschapen is kan anale penetratie echt zonder pijn. Veel plezier en genot.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Zomaar beginnen is wat te, zelf oefenen om te keren ontspannen als er anaal iets in komt. Goed glijmiddel en ook je partner je met vingers en speeltje laten openen eerst

    Lepeltje Lepeltje proberen,of liggend met kussen onder je heupen zo heb je minste spanning in je lijf qua positie

    19 jaar
    12 maanden geleden
  • best genoeg voorspel hebben voordat je een piemel erin stopt. Dat kan door te rimmen en te vingeren. Zo geraakt je kringspier ontspannen

    21 jaar
    12 maanden geleden
  • 1e belangrijke ding: ontspan! 2e belangrijke ding: glijmiddel! En dan is het makkelijker als je het eerst met een vinger probeert, zodat je voelt hoe je moet ontspannen, dan een 2e vinger.. enzovoorts.. Zeker in het begin is het lastig om je te ontspannen maar na een paar keer geprobeerd te hebben gaat het steeds makkelijker en wen je aan het gevoel. Niet meteen proberen om zijn penis in te brengen, zeker niet als hij een redelijk formaat heeft! klein beginnen en opbouwen naar groter, dan komt er vanzelf een moment dat hij wel makkelijk bij je naar binnen kan!

    23 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten