Skip to content
6 reacties
1394 weergaves

Wie draagt er jockstrap naar school

Ik draag bijna altijd jocks maar wanneer ik L.O. Op school heb draag ik een boxer van Björn borg wie draagt er ook een jockstrap op school tijdens L. O. En wat is de reactie van andere jongens

18 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • @J22, wat voor sportclub werd een jock dan aangeraden?

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Ikzelf draag vooral strings, maar in de sportclub werd aangeraden ( maar niet verplicht uiteraard ) om een jock te dragen. Dus verschillende droegen ook een jockstrap, maar op school droeg toch niemand een jockstrap. Ik droeg op school ook geen string bij het sporten of zwemmen, maar na de zomervakantie was duidelijk zichtbaar dat ik strings droeg.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik heb het wel ooit gedaan maar ik heb er maar een en ook maar een string. Zou er wel meer willen hebben maar ze zijn bijna nergens te koop. Deze had ik op aliexpress gekocht. Nadeel is dat je er dan lang op moet wachten en dat de maten heel anders zijn dan hier. De eerste die ik kocht was veel te klein en toen moest ik dus opnieuw wachten. ik draag ze alleen op dagen dat we geen gym hebben en dan liefst onder een joggingbroek.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Meestal word je bij een slip al vreemd aangekeken. Laat staan bij een jockstrap... Waarom dragen jullie eigenlijk jockstraps en wat vinden ze er thuis van?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag ook jockstrap en sinds 2 weken ofzo ook tijdens L.O ze vinden het nog steeds heel gek maar ik trek me er niks van aan

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • ik heb gewoon een jockstrap aan.
    in begin keken ze raar.
    maar er zijn er nu meer met een jockstrap slip enz.

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten