Skip to content
6 reacties
1630 weergaves

ik had geen onderbroek aan

Gistermiddag op de klassedagen begonnen er twee meiden ineens met me te dollen en haalden een grapje uit waarbij er eentje mijn broek omlaag trok. Maar ik had die morgen mijn boxer uitgetrokken om een klein ongelukje.
Tegen die twee wilde ik dat natuurlijk niet zeggen en heb gezegd dat dat hun zaak niet is en dat je sws een jongen zijn broek niet ongevraagd uittrekt. Ze hebben excuses aangeboden. Ik vind het eigenlijk ook niet zo erg dat ze mijn lul gezien hebben want die is best groot. Maar nu heb ik een afspraak met een van die meiden om wat te drinken en te wandelen en die gaat er vast over beginnen. Ik wil wel iets meer met haar dus ik moet iets verzinnen. Vergeten aan te trekken in haast is zwak ik moet iets anders?

17 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • Leuk, meeste tips van meiden. Bedankt allemaal, ik moest ook om lachen het was ook niet zo ernstig. Het liep nog anders. Ze heeft toegegeven dat ze het al dacht en daarom het grapje deed. Het andere meisje deed alleen maar mee, die was nu een beetje bang geworden.
    Ook dat ze zelf ook wel zonder slipje gaat. Ik heb het dus maar zo gelaten dat ik het ook wel eens expres doe. Daar dacht ik daarvoor ook al het meeste aan. Maar kijken hoever ik morgen met haar kan komen. Mijn anaconda verwacht er veel van haha.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • M16. Dat is waarschijnlijk in de zak, denk ik.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS
    Zeg gewoon dat je het altijd al zielig hebt gevonden, dat er grote dieren in kleine hokjes worden opgesloten.
    En dat jij daarom je annaconda zoveel mogelijk de vrijheid gunt. :-D

    Die meid komt daarna het eerste uur niet meer bij. En dan heeft zij een schone onderbroek nodig.
    Succes

    Bij mij hebben jongens ook wel eens mijn jurkje of rokje opgetild.
    Zo heel stiekem van achteren.
    Dat hoort ook niet natuurlijk, maar heel erg vind ik het niet. Als ze het maar niet de hele dag door doen. Want dan krijgen ze een knietje en een paar nagels op plekken waar het onwijs pijn doet.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet zo moeilijk hoor. Je kunt altijd zeggen dat je die dag "commando ging". Sommige jongens vinden dat spannend. Is wat apart maar niet beslist gek of zo. Komt meer voor.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Haha die zullen wel even raar gekeken hebben. Maar nu een date dus hij is duidelijk goedgekeurd.
    Dat wordt wat, straks drie kinderen en die vragen aan pa en ma hoe het begon. Nou ma trok pa’s broek omlaag, maar hij had geen onderbroek aan en dat zag er zoo lekker uit. Waarom had hij geen onderbroek aan? Daar had hij in geplast.
    Nou veel suc6 hou ons op de hoogte. Ik moet vreselijk plassen van de lol en mijn broek zakt er van af.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je meer met haar wil dan is alles toch al goed aan het gaan jongen 17. Ze wil een afspraak met je dus ze knapt niet af omdat je geen onderbroek aan had en op je forse gereedschap ook niet. Trouwens zagen ze dat niet zitten en was dat niet de aanleiding van hun grapje? Of ben je een opschepper?
    Als het ongelukje niet erg genant voor je is, zou je er eerlijk over kunnen zijn. Veel meiden zoals ik houden van eerlijke jongens die niet macho zijn en dat soort dingen toegeven.
    Ben je dat wel een beetje dan kun je een beetje geheimzinnig zeggen dat je dat heel af en toe lekker vindt en dat dat gisteren was. Doe je op dat afspraakje je boxer aan? En zij? Spannend.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten