Skip to content
7 reacties
806 weergaves

Degelijke zwemslip

Ik zoek een degelijke zwemslip, waar je hem niet zo in ziet zitten en ook niet kunt zien dat ik niet zo veel heb. Ik ben vorig jaar overgegaan op een slip voor in het zwembad en in zee en die bevalt mij zelf prima (speedo). Alleen je ziet dat net te duidelijk en ik krijg (flauwe) opmerkingen. Ik zoek er dus een waar je minder in ziet zitten en waar dat kwa volume meer lijkt.
Dus een ander merk of andere vorm. Ik weet dat hier leuke opmerkingen op komen maar die liever hier dan in een winkel of van vrienden. En als er ook maar de goede tip bij zit. Liefst te bestellen op internet.

18 jaar
1 jaar geleden

7 Reacties

  • Ik draag zelf al enkele jaren zwemslips van Speedo. Ik ben altijd heel tevreden geweest van het merk. Als je wilt dat je bobbel minder hard opvalt moet je donkere kleuren dragen. Als je wilt dat je bobbel net meer opvalt moet je lichte kleuren dragen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @TS, kijk even bij Addicted of Andrew Christian.

    @m23, misschien geen onzin schrijven of terug naar meisjestopic en daar blijven.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J19. Alleen maar nieuwsgierig hoor, maar gaat dat kussentje dan vol water? Dan grijp je een jongen even daar om hem om te warmen na het koude water en dan loopt er een sponsje leeg. Je kunt toch beter je kleine lul laten zien, dan dat dat uitkomt.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik train in een adidas Performance Infinitex zwemslip zo een met 3 strepen. Heb nog een erg kleine en daar valt het minder in op dan in me speedo die ik eerst had. Heb wel de zwarte. Me moeder had hem bij wehkamp besteld.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ooit een strakke zwemboxer op Aliexpress besteld en daar kreeg ik een soort kussentje bij. Voorin de boxer zat daar ook een zakje voor. Daardoor krijg je net een wat dikkere bobbel. Misschien is zoiets wat voor jou?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Laat hem gewoon een beetje zien in die slip jongen 16. Speedo is een topmerk dus dat kan en laat ze kletsen. Ik vind dat heerlijk. Weet dat er veel meiden zijn die juist een jongen met een wat kleinere zoeken als vriend of om het een keer te proberen. Scheelt pijn.
    Je kun ook nog proberen om hem er wat minder zichtbaar of voordeliger in te proppen. Sorry dat ik het zo noem, ik had een paar dagen terug een topic over jongens die eerst even trekken voor ze hun broek uitdoen. Dat topic was ineens weg. Er klaagt hier iemand over alles wat niet serieus is. Gebrek aan humor.
    Daarom gewoon die speedo aan en kijk zelf even in de spiegel hoe hij er het beste in zit en oefen op reakties als je de standaard opmerkingen krijgt.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Er is een winkelketen waarvan de naam rijmt op marathon. Heel veel keus, niet duur en goede zwemspullen. Omdat het een Frans bedrijf is, veel keus in zwemslips, boxers en jammers.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten