Skip to content
54 reacties
7857 weergaves

Mijn vriendje heeft hangballen

Mijn vriendje (16) heeft echte hangballen. Zijn er meer jongens, die dat hebben? Ik vind het geen probleem ofzo, maar het lijkt mij voor hemzelf zo ongemakkelijk. Zijn er meer jongens, die hier ervaring mee hebben? En is het ook ongemakkelijk of valt dat wel mee? Hebben jullie ook tips voor mij hoe ik hier het beste mee om kan gaan?

15 jaar
1 jaar geleden

54 Reacties

  • Ik ben een andere jongen van 17 jaar. Ik zou dat ook wel willen. Welke jongen niet, eigenlijk?!

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • M18. Wat jij beschrijft om met 2 vriendinnen te zijn, waarbij de ene wordt geneukt en de andere met de zak van de jongen speelt, dat lijkt mij fantastisch. Ik heb ook een lange laaghangende zak met grote kloten onderin. Ik zou dit wel willen. Genot voor beide meiden en voor de jongen.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb geen cockringen gebruikt om een lange laaghangende zak te krijgen. Wel is mijn zak glad geschoren. Mijn kloten hangen meestal onderin mijn zak.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • wel fantasie van mij dat jongen zijn ballen in je stopt in plaats van lul

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • welke jonge gebruikt cockringen boven elkaar om zijn ballen te stretchen? EN ZO mooi hangzak te bekomen

    hoe kan ik hier een item plaatsen?

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen18. Ik vind het jammer voor jou als jongen dat jij tijdens het neuken pijn aan jouw kloten voelt, doordat jouw lange zak tegen het meisje aan ketst. Voor mij als meisje voelt het wel heerlijk als ik die lekkere grote kloten tegen mij aan voel ketsen. Maar ik denk met jou als jongen mee. Is het een idee dat er dan nog een vriendin bij is, die dan tijdens het neuken jouw zak vast pakt en misschien zachtjes met jouw kloten speelt, dit om te voorkomen dat jij pijnlijke kloten krijgt.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Soms voel je je ballen zo hard ketsen dat t echt ongemakkelijk en soms gevoeglig wordt, das echt een nadeel.
    Maar wat jullie zeggen over aantrekkelijk is zeker waar, t is echt heerlijk als ze goed verwend worden.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • @jongen 18: wat is er onhandig aan hangballen? Ik vind het prachtig, een lange laag hangende zak waarin de ballen zich mooi aftekenen

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen18. Jij moest eens weten hoe mooi ik het vind dat jij van die prachtige hangballen hebt. Jongens, die dat hebben, vind ik echt geweldig om te zien en om mee te spelen. Dit vind ik een super aantrekkelijke kant van jou. Waarom vind jij het zelf onhandig? Ik zou wel een jongen willen hebben, die lekkere grote hangballen heeft. Ik zou die jongen heerlijk willen verwennen, waarbij ik zijn ballen zeker niet zou overslaan. Jij bent een bevoorrechte jongen en jij mag best meer trots zijn op die mooie ballen van jou. Jij laat hiermee mijn meisjeshart zeker sneller kloppen.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik kan ook meepraten wbt hangballen.
    Eerst vond ik dat altijd echt super, het staat natuurlijk best mannelijk onder de douche enzo.
    Maar nu ik sexueel actief ben kom ik erachter dat het soms best onhandig is, hoewel het in het voorspel wel echt heerlijk is!

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Meisje18. Helemaal eens. Mijn vriendje (15) heeft gelukkig echt een stel low hangers, van die lekkere grote kloten, die onderin zijn zak hangen. Ook heerlijk om zachtjes aan te voelen en om heerlijk mee te spelen. Lucky me!

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Hangballen zijn mooi! De ultieme vorm van mannelijkheid. Ik vind dit zeer aantrekkelijk! Ook heerlijk om aan te voelen, vooral als de zak lekker glad is.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • J21. Wat jammer voor jou met die stoot in jouw zak. Dat moet jou wel veel pijn hebben gedaan. Vreselijk! Kun jij niet, zoals M17 zegt, een tok om doen om jouw zak en jouw kloten te beschermen? Dat is toch een goed idee van M17? Jij hebt een mooie grote zak met lekkere grote hangende kloten en dan heb je natuurlijk wel meer kans om tijdens het sporten daar een bal te krijgen. Voor mij is dit een soort van heilig gebied, waar een jongen nooit pijn gedaan mag worden, alleen liefdevolle aanrakingen, zoals M17 ook zegt. Jouw zak en jouw kloten zijn zeer gevoelig, wat ik overigens wel geweldig en aantrekkelijk vind aan een jongen. Had het jou geholpen als je na die stoot in jouw zak een poosje door een meisje heel zachtjes aan jouw zak was gevoeld met als bedoeling om jouw pijn aan jouw kloten te verlichten? In dat geval had ik dat dan wel willen doen.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • J21. Wat lijkt mij dat naar voor jou dat jij tijdens het sporten een bal tegen jouw zak hebt gehad. Dat heeft jou waarschijnlijk heel veel pijn gedaan aan jouw kloten. Dat je onmiddellijk met jouw handen naar jouw zak greep en ineen zakte op de grond. Ik vind dat zo jammer voor jou als jongen, ik kan zoiets (bijna) niet aanzien. Als ik erbij was geweest, dan had ik jou wel willen helpen, alleen ik zou niet weten hoe. Om jou hiertegen te beschermen, heb ik een vraag aan jou. Is het een goed idee als jij voortaan een tok aan doet, dit om jouw zak goed te kunnen beschermen? Ik probeer met jou mee te denken.

    Je vroeg ook of er jongens/meisjes waren, die ervaring hebben om de kloten van een jongen te strelen. Strelen wel, maar knijpen niet. Dat vind ik gemeen naar een jongen toe. Dat doet een jongen (heel veel) pijn en ik vind dat je een jongen (daar) geen pijn mag doen. De kloten van een jongen zijn heel gevoelig, dus doe ik voorzichtig strelen, heel zachtjes aan voelen, kusjes op geven en zachtjes aan likken. Ik vind dat je een jongen in dit gebied alleen maar mag verwennen. Ik heb het beste met een jongen voor.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb zelf ook 2 grote hangballen waar ik meestal wel trots op ben! Het enige lastige is dat hangballen lager en dus ook losser hangen dan kleine strakke ballen, waardoor jongens met hangballen sneller in hun ballen geraakt kunnen worden. Dit doet volgens mij meer pijn bij ons, omdat ze zo los hangen en er eigenlijk vrij spel is. Onlangs botste er bijvoorbeeld een basketbal tegen mijn ballen. Normaal gezien zou dat niet zo veel pijn moeten doen, maar doordat ze laag hingen greep ik meteen naar mijn zak en zakte ik ineen op de grond.

    Tips om er mee om te gaan: Misschien raar, maar ik vind het zalig als mijn vriendin mijn ballen streelt, of er soms eens in knijpt. Vaak doet ze dat knijpen terwijl ze me aan het aftrekken is. De ene keer knijpt ze zacht, de andere keer weer hard. Op die momenten doet dat knijpen pijn, maar is het ook opwindend omdat je niet weet wanneer ze zacht of hard gaat knijpen. Het geeft je het gevoel alsof zij de macht over jou heeft op dat moment en dat geeft het aftrekken een extra spanning. Zijn er nog jongens die dit opwindend vinden? Of zijn er meiden die dit ook doen bij hun vriendjes?

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen23, ik ben het helemaal met meisje17 eens. Ik heb echt ontzag voor een jongen zoals jij, die zo mooi mannelijk is. Misschien vind je het wat overdreven, maar ik houd ongelooflijk veel van een mooie jongen. Alleen al de gedachte maakt mij al helemaal gelukkig. Ik hoop dat jij meer trots op jouw grote zak bent dan dat je dat soms vervelend vindt. In het algemeen vind ik dat veel jongens wel meer zelfbewust mogen zijn wat dat betreft. Veel jongens zijn zoveel mooier dan zij soms zelf in de gaten hebben. Mijn meisjeshart (en waarschijnlijk van meer meiden) gaat hier zeker sneller van kloppen.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • M17 ja ik ben er ook wel trots op het staat zeker mannelijk meer kan ik er eigenlijk ook niet over vertellen

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • J23. Wat is er voor jou als jongen zo vervelend aan het hebben van een grote zak? Ik probeer het te begrijpen. Jongens met een grote zak zoals jij adoreer ik bijna. Voor mij is het bijna de volmaakte schoonheid van mannelijkheid. Ik vind het echt heel mooi!

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb zelf ook echt een grote zak en het kan soms vervelend zijn.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongens met lekkere grote hangende kloten zijn super aantrekkelijk. Ik fantaseer hier vaak over. Wat dat betreft ben ik het helemaal eens met M16. En J16, jij valt hiermee heel erg in de prijzen bij ons als meiden. Hoe vind jij dat?

    17 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten