Skip to content
11 reacties
2061 weergaves

Niet klaarkomen

Hallo, altijd als ik met mijn meissie (ook 16) seks heb, kom ik tijdens t neuken niet klaar. Zij wel (na 20 minuten ongeveer). Vervolgens trekt zij me af en meestal kom ik dan wel klaar, soms lukt het dan ook niet of moet ik het zelf doen. Ik gebruik geen drugs/alcohol en heb geen soa. Ik vind de seks nu ook heel lekker en wordt ook erg opgewonden, maar ik wil ook weleens in haar spuiten (met condoom uiteraard). Weet er iemand hoe dit komt en/of wat ik eraan kan doen? En zijn er meer jongens die dit hebben?

16 jaar
1 jaar geleden

11 Reacties

  • Nu ook een jaartje ouder. Dat vind ik heel fijn voor je! Ik hoop ook dat je nog steeds lekker lang in haar kunt blijven om haar te laten genieten. En om daarmee ook samen te genieten want jij toont dat haar genot jou raakt anders ga je niet zo lang door zonder zelf te komen.

    22 jaar
    11 dagen geleden
  • Hier TS weer (inmiddels jaartje ouder geworden)
    Lieve woorden van je, M21! Het is inmiddels al een paar keer gelukt om in haar klaar te komen. Ik denk dat vooral de tip om een paar dagen niet te rukken heeft geholpen. De tip van dunnere condooms heb ik nog niet geprobeerd.
    Maar zeker bedankt voor al het meedenken!

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Hallo TS, we zijn nu een half jaar verder, is het je nu aan de hand van de tips hier gelukt om in haar klaar te komen tijdens het neuken? Ik hoop het voor je! Je bent erg vrouwvriendelijk en hebt haar nooit de schuld gegeven dat je tijdens het neuken niet kon komen, maar hebt haar, na 20 minuten stoten zonder eigen zaadlozing, wel een orgasme gegeven.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi J22, TS hier weer.
    Mijn vriendin vindt het niet erg en nu trekt ze me altijd af na de seks en kom ik dan. Dat vind ik ook heel fijn, dus een heel groot probleem vind ik het niet. Alleen soms vind ik het wel jammer dat ik niet kan komen tijdens de seks zelf. Mijn vriendin komt wel bijna elke keer klaar tijdens de seks.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dagelijks masturberen is heel normaal.
    Maarre, als je vriendin erg nat en glad is voel je gewoon minder, al helemaal met condoom. En kom je dus niet klaar als je haar neukt. Of dat erg is? Tja, jammer is het wel, maar verder? Komt zij wel klaar als je haar neukt? Vindt zij het erg als je pas na haar klaarkomt, in haar handen, vingers, lippen, mond?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • 4/5 in de week is op zich heel normaal, maar kan er wel voor zorgen dat je minder makkelijk komt tijdens seks. Ik ruk eigenlijk nooit meer sinds ik een vriendin heb. Soms kom ik dan bijna een week niet, maar ik kan nu wel makkelijker door seks klaarkomen. Daarvoor had ik beetje hetzelfde als jij

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier weer
    Bedankt voor jullie reacties, zijn zeker hulpvol. Nu masturbeer ik ongeveer 4/5 keer per week schat ik, maar eigenlijk nooit op de dag dat ik weet dat ik ga neuken

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat herken ik wel een beetje. Daar zou het zeker mee te maken kunnen hebben. Je bent dan erg gewend om klaar te komen op de manier waarop je zelf masturbeert.
    Hoe vaak kom je zelf klaar? Doe je het ook kort voordat je echt seks hebt met je vriendin? Dan zou ik als tip geven om eens een paar dagen niet te masturberen en dan samen seks te hebben. Denk dat je dan gemakkelijker klaarkomt tijdens de seks met je vriendin.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb wel een beetje hetzelfde gehad. Ik ruk altijd best wel hard om gewoon snel klaar te komen, maar met sex duurde het dan echt heel lang. Wat bij mij heel erg hielp is gewoon een hele tijd niet rukken. Op die manier ging dat best wel snel over en kwam ook redelijk snel klaar door sex. Je bent dan veel veiler en kan veel makkelijker klaar komen

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi, TS hier.
    Dat is misschien wel een goeie tip ja. Ik vind nu de seks ook heel fijn (denk fijner dan aftrekken), maar ik kom dus gewoon nie. Mss dat het ook met snelheid te maken heeft, want ik ruk veel sneller dan dat ik neuk. Weet niet of andere jongens dat herkennen?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat hoor je niet vaak, 20 minuten neuken zonder klaar te komen, haha. Neuk je met condoom? Probeer eens extra dunne condooms, dan voel je vaak al veel meer

    22 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten