Skip to content
26 reacties
6071 weergaves

Gepijpt worden

Ik ben 19 (bijna 20) en ben nog maagd en het lijkt ook niet direct te veranderen.
Nu zou ik graag eens willen gepijpt worden maar in mijn omgeving ken ik niemand die dat zou doen.

Iemand tips?

Nu ik toch bezig ben: ik zou graag als het wat warmer is op een naaktstrand willen lopen maar waar is veel jong volk? Ik ben van Geraardsbergen (BE)

19 jaar
1 jaar geleden

26 Reacties

  • Of jongens nu echt beter pijpen dan meiden kan ik niet meteen bevestigen. Mijn ervaring is wel dat jongens dit makkelijker doen en vaak ook minder een probleem hebben met all the way te pijpen. Mannen weten wat ze zelf lekker vinden en kunnen dit dan bij elkaar doen, maar ik heb toch heel leuke ervaringen met sommige vriendinnen gehad. Bij een vriendin gaat het om liefde, elkaar graag zien en hierdoor seks hebben met elkaar. Met een jongen is het enkel lust en het elkaar oraal bevredigen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • En TS al iemand gevonden? Ik vind ook dat jongens veel beter kunnen pijpen dan meiden

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen 18,dit is heel goor toen ik uit de kast kwam heb ik ook weleens die sekswinkels bezocht met zo een cinema en wat meer,omdat ik wel wil zien wat er met mij gebeurt en belangrijker nog hoe wie het is zie je niet want hij is achter die wand,het enigste wat geil is dat je degene die gepijpt gaar worden dan reageert want dan gaat hij met zijn kont heen en weer maar dat gaatje waar je pik doorheen gaat wordt niet iedere keer schoongemaakt,dit is mijn mening van een gloryhole!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • #18. Inderdaad. Handen tegen de wand of armen langs je lichaam. Gloryholes zijn spannend zeker als je met meerderen naast elkaar staat. Ook erg leuk om aan de andere kant bezig te zijn.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Weet eigenlijk niet wat de beste en gemakkelijkste houden is,ik kom weleens in een gay shop waar je een glory hole hebt dat is een wand waar je penis door gaat en dan door iemand gepijpt gaat worden en dan kan je alleen maar met de armen langs je lichaam staan

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Je handen op het hoofd van degene die je pijpt. Inderdaad kun je dan het ritme zelf bepalen evenals hoe diep jouw paal in de mond gaat. Ik ben gay en heb veel pijpdates met andere wat oudere gay mannen omdat zij veel meer ervaring hebben waardoor pijpen heel lekker is.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Je kunt met 1 hand door het haar van de andere persoon woelen en hier teven een beetje het ritme wat je het beste bevalt aangeven.
    Maar.. ik denk dat als het zover is, je dat vanzelf wel uitvindt! ;)

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • De beste houding is gewoon om je handen op het hoofd van degene die met jou bezig is op zijn hoofd te leggen dat geeft veel meer rust.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Zal wel per persoon verschillen voor mij is het beter dat ik mijn handen op het hoofd laat rusten van degene die met mij op dat moment bezig is anders sta ik maar een beetje met de armen te fladderen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @J18
    Waar je maar wil. Je kan je armen bijv. op achter je rug houden of het hoofd vastpakken van degene die jou aan het pijpen is.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @J18 je kan die door haren laten gaan, naast je leggen om alles vrij te laten of op de schouders. Wat natuurlijk voelt.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben 100%gay en toegeven dat ik mij met wederzijds goedvinden mij laat “pijpen” je ben tenslotte volwassen.
    Om over de stand van hoe je er bij staat terug te komen,mijn armen hou ik gewoon langs mijn lichaam terwijl ik gezogen wordt en soms leg ik mijn handen op het hoofd van iemand die met mij bezig is.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Vraagje,waar laat je de armen als iemand jou pijpt?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier
    @admin blijkbaar worden mijn berichten niet gepost?

    Redactie; dat komt omdat jij, soms op slinkse wijze, contact zoekt en daar doen wij niet aan :)

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Vroeger kwam ik met een jeugdvriend wel eens in een holebi-café. Als je opzoek was naar een vriend, naar wat actie of een avontuurtje was dit daar helemaal makkelijk te vinden. Pas later kwam ik te weten dat er boven het café in een appartement voor de liefhebbers ook "mogelijkheden" waren.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • TS, je kunt op die app gewoon zetelen wat je wil, heb er goede ervaringen mee

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier
    Bedankt voor alle antwoorden. Ik zou liever gezogen worden door n meisje maar ik zou er geen probleem mee hebben moest het een jongen zijn. Zolang we elkaar maar vertrouwen en er een klik is is het goed. De ontmaagding zelf hou ik wel voor mn toekomstige vriendin.

    Ik ken zelf niemand die dit zou willen doen (en dan nog). De gay app is een goed idee maar wat zet je er dan op?
    Ik ga wel eens uit maar zal niet snel op iemand afstappen, daarvoor ben ik te verlegen. In mn vriendengroep is er wel een gay single maar ik ken hem nog niet goed genoeg.

    @j21 jammer dat we geen gegevens mogen delen, anders kon je mee ;)

    Ps: sorry voor de late reactie, maar tis hier carnaval :)

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik begrijp dat je dat graag wilt om eens gepijpt te worden, het gevoel eens ervaren. Maar wil je dit niet, zeker door de eerste keer, door iemand die je vertrouwt en geen wild vreemde? De eerste keer is toch altijd wat onwennig.

    Zelf ben ik ook nog maagd en begrijp dus zeer goed wat je dat graag wilt. In België zijn we over het algemeen minder openlijk in zulke dingen denk ik, dus de kans dat het zomaar gebeurt is vrij klein helaas.

    Eerst kun je wat subtiel polsen bij je vrienden of niemand eens wil experimenteren. Lukt dit niet dan kun je altijd voor onbekenden gaan, die je op feestjes of uitgaan kunt ontmoeten. Zo is het niet direct gefocust op pijpen of seksuele dingen.

    In de Overpoort (Gent) vind je altijd jongeren die dat willen. Meiden of jongens, kweet niet dat je voorkeur is?

    Over het naaktstrand waar veel jongeren naartoe gaan, weet ik niks van, kweet alleen dat er 1 in Bredene is.
    Lijkt me ook wel eens tof om te doen, dus zou wel meewillen ...

    Hopelijk lukt het je om iemand te vinden. Veel succes en plezier

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @ J23
    Dat jongens beter pijpen vind ik eigenlijk niet. Ik heb wel wat ervaring met jongens en meisjes. Met sommigen is het veel beter en spannender dan met anderen, maar ook bij meisjes is dat zo.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @J20 Ja, sorry.. maar ik hou er gewoon van!

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten