Skip to content
18 reacties
2803 weergaves

Komen zonder handen gebruiken

Hallo, ik vraag me af of hier mensen zijn die zonder de penis aan te raken, klaargekomen zijn? Zoja, hoe doe je dat dan?

21 jaar
1 jaar geleden

18 Reacties

  • Ja ik kom klaar zonder de handen te gebruiken ik laat mij gwn aftrekken door mijn vriend ben wel homo.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Met een kickboks broekje rijen op een kussen en zonder handen kan ik komen,met rijen bedoel ik eigenlijk een soort neuken zeg maar.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik kan heel goed zonder mijn handen te gebruiken klaarkomen n.l. Met een incontinentie broek aan waar ik massage olie bij gebruik ik doe dit in het kruisje van de “luierbroek”en dat voelt heel geil aan en heb gelijk een erectie beetje op en neer gaan op een kussen en klaar.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hi TS, als ik heel geil ben of al een tijdje niet meer ben klaar gekomen lukt me dit soms. Ik zorg dan dat de kamer lekker warm is en dat ik helemaal naakt ben. Vervolgens concentreer ik me op m’n pik en kijk hoe die stijf wordt. Soms ga ik voor de spiegel zitten. Daarna is het zoals J15 zegt een kwestie van heel vaak de spieren aanspannen die hier bij betrokken zijn. Geen idee hoe die allemaal heten maar je voelt zelf wel welke. Echt een heel geile ervaring

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ik alleen thuis ben dan loop ik soms wel in onderbroek rond en het gebeurt dat ik mijn stijve regen de rugleuning van een stoel wrijf tot ik klaarkom.

    En het is al een paar keer gebeurd dat ik naakt met een jongen in bed lag in lepeltjeshouding. Ik was de grote lepel en trok hem heel traag en zachtjes af terwijl mijn stijve tussen zijn dijen lag en hij dievdijen tegen elkaar wreef tot ik klaarkwam. Het duurde wel twintig minuutjes.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja ik kan het heel goed zonder handen nou eigenlijk gezegd doen de handen of mond van mijn vriendje het werk hehehe die doet het heel graag en bijna wekelijks of 2x per week.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja hoor dat kan ik heb regelmatig een natte droom. Zonder aan mijn lul te komen kom ik klaar in mijn slaap echt een heerlijk gevoel.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik spreek niet uit ervaring ik masturbeer niet met mijn handen maar ga altijd op mijn buik liggen en dan op een kussen of maak ik een rol van een grote handdoek wat ik tussen de benen doe dus ik lig eigenlijk languit op en neer te gaan tot ik dat lekkere gevoel krijg,ik heb daarbij een boxer aan of mijn voetbalbroekje met een condoom voor het sperma in op te vangen.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen 16,ik doe dat net zo met mijn handen op mijn penis en dan schuur ik me klaar zeg maar met de bekkenstoot op een andere manier kan ik niet klaarkomen helaas maar heb het mezelf aangewend.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • #19. Heb ik ook gehad bij de kapper. Ik was toen 15 en toen de kapper mij begon op te scheren werd ik opgewonden en kreeg ik een stijve. Met mijn hand masserde ik mijn kruis. Ik kwam klaar. Ik droeg een grijze joggingsbroek waarop de natte plekken goed te zien waren. Heel genant. Sindsdien draag ik bij mijn kappersbezoek bij het opscheren altijd een slip om erger te voorkomen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • ik kan dat heel soms als ik echt een hele harde heb en lekker droom en fantaseer word ik steeds meer opgewonden. ik voel dan langzaam steeds warmer worden en bijna nog harder. heel soms ga ik dan ineens spuiten zonder dat ik mn handen heb gebruikt, super gaaf is dat. Ik ben besneden en mijn toompje is iets korter en strakker dan van me vrienden die niet besneden zijn. dat helpt meschien wel omdat als je een stijve hebt alles lekker strak staat.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • J19 ik heb dat ook wel soms. Dan ben ik heel erg opgewonden en ben met mijn vriend filmpjes aan het kijken. We zitten wel aan elkaar, maar soms kom ik dan ook ineens klaar zonder dat hij aan mijn piemel zit. Ook gebeurt het wel als ik alleen ben en filmpjes kijk ik knijp dan wel mijn spieren steeds samen en dan blijft het komen. Maar ook aan elkaars piemel zitten strelen is vaak nog lekkerder, maar soms gebeurd het spontaan en ik weet niet hoe ik dat dan nog kan stoppen

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • J15, ja ik doe ook de bekkenstoot, alleen ik 'rij' op m'n hand zegmaar, zonder hand kan ik nie. Ook kan ik niet anders klaar komen dan via de bekkenstoot. Heb jij/jullie dat ook?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja dat kan. Inderdaad door bekkenstoot. Maar ik heb ook een keer gehad bij de kapper toen kwam ik klaar zonder me af te trekken in me trainingsbroek toen de kapper begon te scheren met de tondeuse. Door de opwinding dus.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @j.15 herkenbaar voor mij ook dat vind ik het handigst om met mezelf bezig te zijn,doe altijd ook mijn nike voetbalschort erbij aan.

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij jongens heb ik daar nog niet van gehoord, wel dat ze opgewonden raken, maar niet dat ze klaarkomen.

    Maar bij meisjes kan het soms wel: door je bekkenbodem spieren ritmisch op te spannen en weer los te laten, en door je dijen tegen elkaar te drukken, kan je opgewonden raken. Dus je kan dat doen tijdens een saaie les, of in de bus, of als je ergens moet wachten, zonder dat iemand het merkt.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja ik kan heel goed klaarkomen zonder dat ik de handen gebruik,wel eens gehoord van de bekkenstoot? Dan lig ik gewoon op mijn buik op een kussen te rijen(beetje op en neer gaan) heb wel iets aan meestal is dat een sportbroekje voor het opvangen van mijn zaad anders wordt het een kliederboel.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Je laten pijpen, haha

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten