Skip to content
10 reacties
2461 weergaves

Gaycruising

Ik vroeg me af of er jongeren zijn die goeie homo ontmoetings plaatsen (Hop)/gay cruising plekken weten. waar ook jongere mannen komen.
vooral beetje brabant zeeland. maar heel nederland is ook leuk hebben we er allemaal een beetje profijt van ;)

21 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • Nog nooit vervelende dingen meegemaakt. Broodje aap verhalen. Het is er veiliger dan een avond stappen alleen leuker, geiler en spannender.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Wees voorzichtig. Er zijn daar ook mensen met verkeerde bedoelingen, ze gebruiken geweld tegen homo gasten. Ga naar een leuke homo bar. Succes

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Raad het af, echt veilig is het niet, en je kent degene niet die er komen.
    Zelf zou ik er nooit naar toe gaan dus, veilig vrijen is mijn motto en wil graag gezond blijven.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Het valt me op dat er nogal weerstand en negativiteit bestaat om Hop's te bezoeken. Natuurlijk kan er soms iets naars gebeuren maar dat kan ook tijdens het uitgaan of in het verkeer gebeuren. Ik vind het niet juist om TS op deze manier bang te maken en op andere gedachten te brengen. Een Hop is spannend en je komt er alleen voor gaysex. Het voorziet voor velen in een behoefte. Zelf bezoek ik in de zomer een Hop tussen Tilburg en Breda. Mooi om te zien wat daar afspeelt en geil om mee te doen. Tegen TS wil ik zeggen: gewoon doen!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon, niet doen.

    Gelijk J22 zegt: aan de kust hebben ze iemand zitten opwachten e, vermoord, gewoon omdat hij homo was. En ergens anders in het binnenland hebben ze dat ook gedaan: het is geweten dat het een plaatsje was waar homo's afspreken, ze hebben eentje opgewacht en vermoord, gewoon, omdat hij homo was.

    En zelfs dan, waarom zoud ge? Zoek een vriend voor een leuke en vaste relatie. Gewoon, jullie tweetjes. Blijf trouw, dan weet ge ook dat alles veilig kan. Dan is er ook liefde. Maar al te vaak wordt er gedacht dat wij altijd open staan voor het met eender wie te doen, omdat we homo zijn. Ik ben meer als een keer gevraagd of ik interesse had om 'eens langs te komen', met oog op seks. Mijn vriend en ik zijn zelfs al eens samen gevraagd, ook om 'eens langs te komen'. Neen. Gewoon neen.
    Omdat het voor velen een fantasie is, hoeft het daarom niet werkelijkheid te worden.
    In het zwemteam is er een jongen, bloedmooi! Ros haar en een lichaam waar ik niet te lang naar mag kijken want ik wordt week in de knieen. Als ik aftrek gaan mijn fantasieen wal al eens vaker over hem. Maar om echt eens met hem af te spreken (hij is trouwens hetero) zal ik nooit doen. Zelfs als hij homo was. Gewoon, ik blijf trouw aan mijn vriend. Aan mijn liefde. En omdat hij mijn liefde is, is het samen zijn altijd fantastisch. Dan mag die rosse jongen nog zo mooi zijn, met hem samen zijn zal nooit kunnen tippen aam mijn vriend.
    En ik hoop voor u dat ge ook die liefde vind, voordat ge op zoek gaat naar die ontmoetingsplaatsen, waar er alleen maar van u geprofiteerd zal worden ...

    Succes, S.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Een goede gay sauna is veiliger. Er zit er een in Eindhoven

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Gevaarlijk hoor, die cruising aereas. Daar wil ik echt voor waarschuwen. Ik woon in de buurt van zo'n HOP (ergens aan de Belgische kust/exacte locatie vertel ik liever niet ) en een paar jaar geleden hebben ze daar een lijk gevonden. Vermoord. Vroeger liep ik er vaak doorheen omdat het de kortste weg was naar mijn favoriete stukje strand. Ben er toen vaak seksueel benaderd door geile types. Meestal stonden die dan te masturberen met hun broek op de enkels wanneer ik passeerde. Maar sinds ik hoorde van die moord loop ik er in een grote boog omheen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Voor 18+ jongens is er een site via google zoekken op gaycruising dan vindt je deze. Alle locaties en ook gebruikers om mee te chatten. Ik ben daar ook lid sinds mijn 18e.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb een leuke jongen ontmoet hij is pizza berzorger

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee, maar ik ben miss bi en als je bottom bent, wil ik best wel afspreken want mij lijkt het heel geil om een jongen te domineren

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten