Skip to content
5 reacties
885 weergaves

Boxer kink

Hey guys,
Ik geil dus eigenlijk heel erg op (gedragen) boxers van andere boys. Nu heb ik laatst van iemand waarmee ik fun heb gehad een boxer recht van z’n kont gekregen. Hier heb ik dan ook aan geroken, paar keer gedragen en gebruik ik nu als cumrag.
Zijn er meer boys die dit hebben en hoe vragen jullie aan andere om boxers? Of nemen jullie ze gewoon mee?
Ben benieuwd haha

20 jaar
1 jaar geleden

5 Reacties

  • Ik heb dat ook dat ik geil op gedragen boxers. Ik voetbal en regelmatig vergeten gasten boxers uit de kleedkamer, ik heb er wel is n paar meegenomen anders gooit de schoonmaakdienst van de club ze weg.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je kleren steelt van vrienden ben je daar niet echt vrienden mee, dan profiteer je gewoon van hun gastvrijheid. Als je ervan houdt om ondergoed van andere mensen te hebben is dat voor mij geen probleem - zelf interesseert het mij niet zo - maar stelen is echt geen goed idee. Bovendien merken die mensen zelf ook wel na een tijd dat er één verdwenen is, dus het is niet alsof het geheim gaat blijven.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Iedereen mag doen wat hem
    Pleziert, maar mijn idee is het niet. Verder vind ik het katten van onderbroeken van vrienden niet ok, je bent niet integer en schaad hiermee het vertrouwen dat vrienden aan jou geven. Voor mij ben je geen vriend meer op deze manier!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • jup, ik heb dit ook. gelukkig staan de meeste jongens die ik ontmoet op grindr hier ook voor open :)

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey jah ik doe dat ook vaker, heb ze ook wel eens uit hun wasmand of kast gepakt...super lekker om vrienden hun boxers te hebben

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten