Skip to content
29 reacties
4764 weergaves

klaarkomen

Goede dag allemaal ik ben benieuwd wat jullie met je kwakje doen naar het klaar komen zelf ben ik erg benieuwd hoe het bijvoorbeeld smaakt en waar laten jullie het in het toilet onder de douche of in een sok dit soort dingen

22 jaar
1 jaar geleden

29 Reacties

  • Ik spuit het op mijn buik en veeg het daarna op met een papiertje of ik spuit het rechtstreeks in de natuur. Ik heb het ook weleens onder de douche gedaan. Wel even opletten dat het niet blijft kleven aan de tegels en goed opruimen.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Na het rukken gewoon om mijn hand klaar komen. en dan lik ik het op. vind het heerlijk smaken. mijn meisje moet ook altijd slikken dus ik zelf ook. niks mis mee. heb je ook geen kliederboel

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik hoef nog niks op te ruimen want ik heb nog geen sperma ik kan gewoon meteen weer m’n kleren aan trekken

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • @j16 ja dat zijn leuke prijzen. En je wordt handig met condoom omdoen. Laat maar weten hoe het is gegaan:)

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • @j18
    Wow. Wat goedkoop zeg.
    Ik haal er deze namiddag een pakje.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik ruk me vaak door een condoom om te doen, en die dan lekker vol te spuiten. Geeft heerlijk gevoel en geil om te zien hoevol het condoom gaat...
    De ene keer doe ik het met ontblote eikel, de ander keer niet ontbloot.


    Haal ze bij de action, 16 voor 1,95

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • @j21, deed ik heel in het begin ook, maar dat voel snel op. Nu weten ouders heus wel dat hun kinderen mastuberen, maar dat geeft een onprettig gevoel. Ben dus snel overgegaan op wc papier of id, dat verdwijnt geruisloos in het toilet en…… het bed blijft gevrijwaard van vlekken.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik doe het meestal in bed en dan spuit ik of direct in mn bed op de dekens of het laken. Of eerst op mn buik en dan veeg ik het eraf met de dekens of draai ik me om dat het eraf gaat. Heb 2 persoons bed dus dan ga ik gewoon aan de andere kant liggen en de schoonmakers komen 2 keer per week dus heb er geen last van. heb ook nooit onderbroek of sokken bij de hand en geen zin om uit bed te gaan als ik eenmaal lig

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Voor mij meestal een toiletpapier of tissue bij de hand, door het toilet en weg!
    Soms als ik geil ben en zonder voorbereiding of beschikbaar hebben van opvangmogelijkheden in mijn hand en oplikken!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Interessant maar niet echt hygiënisch volgens mij

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Veel interessante tips. Ik wrijf het meestal zoveel mogelijk over de huid tot het opdroogt en dan kruimelt het vanzelf wel af door de dag heen.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • En dan vinden je ouders dat in de was. Niet zo handig j17. Beter doe je dat ergens anders in. Een papiertje dat je door de wc kan spoelen of een plastic zakje ofzo. Je geeft ook aan dat je een vriendje hebt dus mischien denken ze al zoiets van: lager dan dit kan het niet meer zinken. Probeer het niet te opvallend achter te laten ts. Het is niet prettig als je ouders dat vinden. Vooral voor jezelf niet.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Meestal pak ik een handdoek, spuit op de handdoek of veeg m'n buik er mee af. Als ik niet anders kan slik ik het door.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • @j17, leuk dat jouw vriendje zo veel voor je doet

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • @j17 wat is er mis met bekkenstoot .
    Ik doe het ook zo vanaf ik 12 was eerst was nog droog klaarkomen met het leuke gevoel nu heb ik het wel.
    Doe het vaak met mijn knuffel en dan op rijden

    13 jaar
    9 maanden geleden
  • ben een bekkenstoot jongen dit houd in dat je op de buik gaat liggen en op en neer gaan terwijl je met de handen je penis stimuleert,schijnt niet de juiste manier te zijn maar ik doe het al vanaf dat ik me ging masturberen,het beste is dat je gewoon met de onderbroek aanhoud maar een sportbroekje is beter dus je kwakkie zit eigenlijk opgevangen erin.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Als ik in het weekend klaar kom dan is mijn vriendje daar de veroorzaker van en die likt of zuigt het dan op. Als ik alleen ben zonder vriendje doe ik het voor ik ga slapen spuit ik het in de boxer die ik die dag aan had. Die gaat toch in de was want ik slaap toch naakt.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • In bed op mijn buik/ borst spuiten en opkuisen met een tissue. Als jonge en lenige puber ontdekte ik dat ik mezelf kon pijpen. Aanvankelijk stopte ik nog tijdig en spoot op mijn buik. Mezelf volledig oraal bevredigen bleek toch intenser en dus kwam ik in mijn mond klaar. Ik vond dit eerst wel wat raar, maar toch niet vies smaken en dus slikte ik gewoon. Lekker makkelijk. Als je benieuwd bent naar hoe dit smaakt gewoon eens proeven hé. Ik vond (en vind) dit nog steeds opwindend smaken.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Heb nog niets, geen idee

    13 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik kom klaar met een sok om me lul, zo kun je ook staand masturberen.

    17 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten