Skip to content
6 reacties
860 weergaves

Sexueel pervers?

Tijdens het backpacken deelde ik in een hostel een kamer met een vreemde meid. Haar stapelbed stond 2 meter naast die van mij en we hadden allebei het onderste bed.

Nadat ze op een ochtend op de rand van haar bed haar tanden zat te poetsen terwijl ze naar de bobbel in mijn onderbroek zat te kijken (het was warm en mijn deken kwam niet verder dan mijn knieën ) besloot ik de ochtend erna om met een stijve piemel in mijn onderbroek te gaan liggen. Terwijl ze met haar rug naar me toe ligt te slapen zet ik mijn stijve piemel recht overeind zodat ik een flinke tent in mijn broek heb. Terwijl mijn hart in mijn keel bonst draait ze zich na een tijdje om. Plotseling komt ze overeind en kijkt naar de tent in mijn broek en ja... ik doe alsof ik slaap. Ze gaat weer liggen en kijkt de hele tijd naar mijn stijve totdat ze uit bed gaat. Ik kreeg het er helemaal warm van.

De ochtenden erna doe ik hetzelfde, ze zegt er niets van en ligt op haar gemak een boek te lezen terwijl ze regelmatig naar m'n “tent” kijkt. Zo ook op de laatste ochtend. Op een gegeven moment wrijft ze met haar hand over haar kutje en leest weer verder, een paar minuten later doet ze dat weer.

Even later gaat ze met haar handen onder de lakens liggen en zie ik haar lakens op en neer gaan als ze zich vingert en uiteindelijk klaarkomt terwijl ze naar me kijkt. Toen ik later die ochtend vroeg of ze seks met me wilde liep ze boos weg. Dat was ook niet erg handig van mij.

Het is een paar jaar geleden gebeurd, ik denk er nog vaak aan.

Ben ik nu persers? Waar ligt de grens tussen leuk/sexy/spannend en grensoverschrijdend gedrag?

Ik vond het ontzettend geil, en dame in kwestie werd er ook opgewonden van.

Tijdens mijn rondtrip heb ik dit ook bij andere meiden gedaan, al hadden zij zich niet gemasturbeerd.

23 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • Oké TS, dat neem ik dan maar van je aan. Hier leek het me een sterk verhaal. Aussies zijn idd bekend om hun losse seksleven. Leuke vakantietip dus. Maar ben je nou een pervert? Volgens mij niet. Je ging gewoon mee met de lokale flow. Hier bij ons hadden ze jou gelijk eruit geschopt haha.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • J22 en J16 De kamers in Australië zijn vaak gemengd. Ik heb het verhaal niet verzonnen, er gebeuren soms wel vaker schunnige dingen op de kamers.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat een slecht verzonnen verhaal zeg

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Volgens mij zijn de gemeenschappelijke slaapkamers / slaapzalen in hostels strikt gescheiden.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Cringe

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Om eerlijk te zijn ja, je bent pervers!

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten