Skip to content
26 reacties
3221 weergaves

Mijn beste vriend die obese heeft mij iets lastigs gevraagd

Mijn beste vriend heeft super obese. Dit komt deels door hem zelf, maar dat het de laatste paar jaar zo erg geworden is daar kan hij niet zo veel aan doen. Nu heeft hij mij iets gevraagd waar ik geen antwoord op weet. Het lukt hem niet meer om zichzelf af te trekken, omdat zijn vet in de weg zit komt hij er lastig bij. Zijn er dikke jongens die hetzelfde ervaren met tips? Hij heeft mij namelijk gevraagd om mijn hulp. Ik gun hem dat plezier wel, maar tegelijkertijd vind ik het erg lastig omdat ik niet gay ben.

21 jaar
2 jaren geleden

26 Reacties

  • Ts hier,

    Bedankt aan iedereen met een mee denkende reactie. Aan iedereen die puur oordeelde zou ik toch willen zeggen. Oordeel niet zomaar over iemand zijn overgewicht als je niet het hele verhaal kent.

    Ik heb wat research gedaan en een oplossing bedacht en natuurlijk goed gepraat met mijn vriend. Hij begreep dat ik het een lastig vond en hij had ook wel spijt dat hij mij het gevraagd had. De oplossing voor hem is een rug massage apparaat, daar zit een lange stil aan zodat hij er bij kan zonder moeite.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen 23 smaken verschillen, zelf ook nog al stevig, maar vind dikke jongens juist aantrekkelijk. Daarbij als ze ook nog lekker breed zijn.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Zelf ben ik homo, maar dikke mensen zijn voor mij een afknapper, sorry hiervoor al ik iemand beledig hiermee.

    Dit zal dan ook de reden zijn om niet in te gaan op een dergelijke vraag. Of obesitas voort komt uit een stofwisselingen ziekte of door gewoon te veel en ongezond eten maakt voor mij niet uit.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb zelf helaas ook obesitas maar dat wil niet zeggen dat je seksueel niet meer kan,ik kan zelf naar het toilet gaan zonder probleem dus geen beperking met dit wel met mezelf bezig zijn daarvoor heb ik in overleg met een seksuoloog een hulpmiddel gekregen dat is idd een rubberen broek waarin je zelfs olie in kan doen wat meer perversiteit geeft ik moet daavoor wel op een hoog kussen gaan liggen gewoon op de buik om me te masturberen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @M20, hehe, eindelijk een begripvolle en leuke reactie! Super!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @j.21,jou tip is helemaal niet zo gek van die boxer,ik hou van mijn vriend en dan kan ik hem niet aan zijn lot overlaten omdat hij niet anders is dan andere.wij hebben op medisch advies van die incontinentie broekjes deze zijn ook in grote maten en sluiten goed af bij zijn buik en benen door het elastiek,hij kan zichzelf bevredigen op zijn buik liggend maar als hij erom vraagt of ik het wil doen natuurlijk ook dan hoef ik alleen maar over die broek heen te wrijven dus zo doen wij dat met elkaar!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb daar ook mee te maken hopeloos is dat maar wat handig is (advies)om hem een wijde boxer aan te doen lijkt best raar maar dan hoef je alleen maar over zijn penis te wrijven en voordeel is ook nog eens dat alles om hem heen schoon blijft!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou het niet doen als ik jou was.

    En wat de rest zegt: het is voor grotendeels zijn eigen schuld. Het lijkt me verstandig voor hem en zijn omgeving om hulp te zoeken en af te vallen

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hij zal toch zelf kunnen plassen ook? Als vriend denk ik dat je hem moet zeggen dat hij met hoogdringendheid zijn overgewicht moet aanpakken. Hij speelt met zijn leven en dit moet hij heel goed beseffen. Geen leuke boodschap, maar enkel door dit zeer duidelijk te maken kan jij hem als vriend helpen. Dan kan hij best professionele hulp inschakelen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit is idd een lastige vraag.mijn beste vriend heeft ook morbide obestas,omdat ik gay ben en wederzijds goedvinden dat ik hem van zijn drang afhelpt gaat dit heel goed met elkaar,ik vind het wel handig dat hij met de benen wijd in een aangepaste stoel gaat liggen dat lijkt op een gynaecologen stoel,heel vervelend vind ik dat hij daarna heel erg gaat schokken hij kan dan geen kant op maar dat is wennen zowel voor mij als hem.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat een oordelen allemaal. Iemand vraagt hulp bij het aftrekken en doet dat bij een goede vriend. Als die vriend niet wil, kan hij dat gewoon zeggen tegen hem. Dat hij er zich niet prettig bij voelt bijvoorbeeld. Dat begrijpt die andere jongen echt wel. Ik vins het juist knap dat hij het durft te vragen! Ik hoop dat jullie (die nogal oordelen) bij jullie vrienden wat minder oordelen en juist begrip tonen. Niemand vraagt iets om tegen je zin te moeten doen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • J17, nee natuurlijk helpt hij zijn vriend niet. Als hij zich onprettig bij voelt, moet hij toch niet zomaar een jongen aftrekken. Al is zijn vriend gay, hij kan altijd een gigolo inhuren. TS zegt ook dat hij niet gay is, hoe kan hij daar dan van genieten?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Belachelijk...... hoe kan hij dat nou aan je vragen. Laat hem zelf bv. zo'n app-controled masturbator kopen op batterijen. Dan kan hij zichzlf behelpen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • ik vind de 'eigen schuld dikke bult' retoriek toch wat kort door de bocht. We kennen de situatie van deze persoon niet en er zijn heus wel veel meer redenen om obesitas te ontwikkelen dan gewoon 'een luie tamzak' te zijn. Dat gezegd zijnde neemt niet weg dat deze jongen toch wel hulp nodig heeft van een dokter en voedingsdeskundige voor zijn eigen gezondheid te verbeteren. wat het seksuele betreft zou ik er als vriend niet op ingaan (zelfs al moest je gay zijn), zeker als jij nu ook je twijfels hierover toont door dit deze vraag naar het forum te sturen. Ik zou je vriend aanbevelen om hier de hulp van een sekswerker in te schakelen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat lopen die meiden nou weer te bleren over een vraag die een jongen stelt aan andere jongens. Jullie hebben niet zo'n ding dus niet mee bemoeien.
    Wat betreft TS. Natuurlijk help je je vriend. Daar ben je toch vrienden voor. Niet elke dag natuurlijk maar wel zo nu en dan. En hij kan dat ook bij jou doen natuurlijk dan kunnen jullie beide genieten. Zou hem in ieder geval op de rug op bed laten liggen met de benen wijd en dan kun jij er goed bij en zakt de buik wat opzij. En je hoeft toch geen homo te zijn om elkaar te rukken of te pijpen? Dat heeft niks met elkaar te maken. Dan zouden wel heel veel jongens homo zijn.
    Dus niet moeilijk doen en elkaar gewoon helpen.
    Ik vindt trouwens een dikkere jongen ook wel geil.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap dat het voor die vriend een probleem is, ik snap alleen niet dat hij aan TS vraagt om hem daarbij te helpen. Dat is iets heel intiems en iets wat de meeste vrienden onderling toch niet graag zouden willen doen. Het zou in mij niet opkomen om zoiets aan een vriend te vragen, en in eenzelfde situatie zou ik ook niet willen dat een vriend, of überhaupt een man, mij daarmee zou helpen. Dit is een situatie waar je prima een prostituee voor kan inhuren, die doet dit als werk en is een professional. Dan val je je vriend ook niet lastig met zo'n verzoek.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @j21 hierboven: dus jij zou je vrienden wel aftrekken, maar het heeft niets met sex te maken? Met wat dan wel? Bizarre redenering, maar ja, ieder zijn gedacht...

    Je kan niet zo dik zijn dat je er zelf niet meer aan kan, tenzij je +200kg weegt, niet meer recht kan staan, en op sterven ligt. Maar in dat geval lijkt aftrekken mij niet de hoogste prioriteit. Ik weet iemand van 150kg die er nog best aan kan; hij kan hem alleen niet zien, wel voelen.

    Als hij daar niet aan zou kunnen, zou hij ook niet kunnen gaan pissen of kakken, en zou hij in een hospitaal liggen.

    Dus ik blijf geloven dat het een achterbakse manier is om aan sex te geraken. Ik zou geen vrienden willen die dat van mij vragen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Wauw, wat een akelige reacties allemaal. Stel dat een goede vriend vraagt iets, dan krijgt hij dus van de meeste hier én geen hulp aangeboden én ook een preek dat het zijn eigen schuld is?! Echt wauw. Het zal voor die persoon al lastig genoeg zijn om dit te vragen... TS je hoeft niks te doen waar je je niet prettig bij voelt. Dat zal jouw vriend ook niet verlangen hoor. Hij heeft een moeilijke vraag gesteld en schaamt zich daar denk ik voor. Ga het gesprek aan. Leg uit wat je wel of niet wilt en denk met hem mee over oplossingen. Besluit je hem te helpen, dan heeft dat niks met gay te maken. Je laat hem jou toch niet aftrekken? Je helpt hem dan daarbij, als gunst niet vanwege seks.

    Succes! Laat je weten hoe het ging?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad, laat hem gaan afvallen. Of zoek een hoer voor hem, is niet heel ingewikkeld. Ik ben er zelf ook wel eens langs geweest, die meiden doen alles met je voor geld

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • In plaats van oplossingen voor zijn kleine probleempjes uit handen te geven, zou hij zelf een oplossing voor zijn grote probleem moeten vinden. Als het hem niet lukt in z'n eentje af te vallen, meer te sporten en minder te vreten, dan moet hij dáár hulp bij zoeken. Beloning is dan behalve een gezonder lijf, ook een stevige zelf gecreëerde spuitpartij.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten